Форум >
Публикувано на 10-02-2012 20:43 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
gerganapg писа:
как стои въпроса с интернета във ферната, ако някой може да каже
как стои въпроса с интернета във ферната, ако някой може да каже
Интернет във фермата няма, трябва да си купиш флашка и така
Публикувано на 10-02-2012 20:49 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
[quote]Ivo писа:
Хм..при 6 часа бачкане на норма колко парички се докарват?
[/quote
нещата са относителни защото зависи каква е нормата, зависи колко се плаща за касетка, във тази ферма най-често нормата за ягодите беше 3 касетки на час, средна цена на касетка 2 паунда. Когато има много ягоди вдигат нормата 4-5 касетки искат на час, свалят цената на касетките под 2 паунда, така че колкото и да се мъчеш да не можеш да направиш повече от 40-50 паунда на ден.
Хм..при 6 часа бачкане на норма колко парички се докарват?

нещата са относителни защото зависи каква е нормата, зависи колко се плаща за касетка, във тази ферма най-често нормата за ягодите беше 3 касетки на час, средна цена на касетка 2 паунда. Когато има много ягоди вдигат нормата 4-5 касетки искат на час, свалят цената на касетките под 2 паунда, така че колкото и да се мъчеш да не можеш да направиш повече от 40-50 паунда на ден.
Публикувано на 21-02-2012 21:58 | RE: Boxford Suffolk holding
Фермата е голяма. Берат се предимно ягоди, малини, малко боровинки и към септември-октомври започва и бране на ябълките. Има т.нар. офис (с няколко стаи и 1 каравана, там повечето хора са настанени временно, до разпределението им по кампове)=- 2 кампа с общи бани и вц. Караваните в единия камп са стари, без вода. В по-големия камп за щастие повечето са нови с газ, вода, баня и т.н..., въпреки че на мен не ми се усмихна късмета да съм в такава. Ако отидете там с хубави очаквания, ще сте разочаровани, но ако сте хора, които могат да се приспособяват във всякакви условия ще е по-добре. Свиква се общо взето със всичко. Наистина-предходния сезон нямаше особено работа и доста често ни караха да плевим треви на часовка. Наистина в началото бяхме над 200 души, накрая останахме 50. Повечето вайзери бяха румънци, повечето берачи-също. В общи линии е това. Ако имате някакви конкретни въпроси за фермата-питайте, с каквото мога ще помогнаааа 

Публикувано на 22-02-2012 10:41 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
Коя си ти? 

..what am I supposed to do when the best part of me was always you..
Публикувано на 01-08-2012 00:52 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?

.gif)
.gif)
Публикувано на 18-08-2012 21:41 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
Да прочутата ферма не става за нищо.Ако ви я предложат не се съгласявайте ще загубите време,ядове и здраве за нищо.Бях там и видях за какво става дума,както казват колегите по горе е пълен ... да не казвам 

Публикувано на 29-08-2012 00:32 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
за нищо не става тая ферма.как може да пращат хора там да се подиграват с нас.Мениджърката ***** е нон стоп пияна и се чуди с кого да се **** и за ********* важи същото.само те са добре.а работещите тук да го****.
Ivo: без имена!
Ivo: без имена!
Редактирано от Ivo на 29-08-2012 11:14
Публикувано на 29-08-2012 00:35 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
няма такава мизерия.полетата не стават за нищо.нито малините нито ягодите им струват нещо.а искат някакви луди норми.а като няма какво да береш,те пращат в караваната .щото си слаб берач,а дефакто няма продукция.но на никоий не му пука,същото важи и за ябълките.хора ако ви пратят тук откажете .ще загубите много и ще се набутат с пари.а тук трансфери не правят.в СВИЩОВ ВЕЛИКАТА ФИРМА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.ЗА ТЯХ Е ВАЖНО ДА ТИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И ДО ТАМ .ЗА НИЩО НЕ СТРУВАТ
Публикувано на 04-09-2012 13:35 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
Здравейте,
Имам покана за ферма Boxford(Suffolk) Hill Farms ... работата започва през Ноември. Имам нужда от всякаква информация и вашите мнения. Заслужава ли си да замина за тази ферма? Правят ли се някакви пари - мизерията ще я преживея? Това ме интересува
Имам покана за ферма Boxford(Suffolk) Hill Farms ... работата започва през Ноември. Имам нужда от всякаква информация и вашите мнения. Заслужава ли си да замина за тази ферма? Правят ли се някакви пари - мизерията ще я преживея? Това ме интересува

Публикувано на 06-09-2012 00:15 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
lancast писа:
Здравейте,
Здравейте,

Я пиши само на снимките за Бксфорд фарм да видиш какви пейслипове взимаме и сам прецени дали да идваш.. Прочети и коментарите по- горе( тук всичко е така както го казват само че в пъти по- гадно) Не прави грешката да идваш тук... ние чакаме още малко и се прибирме... За 4 месеце сме спестили с мъжа ми 1200 паунда двамата, не поотделно.... Та прецени сам дали си струва...
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители