Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?

страница 4 от 6

< 1 2 3 4 5 6 >
Публикувано на 10-02-2012 20:43 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
dvdbelot
Потребител
dobromir657

gerganapg писа:
как стои въпроса с интернета във ферната, ако някой може да каже

Интернет във фермата няма, трябва да си купиш флашка и така

Публикувано на 10-02-2012 20:49 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
dvdbelot
Потребител
dobromir657

[quote]Ivo писа:
Хм..при 6 часа бачкане на норма колко парички се докарват? no[/quote

нещата са относителни защото зависи каква е нормата, зависи колко се плаща за касетка, във тази ферма най-често нормата за ягодите беше 3 касетки на час, средна цена на касетка 2 паунда. Когато има много ягоди вдигат нормата 4-5 касетки искат на час, свалят цената на касетките под 2 паунда, така че колкото и да се мъчеш да не можеш да направиш повече от 40-50 паунда на ден.
Публикувано на 21-02-2012 21:58 | RE: Boxford Suffolk holding
partizanka
Потребител

Фермата е голяма. Берат се предимно ягоди, малини, малко боровинки и към септември-октомври започва и бране на ябълките. Има т.нар. офис (с няколко стаи и 1 каравана, там повечето хора са настанени временно, до разпределението им по кампове)=- 2 кампа с общи бани и вц. Караваните в единия камп са стари, без вода. В по-големия камп за щастие повечето са нови с газ, вода, баня и т.н..., въпреки че на мен не ми се усмихна късмета да съм в такава. Ако отидете там с хубави очаквания, ще сте разочаровани, но ако сте хора, които могат да се приспособяват във всякакви условия ще е по-добре. Свиква се общо взето със всичко. Наистина-предходния сезон нямаше особено работа и доста често ни караха да плевим треви на часовка. Наистина в началото бяхме над 200 души, накрая останахме 50. Повечето вайзери бяха румънци, повечето берачи-също. В общи линии е това. Ако имате някакви конкретни въпроси за фермата-питайте, с каквото мога ще помогнаааа
Публикувано на 22-02-2012 10:41 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
BeCuTo0o
Потребител
https://facebook.com/ВесеЛина Радева

Коя си ти?

..what am I supposed to do when the best part of me was always you..
Публикувано на 01-08-2012 00:52 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
user_X
Потребител
http://www.facebook.com/profile.php?id=1686353471

laughlaughlaughlaughlaugh не струва само мамалигари (румънци) които са яко толерирани, за българските кибици работа не се намира леко минаваме към една малка дискриминация така, че angry
Публикувано на 18-08-2012 21:41 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
demon4ee
Потребител

Да прочутата ферма не става за нищо.Ако ви я предложат не се съгласявайте ще загубите време,ядове и здраве за нищо.Бях там и видях за какво става дума,както казват колегите по горе е пълен ... да не казвам
Публикувано на 29-08-2012 00:32 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
during
Потребител

за нищо не става тая ферма.как може да пращат хора там да се подиграват с нас.Мениджърката ***** е нон стоп пияна и се чуди с кого да се **** и за ********* важи същото.само те са добре.а работещите тук да го****.

Ivo: без имена!
Редактирано от Ivo на 29-08-2012 11:14
Публикувано на 29-08-2012 00:35 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
during
Потребител

няма такава мизерия.полетата не стават за нищо.нито малините нито ягодите им струват нещо.а искат някакви луди норми.а като няма какво да береш,те пращат в караваната .щото си слаб берач,а дефакто няма продукция.но на никоий не му пука,същото важи и за ябълките.хора ако ви пратят тук откажете .ще загубите много и ще се набутат с пари.а тук трансфери не правят.в СВИЩОВ ВЕЛИКАТА ФИРМА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.ЗА ТЯХ Е ВАЖНО ДА ТИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И ДО ТАМ .ЗА НИЩО НЕ СТРУВАТ
Публикувано на 04-09-2012 13:35 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
lancast
Потребител

Здравейте,

Имам покана за ферма Boxford(Suffolk) Hill Farms ... работата започва през Ноември. Имам нужда от всякаква информация и вашите мнения. Заслужава ли си да замина за тази ферма? Правят ли се някакви пари - мизерията ще я преживея? Това ме интересува no
Публикувано на 06-09-2012 00:15 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
hriska92
Потребител
https://www.facebook.com/hristina.georgieva.165

lancast писа:
Здравейте,

Имам покана за ферма Boxford(Suffolk) Hill Farms ... работата започва през Ноември. Имам нужда от всякаква информация и вашите мнения. Заслужава ли си да замина за тази ферма? Правят ли се някакви пари - мизерията ще я преживея? Това ме интересува no

Я пиши само на снимките за Бксфорд фарм да видиш какви пейслипове взимаме и сам прецени дали да идваш.. Прочети и коментарите по- горе( тук всичко е така както го казват само че в пъти по- гадно) Не прави грешката да идваш тук... ние чакаме още малко и се прибирме... За 4 месеце сме спестили с мъжа ми 1200 паунда двамата, не поотделно.... Та прецени сам дали си струва...

страница 4 от 6

< 1 2 3 4 5 6 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 36 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти