Форум >
Публикувано на 16-09-2015 15:05 | RE: follyfoot farm ???
4е ти сигурно си голям късметлия.това си е цяло 4удо.знам поради това 4е познавам с4етоводителката MICHEL.
Публикувано на 17-09-2015 20:25 | RE: follyfoot farm ???
Късметлия че си взех P45... иначе й писах вече 2-3 имейла като я питах кога ще ми платят отпуските... дотук гледам филма Мълчанието на агнетата.
Публикувано на 27-06-2016 10:21 | RE: follyfoot farm ???
Прегледах всичко написано до сега в форума,и по голяма част от това е вярно.Тази година бях в тази ферма искарах месец и половина и се пребрах.Толерират се старите работници,помага им се всячески,а новите се мачкат постоянно,непркъснато мъмрене че са бавни,не си допълват касетки,или че слагат зелени ягоди,а това го правят така наречени топ пицкери.Парвите пари ги получихме чак на 25-тия ден,имам да получавам 80 паунда,още от 1-ва седмица така и не са преведени,постоянно някакви проблеми с счетоводството,поне така се оправдават.Относно караваните не са чак толкова зле,що годе нормални за прейивяване ,за мене големия проблем в тази ферма е шефчето,и постоянното объркване с парите,има 5,6 човека така благопомазани където могат да земат над 200 на седмица,всички други трудно ги стигат.Аз лично не ви препоръчвам да ходите там
Публикувано на 23-08-2016 18:26 | RE: follyfoot farm ???
Колега,каква е ситуацията във фермата? И тази година ли властват старите муцуни? А тия пари които са ти отрязали в началото са предполагам ,защото си нямал фирмен номер все още и не са те писали в списъка.Поне така предполагам,при мен така стана.
Редактирано от NinjaSkills47 на 23-08-2016 18:28
Публикувано на 12-04-2017 17:00 | RE: follyfoot farm ???
Ситуацията във фермата е повече от отчайваща.Властват си старият супервайзер господин Пльоко и великият Харвест мениджър.Всичко написано по горе си е същото работи се над 12ч. всеки ден а се плаща като за 4ч. в 6 дневна работна седмица.Да не говорим че за оувър тайм ще си мечтаете.Дори е по вероятно да имате да им давате пари отколкото да вземате.Ние декември работихме извънредно,но тъй като банките не работеха парите щяха да се преизчислят и януари да си вземем полагащото ни се.Оказа се обаче че имаме да даваме по 270 паунда. За ваше добро не ходете там.Освен ако не искате да ви съдят за убийство.
Редактирано от sweet_angel_s на 12-04-2017 17:01
Публикувано на 02-06-2018 21:02 | RE: follyfoot farm ???
НАЙ УЖАСНАТА ФЕРМА. Не ходете там
Публикувано на 03-07-2018 22:26 | RE: follyfoot farm ???
Наистина е най -ужасната ферма ,не ходете там . Всичко написано в предишните коментари е вярно , знам го защото съм работила там , там си роб , не си човек . Обиди , унижение, интриги ,работа по 15 часа с един брейк за деня .И всичко това е благодарение на един човек от Свищов - мамин ******, който се занимава само с интриги,а не с работа и се чуди кое момиче да си хване за любовница . Караваните са под всякаква критика ,разладат се ,въобще там е АД . Там не си човек , гледат да те смачкат и нямаш право на мнение . Относно заплащането - каквото решат да ти дадат , а не каквото си заработил. ХОРА , НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ В ТАЗИ ФЕРМА, ГОРЧИВО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ . Не вярвайте на този човек ,когато ви интервюира ,защото ще ви разказва велики неща , а всъщност нищо няма да е вярно. Той така действа на интервютата в Свищов иначе няма да може да събере хора за сезона , но когато пристигнете във фермата разбирате ,че нищо от това което е казал този лъжец и лицемер не е вярно , но вече е късно .НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ ТАМ .
Ivo: без имена!
Ivo: без имена!
Редактирано от Ivo на 04-07-2018 09:19
Публикувано на 04-07-2018 19:36 | RE: follyfoot farm ???
Ок
Публикувано на 04-11-2018 16:39 | RE: follyfoot farm ???
Няма друга такава долнопробна ферма! А пък за мениджъра българин да не говорим , а пък за жена му,тоя парцал.И е толкова тъпа , ограничена и злобна , че нямам думи.Работиш по 12-20 часа на ден , а на края на седмицата я хванеш 200 паунда я не.Мениджъра си има разни ушенца из фермата и само слухти да врътне някоя интрига.А недай си боже схващаш бързо и си работлив и знаеш английски ти бие шута веднага.Няма такова страхливо животно като него и жена му.И хора вече не може да си намери.Затъват яко! Ако искате да изкарвате пари , не ходете там! Ако обичате да се държат с вас като помия и да ви тровят живота там , а след това и в България, значи може и да ви хареса.
Редактирано от Johny85 на 04-11-2018 20:31
Публикувано на 06-11-2018 08:05 | RE: follyfoot farm ???
Как така 12-20 часа на ден за има няма 200 паунда на седмица? Нали има минимал от 7.50 на час????
На каквито и норми да си, няма как да паднеш под минимала
Какви са тия ферми?
На каквито и норми да си, няма как да паднеш под минимала
Какви са тия ферми?
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители