Форум >
Публикувано на 06-03-2009 15:37 | Най-гадните ферми
Нека в тази тема пишат всички, които не са доволни от фермата в която са били?
Ivo: Нека в тази тема пишете само имената на фермите, а допълнителните порицания в отделните теми за фермите.

Ivo: Нека в тази тема пишете само имената на фермите, а допълнителните порицания в отделните теми за фермите.
Редактирано от Ivo на 15-11-2010 22:51
Публикувано на 06-03-2009 15:39 | RE: Най-гадните ферми
Като начало да започнем с EDWARD VINSON LTD

Публикувано на 06-03-2009 15:58 | RE: Най-гадните ферми
Аз също се присъединявам за Edward Vinson!
.gif)
Иначе ме устройваше схемата да бера до 4,40 паунда и остатъка до 5,52 паунда да ми се доплаща от фермата

.gif)

Публикувано на 06-03-2009 16:02 | RE: Най-гадните ферми
Edward Vinson estesveno!

Публикувано на 06-03-2009 16:37 | RE: Най-гадните ферми
Orchard Farm! 

Публикувано на 06-03-2009 17:06 | RE: Най-гадните ферми
S&N 

Публикувано на 06-03-2009 17:07 | RE: Най-гадните ферми
Коя е тази?
Я, да питам...кво не му харесвате на EV? Снимките, които видях ....ми се сториха доста приятни караванките?...или това е заблуда?
Я, да питам...кво не му харесвате на EV? Снимките, които видях ....ми се сториха доста приятни караванките?...или това е заблуда?

Редактирано от Ivo на 06-03-2009 18:03
Публикувано на 06-03-2009 18:02 | RE: Най-гадните ферми
Добре ще е да споменете причините , които ви карат да мислите така
.

Публикувано на 06-03-2009 18:12 | RE: Най-гадните ферми
Дам...също така ...се надявам, че тук говорим за условия на живот...а не за пари? 
Въпреки, че Orchard Farm си е мизерия и двете гледни точки.
Условия за живот - под всякаква критика
Баните - общи - приличат на кланица - смърди ...идва ти да повърнеш. Като влязат 20-30 маймуни вътре и не се диша.
Кухнята - хамбар - мазало вътре.
Интернет - 3 компютъра на 400 човека...
Recreation Room - било е някога ...имало билиард, тенис на маса и джаги...то е ясно, че ползвателите са ги почупили, ама нали затва се плаща седмичен наем...за да се поддържа.
Баните - на 5 минути от контейнера в който се живее (е, естествено това не е за всички), ...
Естествено няма камъни или нещо подобно, а е кал...бяха наслагали някви картони и ходехме като жабки..ама и те се разкашкаха...
Докато се върнеш от банята замръзнеш - накаляш се...
Тоалетните и те на майната си - по един склон, който като беше кален ставаше пързалка.
Караваните - по-скоро контейнерите - 8 човека на вишки .... като е студено - пуснеш печка - на тия долу им е добре - а на втория етаж не се живее.
Наистина свиква се, ама ....мисля, че не е нужно.

Въпреки, че Orchard Farm си е мизерия и двете гледни точки.
Условия за живот - под всякаква критика

Баните - общи - приличат на кланица - смърди ...идва ти да повърнеш. Като влязат 20-30 маймуни вътре и не се диша.
Кухнята - хамбар - мазало вътре.
Интернет - 3 компютъра на 400 човека...

Recreation Room - било е някога ...имало билиард, тенис на маса и джаги...то е ясно, че ползвателите са ги почупили, ама нали затва се плаща седмичен наем...за да се поддържа.
Баните - на 5 минути от контейнера в който се живее (е, естествено това не е за всички), ...
Естествено няма камъни или нещо подобно, а е кал...бяха наслагали някви картони и ходехме като жабки..ама и те се разкашкаха...
Докато се върнеш от банята замръзнеш - накаляш се...
Тоалетните и те на майната си - по един склон, който като беше кален ставаше пързалка.
Караваните - по-скоро контейнерите - 8 човека на вишки .... като е студено - пуснеш печка - на тия долу им е добре - а на втория етаж не се живее.
Наистина свиква се, ама ....мисля, че не е нужно.

Публикувано на 06-03-2009 18:37 | RE: Най-гадните ферми
Причините поради които не харесвам Edward Vinson са страшно много и не искам да ги коментирам в тази тема, тъй като в темата за ЕV са описани доста добре. Но все пак ще спомена някои от по-важните:
1.Работи се в тимове от по 3-4 човека и когато целия тим не си е изпълнил нормата примерно от 6.00 - 8.00h гонят всички от тима. Така, че колкото изкара целия тим се дели на 3 или 4. Много е гадно, че не работи всеки за себе си.
2.Другото нещо е изключително лошото отношение към студентите.
3.Доста често се получават грешки в списъците и само се разкарваш рано сутрин до полето.
4.Баните и тоалетните са общи, няма мивки в караваните....
5.Някои от караваните са нови и изглеждат доста добре, но и голяма част от тях са в ужасно състояние.
6.За парите изобщо няма да коментирам
Има и други неща, но някой друг път ще ги напиша в темата за Еdward Vinson
1.Работи се в тимове от по 3-4 човека и когато целия тим не си е изпълнил нормата примерно от 6.00 - 8.00h гонят всички от тима. Така, че колкото изкара целия тим се дели на 3 или 4. Много е гадно, че не работи всеки за себе си.

2.Другото нещо е изключително лошото отношение към студентите.

3.Доста често се получават грешки в списъците и само се разкарваш рано сутрин до полето.

4.Баните и тоалетните са общи, няма мивки в караваните....
5.Някои от караваните са нови и изглеждат доста добре, но и голяма част от тях са в ужасно състояние.
6.За парите изобщо няма да коментирам

Има и други неща, но някой друг път ще ги напиша в темата за Еdward Vinson
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители