Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Най-гадните ферми

страница 7 от 16

<< < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Публикувано на 03-01-2010 21:19 | RE: Най-гадните ферми
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Не разкривайте самоличности.
И не се обиждайте, а пишете по темата!

Публикувано на 03-01-2010 22:20 | RE: Най-гадните ферми
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Ivo писа:
Не разкривайте самоличности.
И не се обиждайте, а пишете по темата!

... защото гадната модераторка след малко ще ви изтрие devil

Публикувано на 07-02-2010 15:10 | RE: Най-гадните ферми
sir_plamen
Потребител

"MAKIN" TAQ FERMA E UJAS devildevildevil:
Редактирано от Ivo на 09-10-2010 14:02
Публикувано на 12-04-2010 18:28 | RE: Най-гадните ферми
jim_west
Потребител

MANOR FARM JR Clark & Partners - нито условия,нито заплащане!!!
Редактирано от jim_west на 12-04-2010 18:35
Публикувано на 06-05-2010 00:40 | RE: LOWER REULE FARM
antonio11
Потребител
anton_tabakov

1. постоянно смърди на прасета, които са на окло половин километър от кампа ,ама така вони от тях

2. покупки веднъж седмично. като хладилника е мн малък ,а в караваната са по 6 души

3. общи бани,които са били точно конюшна преди това и се чистят веднъж седмично ,и като за капак са на около 20-50 метра от караваните , а в англия нали не духа вятър

4. зам. мениджъра е полякиня, която е учила в българия

5. всички вайзери са поляци и могат да ти сринат живота , защото никой не им държи сметка (имам предвид , че го раздават и побойници)

6. има само два компютъра за 250 човека и се записваш в лист в 4 сутринта за да ползваш 20 мин интернет , за които не можеш да си отвориш пощата

7. който ви каже , че се изкарват страшно мн пари значи е пълен измекяр или е работил само като хамалин. ако под изкарване се има в предвид работа по 12-14 часа и то без почивка за по 50-60 или в най-добрия случай 70 паунда. и за да не ви подвеждам почивка ''можеш да имаш колкото си искаш''- казват те ама когато другите работят ти не можеш да спреш, защото пък ще те изгонят, защото не си изпълнил нормата. и като за капак се работи в team. освен това се става в 4-5 часа сутринта и се прибираш пак към 4-5 може и по-късно и докато си сготвиш и да хапнеш (за къпане да не говорим) и искаш само да легнеш и да поспиш

И АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ, ЧЕ ТВА Е ХУБАВА ФЕРМА!

П.П. ако някой мисли че може да ме обори..., МОЛЯ!
Нека да заповяда! wink
Публикувано на 06-05-2010 00:48 | RE: Най-гадните ферми
antonio11
Потребител
anton_tabakov

съжалявам , но забравих да спомена за глобите за чистотата в караваните.
минава една английска бабка , която никой не знае как точно проверява и може да те глоби (преди това трябва да ви е предупредила де). но се е получавало да имаме глоби без да нио обяснят защо. защото само баба можела да каже защо имаме глоба , но нея я няма когато ние се прибираме

БОЖЕ КОЛКО МН НЕЩА МОГА ДА ИЗПИША ОЩЕ!!!
но да не плашим тези , които ще ходят в тази ферма

ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ laugh
Публикувано на 13-06-2010 15:09 | RE: Най-гадните ферми
abvge
Потребител

определено съм много недоволен от Intercrop Ltd.отношението към нас беше като към роби или добитък.супервайзорите си позволяваха да ни обиждат и подиграват, работихме извесно време в парници(беряхме салати) при 40 градуса температура и не ни даваха да пием вода, трябваше да чакаме до почивката и много други подобни унижения за които не искам да си спомням.това, че се работи на прага да човешките възможности и отгоре е ясно за всички които са били в англия, но не в това е проблема а в средата в която се работи, с две думи отвратителна.никога не бих се върнал там, по-добре в българия да работиш за по-малко но да си запазиш здравето и да не се отнасят с теб като към 5-та категория човек.това е мое мнение разбира се.
Публикувано на 13-06-2010 15:38 | RE: Най-гадните ферми
Antilopata
Потребител

Abvge, защо не се оплакахте на службите да направят проверка при какви условия работите?
Публикувано на 16-06-2010 12:19 | RE: Най-гадните ферми
napusnal
Потребител

antonio11, ти какво очакваш да си 5 звезден хотел ли??? Не забравяй че това е ферма и много от нещата които си написал са си съвсем нормални.

Публикувано на 23-06-2010 08:12 | RE: Най-гадните ферми
vasgene
Потребител

Здравейте,

По-горе искахте инфо за фермата A.J.Busby and Son.Аз съм работил там и ще споделя,за да се ориентира,който ще ходи.
Фермата е близо до Стаффорд и в пиковия период в нея работят над 200 човека.Аз бях там първата половина на годината,а беридбата на ягоди започва от юни.Затова не знам много за ягодите,но приятели,които останаха и после,казват че се заработв и над 100 паунда при добра реколта и нисък рабиш.
Условията са добри.Настаняването е в каравани по 5-6 човека.Първоначално ти взимат 50 като депозит за евентуални проблеми в караваната,отделно си взимате и газова бутилка за 40п,наема е около 30 п,плаща се и ток,около 20п на месец общо.Водата е от собствен водоизточник,но не е добра за пиене.Всяка каравана разполага с тоалетна в нея,печка,хладилник,микровълнова печка,столове,маса и т.н.
Имаше един вайзер,българин,казва се Владимир,който е много свестен и точен.
За периода,в който бях,заработвах около 900п на месец,като разходите са около 250п,отселно данъка,но 500п се спестяват спокойно.Повече пари мисля че се изкарват при брането на ягоди,но аз не съм брал и не мога да съм ви достоверен източник.
Надявам се да съм ви бил полезен.А работата е разнебитваща,като на повечето места

страница 7 от 16

<< < 4 5 6 7 8 9 10 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 30 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти