Форум >
Публикувано на 30-06-2011 16:15 | RE: Най-гадните ферми
heathlands farm Е УЖАСНООО!!!!!!НИКОГА НЕ ИДВАЙТЕ!САМО щЕ СЕ НАБУТАТЕ!УЖАСНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!

Публикувано на 01-07-2011 10:55 | RE: Най-гадните ферми
ЗДРАВЕЙТЕ приятели искам да ви пиша за най ужасната ферма BOXFORD SUFFOLK HOLDINGS .1.РАБОТА няма за всички работи се по 3 \най -много 6 часа но това е изключение 2.НОРМА има която по смъртно не можеш да я изкараш защото продукцията им се е скапала ,,и само гоним зайците по редовете,,
3.Условията за живот са надминали и филмите за АВГАНИСТАН \тоалетните са общи, баните също ,да не забравим и кухнята .НО прекрасното е че си чакащ реда за всички тези екстри .
НАКРАЯ излиза че си в голяма беда и ужасно прецакан
НЕ само не изкарваш пари, не по твоя вина ,а стоиш на полето в скапаните каравани на скапаното поле и харчиш малкото заработени пари защото пак си DAY OFF/почивен ден/.
ако имам възможност ще кача нагледно условията да не си помислите че това е шегичка.

Публикувано на 01-07-2011 13:22 | RE: Най-гадните ферми
zdraveite na vsi4ki jelaeshti da hodqt na rabota v angliq i po to4no v R FOUNTAIN&SON moga da vi kaja samo 4e shte vi skasat ot rabota za 3 meseca i nqma da imate pari da se priberete zashtoto shte ste gi dali za taxi za shoping gas tok internet i vsi4ko koeto se setite se plashta v taq ferma.az vse oshte ne moga da povqrvam 4e se precakah maikaim mrasna
Пиши на кирилица!
Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 01-07-2011 17:41
Публикувано на 19-07-2011 18:19 | RE: do rena
oo da opredeleno rena prava si minalata godina go prejivqh tozi ujass
Ivo: пиши на кирилица!
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 19-07-2011 21:58
Публикувано на 26-08-2011 11:10 | RE: Най-гадните ферми
CR Clarke&Partners(Manor ferm Hints) Определено е една от най-ужасните ферми в Англия.
В тази ферма гаврата е пълна!Ако си българин и си за първа година там нямаш никакъв шанс.Всичките ваизери са румънци и естествено мн ни обичат
Работата е мн тежка,всички ягоди са ниски,цял ден буташ нешто подобно на корито в което се слагат касетките.Условията на живот са мн лоши,караваните се стари и разбити,не навсякъде има печки.Баните и тоалетните са общи,почистват се веднъж седмично
За заплаштането де не говорим-нищо и никакво!Фермата няма осигорен транспорт,за де си напазаруваш трябва да платиш на някой от работниците да те закара,града е на 5км.В кампа или близост няма и медицински кабинет,да не дава господ да ти се наложи нещо!Тази година бях за пръв път на бригада и съм мн разочарована,в тази ферма няма да се върна никога повече.И вие хора ако имате акъл и ви се работи за пари не отивайте там 

Публикувано на 27-08-2011 16:56 | RE: Най-гадните ферми
Най-гадната ферма -Sandbanks farm- Edward Vinson.... Престоя ми там беше най-ужасното нещто, което ми се е случвало досега.Не съм очаквала кой знае какво- все пак селскостопанска работа ще се върши, а и коментарите по форумите не бяха особено хубави, но това с което трябваше да се сблъскам просто не го пожелавам на никого....
Условията във фермата са почти първобитни - повечето каравани нямат баня и тоалетна, камо ли течаща вода. Общите тоалетни- мизерни, особено сутрин, баните - от 8 за жените само 3 стават,ако имаш късмет да има топла вода (да отбележа, че в кампа бяхме близо 200 души - представете си колко трябва да чакаш за да се изкъпеш). Една "работеща" пералня от 3 за целия камп, от която си вадиш дрехите по-мръсни отколкото си ги сложил първоначално. Караваните са уникат - супер студ нощем, защото не е позволено да ползваш отоплителни средства, и страшна жега през деня, с побрицани уреди. Интернет-бавен и в повечето случай въобще го няма. Фермата е на гъза на географията- за да идеш до града трябва или да си викнеш такси, или да ходиш пеша по някаква пътечка през миризливите блата. Няма и къде да разпуснеш след тежък работен ден- нищо не е осигурено. Работниците са използвани като бели роби, а условията на работа са подсъдими( да бачкаш докато те пръскат с химикали не е никак приятно).Ако не си достигнеш нормата си подложен на изпитателен срок, на следващия ден работиш 4 часа, ако имаш таргет за това време ти позволяват да работиш още толкова, ако не- те пращат в караваната след една хубава лекциика, че си " загуба за компанията им". Едната вайзорка обича да подлага на психически тормоз работниците като ги унижава публично или стряска с някакви гумени играчки докато работят. Наложено е правилото, че плантите са по-важни от работниците. На управата не им пука въобще какво става из кампа, освен ако пряко не засяга техните интереси. А за заплащането и удръжките според мен трябва да им се направи една проверка от съответните служби. Да не коментирам и очевидното разделение на българи и румънци- за едни има наказание, за други-не....
НЕ отивайте в тази ферма, не си заслужава да плащате със здравето и нервите си.
Условията във фермата са почти първобитни - повечето каравани нямат баня и тоалетна, камо ли течаща вода. Общите тоалетни- мизерни, особено сутрин, баните - от 8 за жените само 3 стават,ако имаш късмет да има топла вода (да отбележа, че в кампа бяхме близо 200 души - представете си колко трябва да чакаш за да се изкъпеш). Една "работеща" пералня от 3 за целия камп, от която си вадиш дрехите по-мръсни отколкото си ги сложил първоначално. Караваните са уникат - супер студ нощем, защото не е позволено да ползваш отоплителни средства, и страшна жега през деня, с побрицани уреди. Интернет-бавен и в повечето случай въобще го няма. Фермата е на гъза на географията- за да идеш до града трябва или да си викнеш такси, или да ходиш пеша по някаква пътечка през миризливите блата. Няма и къде да разпуснеш след тежък работен ден- нищо не е осигурено. Работниците са използвани като бели роби, а условията на работа са подсъдими( да бачкаш докато те пръскат с химикали не е никак приятно).Ако не си достигнеш нормата си подложен на изпитателен срок, на следващия ден работиш 4 часа, ако имаш таргет за това време ти позволяват да работиш още толкова, ако не- те пращат в караваната след една хубава лекциика, че си " загуба за компанията им". Едната вайзорка обича да подлага на психически тормоз работниците като ги унижава публично или стряска с някакви гумени играчки докато работят. Наложено е правилото, че плантите са по-важни от работниците. На управата не им пука въобще какво става из кампа, освен ако пряко не засяга техните интереси. А за заплащането и удръжките според мен трябва да им се направи една проверка от съответните служби. Да не коментирам и очевидното разделение на българи и румънци- за едни има наказание, за други-не....
НЕ отивайте в тази ферма, не си заслужава да плащате със здравето и нервите си.
Публикувано на 03-11-2011 13:52 | RE: Най-гадните ферми
Здравейте! Аз бях във Vicarage Nurseries тази година и искам да кажа,че не е една от хубавите ферми, но като чета другите коментари за други ферми.. си е добра.. Пари се изкарват, ако си мн бърз.. Отношението на вайзерите-аз не мога да се оплача,така и на шефовете,особено когато останат по-малко работници държането им е различно. Условията за живот са добри,караваните са хубави,баните.. за тях нямам думи..чакаш си търпеливо реда,защото не работеха всички душове. Полетата са им в okaqno systoqnie,mn кълни.. но се свиква.Има си осигурен превоз от фермата до града- 3 пъти в седмицата и понякога, когато имахме почивка организираха и посещения до близките градове. Зависи с каква нагласа отиваш и колко желание за работа имаш,защото и много хора си тръгнаха,най-вече латвийци и поляци. Все пак е ферма!

*мод: Пиши на кирилица!

*мод: Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 03-11-2011 13:58
Публикувано на 27-11-2011 18:51 | RE: Най-гадните ферми

HenryII писа:
Че преспи с някой поляк , знам че по тая част сте номер едно българските жени.
MorskataSirena писа:
Ok,az sam za parva godina,saglasna sam s teb,oba4e i drugite,koito imat staj s brigadite kazvat,4e tuk vs.e s glavata nadolu.dovolni v tazi ferma nqma.otnosno pravilata,te tuk se otnasqt za edna 4est ot studentite.ima6 li polski pasport si sas specialni prava.tova ne e samo moe mnenie.......gif)
Ok,az sam za parva godina,saglasna sam s teb,oba4e i drugite,koito imat staj s brigadite kazvat,4e tuk vs.e s glavata nadolu.dovolni v tazi ferma nqma.otnosno pravilata,te tuk se otnasqt za edna 4est ot studentite.ima6 li polski pasport si sas specialni prava.tova ne e samo moe mnenie......
.gif)
Че преспи с някой поляк , знам че по тая част сте номер едно българските жени.
Публикувано на 28-11-2011 20:15 | RE: Най-гадните ферми
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=7 Искам да замина на бригада в Англия... Тук ще намериш достатъчно информация

Редактирано от Elektra на 28-11-2011 22:08
Публикувано на 29-02-2012 18:00 | RE: Най-гадните ферми
Да добавя и Barrie&CO
ужасна е.Който иска да се върне за 6 месеца с 1000 паунда да утива
ужасна е.Който иска да се върне за 6 месеца с 1000 паунда да утива
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители