Форум >
Публикувано на 08-03-2009 01:26 | Colbeggie Farm; SCOTLAND
Искам да ви помоля, ако някои може да ми даде някаква информация за тая ферма в SCOTLAND, COLBEGGIE FARM. Понеже на 01.06.09 ще ходя да бера ягоди там, а си нямам и представа къде отивам.
Благодаря ви предварително
ПИШЕТЕ МИ НА [email protected]

Публикувано на 14-03-2009 16:06 | RE: Colbeggie Farm; SCOTLAND
Никой ли не е бил там
или просто ви е трудно да ми дадете информация

Публикувано на 16-03-2009 00:10 | RE: Colbeggie Farm; SCOTLAND
spokoino iv, i az se prisuedinqvam kum tvoeto neznanie
molq pomognete 

Публикувано на 16-03-2009 00:34 | RE: Colbeggie Farm; SCOTLAND
az sam v scotland Arbroath seaton ne6to da mi spodelite 

Публикувано на 13-10-2009 11:27 | RE: Colbeggie Farm; SCOTLAND
Nai smotanata ferma. Moje bi za6toto na sobstvenika porednata jena e polqkinq - biv6a bera4ka na qgodi. Pravi se na bog, a e tupa kolkoto ... . Ima 4-5 hubavi karavani ot ob6to 50-na. Pla6ta6 tok i gas. Rabotata se dava na polqcite a posle ako ostane to e za drugite /bulgari i romanci/. Raboti6 12-13 4asa, a ti pla6tat za 8 v nai dobriq slu4ai. Dano imate kusmet da ne vi izpratqt tam. A za transver - prosto zabravete otgovora vinagi e edin - "Go to Bulgaria"
Публикувано на 09-11-2009 11:58 | RE: Colbeggie Farm; SCOTLAND
Здравейте и от мен!
Преди две години бях в тази ферма и изцяло споделям мнението на knox.Наистина във фермата се толерират повече поляците ,докато за българите няма толкова много работа.Заплащането е минимално.Работи се при всякакви климатични условия.
Преди две години бях в тази ферма и изцяло споделям мнението на knox.Наистина във фермата се толерират повече поляците ,докато за българите няма толкова много работа.Заплащането е минимално.Работи се при всякакви климатични условия.
Публикувано на 17-11-2010 21:11 | RE: Colbeggie Farm; SCOTLAND
Фермата наистина не струва!!!!
Има доста дълга тема във Форума
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=184
Стойте далече от там!!!!
Има доста дълга тема във Форума
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=184
Стойте далече от там!!!!
Редактирано от Ivo на 26-01-2011 13:44
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители