Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: D G Long

страница 1 от 3

1 2 3 >
Публикувано на 11-03-2009 21:49 | D G Long
mimoza
Потребител

Здравейте, разпределена съм в тази ферма. Някой да е чувал нещо за нея, не можах да открия нищо във форума. Заминавам май месец и незнам нищо освен че е за меки плодове.

Публикувано на 25-03-2009 13:20 | RE: D G Long
mimoza
Потребител

Явно само аз ще си пиша по тази темаlaugh
Но сега ми хрумна нещо друго, понеже вече знам къде се намира точно фермата ще ви напиша адреса - Childs Farm, Main Rd, Cooling, Rochester, Kent ME3 8DR . Някой да е бил поне близо до това място?????
Публикувано на 06-05-2009 17:09 | RE: D G Long
desiss_87
Потребител

zdr. Minalata godina bqh tam.Pitaite kakvo to4no vi interesuva da vi kaja
Публикувано на 30-11-2009 15:26 | RE: D G Long
dani_dani
Потребител

fermata e super i ima rabota
Публикувано на 05-12-2009 02:35 | RE: D G Long
stoi4cov
Потребител

Спокоино бе хора,не е толкова страшно в Cooling.
Всяка година работя в съседното село Cliffe(до преди 15 дни бях там) и от време на време минавам покрай фермата ви laugh , И не изгрежда зле laugh
Пак и си имате резерват за птици на близо....
В Chatam има български и турски магазин,кръчмата ви е на близо
А в районна има много ферми и много българи (особено лятно време).
С транспорта до града е малко по сложно( поне според мен ),тъи като през
Cooling не минава автобус (може и да има,ама аз не сам се качвал laugh),но пак от фермата ще ви осигорят транспорт.

Публикувано на 09-12-2009 19:25 | RE: DJ Long- "marshgate farm"
c_e_c_i_87
Потребител
c_e_c_i_87

Zdraveiteza vsi4ki na koito im predstoi da rabotqt vav fermata na dj long.Az rabotih tam minaloto lqto-2009g .Stava vapros za braneto na kru6i v tazi ferma.Kraq na avgust brahme probno kru6i,po-to4no se u4ihme kak se berat,do togava brahme qgodi i nqkakvi drugi ne6ta mejdu drugoto.Otna4alo samo mahahme malkite za da ostanat samo po golemite i po dobre uformeni kru6i, s pomo6ta na merilka.Zapo4nahme na 1 septemvri da berem.Kru6ite se berat v binove,koito se palnqt s ko6nici.Brahme po dvoiki, na norma,t.e pla6taha na bin.Edin bin be6e13,15 paunda.Nai-ve4e zavisi ot sezona,dali e valqlo dostatu4no dajd ili pak dali e mnogo
toplo,a na kru6ite im trqbvat mnogo dajdove.Naprimer min godina 2008 e bila mn po dobra rekoltata na kru6ite,bili sa pove4e i po-golemi,dokato tazi v koqto az rabotih v tazi ferma bqha po malko kru6ite i saotvetno parite bqha po -malkosadako ima ne6to drugo pitaitenadqvam se da sam polezna na nqkoi kolegi
Публикувано на 23-12-2009 14:50 | RE: D G Long
zvezdi4ka
Потребител

Az sam bila v DJ long.Otna4alo ste paketirate kru6i ,a posle vsqkakva druga rabota.Ste plevite qgodi,ste razhvyrlqte slama koeto e mnogo gadno i 4ak kam kraq na mai ste berete qgodi.Pove4eto rabota e na 4as,koeto ozna4ava 4e parite ne sa mnogo.
Kru6ite se berat septemvri
Публикувано на 22-01-2010 10:51 | RE: D G Long

Здравейте,

Предстои ми заминаване за тази ферма тази година 2010, май месец. Изчетох вече доста теми, както и въпросните "най-лоши" и "най-добри" ферми, та горе-долу знам какво мога да очаквам, но никъде не видях нещо написано за фермата D G LONG.

Много моля, който е ходил да сподели малко информация относно условията за живот, работата и заплащането, за да знам какво да очаквам.

Благодаря много на всички, които ще се отзоват на молбата ми.

Поздрави
Деян
Публикувано на 15-01-2011 12:32 | RE: D G Long
linkov
Потребител

вече е 2011 и предстои да заминавам и аз за Д Й Long някой да каже как е било през 2010 да знаем какво да очаквам ?? условията за живот как са ?? също ако някои др ще е там тая година май месец може да пиши.
Редактирано от Ivo на 01-02-2012 17:54
Публикувано на 26-01-2011 10:24 | RE: D G Long
alehandro81
Потребител
aleksandar.pench

ЗДР. на вси4ки които са за Лонг. Бях там 2010г фермата е готина и можете да сте спокоини но се иска ба4кане. Ако сте от Май се обработват ягоди с което не вси4ки се справяха но нямаше изгонени заради нормата. Малко караваните са мизерни и има много хора и малко тоалетни и бани. Настроите се психически че отивате да бачкате а не на екскурзия и ако сте максимално мобилизирани и мотивирани всичко ще е наред. Фермера си гони задачите но не е някакъв идиот просто си има изисквания, ако нещо не е наред първо предупреждава. Ако имате вапроси пишете на маила alehandro81@abv.bg АИДЕ ДА СТЯГАМ БАГАЖА ЧЕ МАРТ ТРЪГВАМ ЗА ЛОНГ

страница 1 от 3

1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 66 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти