Форум >
Публикувано на 11-03-2009 21:49 | D G Long
Здравейте, разпределена съм в тази ферма. Някой да е чувал нещо за нея, не можах да открия нищо във форума. Заминавам май месец и незнам нищо освен че е за меки плодове.
Публикувано на 25-03-2009 13:20 | RE: D G Long
Явно само аз ще си пиша по тази тема
Но сега ми хрумна нещо друго, понеже вече знам къде се намира точно фермата ще ви напиша адреса - Childs Farm, Main Rd, Cooling, Rochester, Kent ME3 8DR . Някой да е бил поне близо до това място?????
Но сега ми хрумна нещо друго, понеже вече знам къде се намира точно фермата ще ви напиша адреса - Childs Farm, Main Rd, Cooling, Rochester, Kent ME3 8DR . Някой да е бил поне близо до това място?????
Публикувано на 06-05-2009 17:09 | RE: D G Long
zdr. Minalata godina bqh tam.Pitaite kakvo to4no vi interesuva da vi kaja
Публикувано на 30-11-2009 15:26 | RE: D G Long
fermata e super i ima rabota
Публикувано на 05-12-2009 02:35 | RE: D G Long
Спокоино бе хора,не е толкова страшно в Cooling.
Всяка година работя в съседното село Cliffe(до преди 15 дни бях там) и от време на време минавам покрай фермата ви , И не изгрежда зле
Пак и си имате резерват за птици на близо....
В Chatam има български и турски магазин,кръчмата ви е на близо
А в районна има много ферми и много българи (особено лятно време).
С транспорта до града е малко по сложно( поне според мен ),тъи като през
Cooling не минава автобус (може и да има,ама аз не сам се качвал ),но пак от фермата ще ви осигорят транспорт.
Всяка година работя в съседното село Cliffe(до преди 15 дни бях там) и от време на време минавам покрай фермата ви , И не изгрежда зле
Пак и си имате резерват за птици на близо....
В Chatam има български и турски магазин,кръчмата ви е на близо
А в районна има много ферми и много българи (особено лятно време).
С транспорта до града е малко по сложно( поне според мен ),тъи като през
Cooling не минава автобус (може и да има,ама аз не сам се качвал ),но пак от фермата ще ви осигорят транспорт.
Публикувано на 09-12-2009 19:25 | RE: DJ Long- "marshgate farm"
Zdraveiteza vsi4ki na koito im predstoi da rabotqt vav fermata na dj long.Az rabotih tam minaloto lqto-2009g .Stava vapros za braneto na kru6i v tazi ferma.Kraq na avgust brahme probno kru6i,po-to4no se u4ihme kak se berat,do togava brahme qgodi i nqkakvi drugi ne6ta mejdu drugoto.Otna4alo samo mahahme malkite za da ostanat samo po golemite i po dobre uformeni kru6i, s pomo6ta na merilka.Zapo4nahme na 1 septemvri da berem.Kru6ite se berat v binove,koito se palnqt s ko6nici.Brahme po dvoiki, na norma,t.e pla6taha na bin.Edin bin be6e13,15 paunda.Nai-ve4e zavisi ot sezona,dali e valqlo dostatu4no dajd ili pak dali e mnogo
toplo,a na kru6ite im trqbvat mnogo dajdove.Naprimer min godina 2008 e bila mn po dobra rekoltata na kru6ite,bili sa pove4e i po-golemi,dokato tazi v koqto az rabotih v tazi ferma bqha po malko kru6ite i saotvetno parite bqha po -malkoako ima ne6to drugo pitaitenadqvam se da sam polezna na nqkoi kolegi
toplo,a na kru6ite im trqbvat mnogo dajdove.Naprimer min godina 2008 e bila mn po dobra rekoltata na kru6ite,bili sa pove4e i po-golemi,dokato tazi v koqto az rabotih v tazi ferma bqha po malko kru6ite i saotvetno parite bqha po -malkoako ima ne6to drugo pitaitenadqvam se da sam polezna na nqkoi kolegi
Публикувано на 23-12-2009 14:50 | RE: D G Long
Az sam bila v DJ long.Otna4alo ste paketirate kru6i ,a posle vsqkakva druga rabota.Ste plevite qgodi,ste razhvyrlqte slama koeto e mnogo gadno i 4ak kam kraq na mai ste berete qgodi.Pove4eto rabota e na 4as,koeto ozna4ava 4e parite ne sa mnogo.
Kru6ite se berat septemvri
Kru6ite se berat septemvri
Публикувано на 22-01-2010 10:51 | RE: D G Long
Здравейте,
Предстои ми заминаване за тази ферма тази година 2010, май месец. Изчетох вече доста теми, както и въпросните "най-лоши" и "най-добри" ферми, та горе-долу знам какво мога да очаквам, но никъде не видях нещо написано за фермата D G LONG.
Много моля, който е ходил да сподели малко информация относно условията за живот, работата и заплащането, за да знам какво да очаквам.
Благодаря много на всички, които ще се отзоват на молбата ми.
Поздрави
Деян
Предстои ми заминаване за тази ферма тази година 2010, май месец. Изчетох вече доста теми, както и въпросните "най-лоши" и "най-добри" ферми, та горе-долу знам какво мога да очаквам, но никъде не видях нещо написано за фермата D G LONG.
Много моля, който е ходил да сподели малко информация относно условията за живот, работата и заплащането, за да знам какво да очаквам.
Благодаря много на всички, които ще се отзоват на молбата ми.
Поздрави
Деян
Публикувано на 15-01-2011 12:32 | RE: D G Long
вече е 2011 и предстои да заминавам и аз за Д Й Long някой да каже как е било през 2010 да знаем какво да очаквам ?? условията за живот как са ?? също ако някои др ще е там тая година май месец може да пиши.
Редактирано от Ivo на 01-02-2012 17:54
Публикувано на 26-01-2011 10:24 | RE: D G Long
ЗДР. на вси4ки които са за Лонг. Бях там 2010г фермата е готина и можете да сте спокоини но се иска ба4кане. Ако сте от Май се обработват ягоди с което не вси4ки се справяха но нямаше изгонени заради нормата. Малко караваните са мизерни и има много хора и малко тоалетни и бани. Настроите се психически че отивате да бачкате а не на екскурзия и ако сте максимално мобилизирани и мотивирани всичко ще е наред. Фермера си гони задачите но не е някакъв идиот просто си има изисквания, ако нещо не е наред първо предупреждава. Ако имате вапроси пишете на маила alehandro81@abv.bg АИДЕ ДА СТЯГАМ БАГАЖА ЧЕ МАРТ ТРЪГВАМ ЗА ЛОНГ
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители