Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: D G Long

страница 2 от 3

< 1 2 3 >
Публикувано на 12-03-2011 10:05 | RE: D G Long
linkov
Потребител

здравейте пак искам да попитам кой месец започва брането на круши и до кога продължава брането на ягоди???

мод: Използвай кирилизатора!

Редактирано от Fairy на 12-03-2011 11:11
Публикувано на 13-02-2012 23:59 | RE: D G Long
niko_manolov
Потребител

Здравейте,ако мога да ви нарека колеги.Днеска и аз получих разпределение за тази ферма D G LONG. Досега не срещнах лошо мнение за фермата,тъй като съм за първа година и аз,надявам се да изкараме хубав сезон.Преразпределен съм за май месец да заминавам около 12 май,clap Ако има и други разпределени за този месец да се запознаем.За фермата разбрах,че ще е около 50 човека работници и не срещнах лоши отзиви.успех на всички ни
Публикувано на 01-03-2012 22:58 | RE: D G Long
verjitooo1
Потребител

zdraveite az i priqtelq mi bqhme min godina v tazi ferma iskam da kaja 4e ostanahme s mnogo hubavi vpe4atleniq. kato cqlo fermata e dobra i sa korektni v pla6taneto. kolkoto si nabere6 tolkova ti pla6tat.otna4alo se berat samo qgodi, sled tova ima ob6ta rabota kato 4istene na kru6i,rahvurlqne na slama,razvalqne na poleta. sled tova pak se berat qgodi za okolo 2 3 sedmici i nakraq se zavur6va s kru6i. usloviqta za jivot ne sa nai nai dobri ... no stavat. ob6ta banq i toaletna,ob6ta kuhnq. za jalost tazi godina nqma da sme v tazi ferma i pojelavam uspeh na vsi4ki zaminava6ti clap
Публикувано на 13-09-2012 09:26 | RE: D G Long
Aleksandrina
Потребител
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1657657366

Мога само да ви кажа да се стягате, защото двете вайзерки са отвратителни! Ще ви направят диви и щастливи... no
Публикувано на 15-09-2012 00:23 | RE: D G Long
Kazanova
Потребител

А още нещо би ли споделила за фермата, Александрина?

Истинският мъж няма лице. Защото няма значение как изглежда. Той има характер и принципи, опънати като струните на цигулка Страдивариус. Различава се от всички останали по това, че ще те промени изцяло. Ще пренареди целия ти душевен пъзел.Истинският мъж избира дълго и бавно. Той е колекционер на скъпи картини.Hеговата цел е играта с достоен противник, а не лесната победа.В сблъсъка с истинския мъж порастваш с десет години за една.Той се появява и те учи, че любовта без болка е като виенско колело без задвижващ механизъм.
Публикувано на 15-09-2012 09:07 | RE: D G Long
Aleksandrina
Потребител

Ами ориентирай ме.. какво те интересува по-точно? На разположение съм да отговарям на въпроси
Публикувано на 15-09-2012 10:25 | RE: D G Long
Kazanova
Потребител

Интересува ме как е от към работа, заплащане и условия на живот.

Истинският мъж няма лице. Защото няма значение как изглежда. Той има характер и принципи, опънати като струните на цигулка Страдивариус. Различава се от всички останали по това, че ще те промени изцяло. Ще пренареди целия ти душевен пъзел.Истинският мъж избира дълго и бавно. Той е колекционер на скъпи картини.Hеговата цел е играта с достоен противник, а не лесната победа.В сблъсъка с истинския мъж порастваш с десет години за една.Той се появява и те учи, че любовта без болка е като виенско колело без задвижващ механизъм.
Публикувано на 15-09-2012 11:08 | RE: D G Long
Aleksandrina
Потребител

Работата е много разнообразна: започнахме със садене на ягоди в тунел и на поле, плевене на поле, хвърляне на слама на ягоди и круши, обща работа като чистене на фермата, бране на ягоди, бране на круши, чистене на рабиш от крушите, разреждане на поле, разваляне на поле, разваляне на тунел и така... Фермата работи с малко хора - 45-50 души и заплащането е сравнително добро. От към условията за живот фермата разполага с 2 къщи, оборудвани със всичко и 8 каравани, като на караваните кухнята, банята и тоалетната са общи. Има и TV room. Не е най-доброто, но не е и за оплакване. В крайна сметка си там за да работиш, а не на хотел 5*.
Редактирано от Aleksandrina на 15-09-2012 11:10
Публикувано на 15-01-2013 01:27 | RE: D G Long
niko_manolov
Потребител

naiden_dideto писа:
abe hora kajete kolko se izkarva na sezon sredno v tazi ferma A J LONG CHE 6TE HODIM S PRIQTELKATAMI 2013 MAI DA ZNAM GORE DOLU MERSI PREDVARITELNO ZA ODG.

Ами вади се колкото си искараш,все пак отиваш за 4 месеца не за целия период,според зависи от годината в най добрия случай,ако искараш3-3500 не се олаквай,ако си същия който е бил с конкордия и е искарал 3000 от предишна ферма не си мисли,че и в тая ферма не ги броят парите при даване,и все пак успех ще се видим там,живот и здраве
Публикувано на 28-12-2015 17:28 | RE: D G Long
niko_manolov
Потребител

Привет на всички,ако има някой разпределен с начална дата за 11.03.2016 нека ми пише на лично,за да пътуваме заедно.

страница 2 от 3

< 1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23848 | Форумни мнения 29814 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 100 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Secret
Бригадири в момента или преди малко във форума:
mitko55 miro75 _pepito_ Ivo statope precakan sv85uk garvana8308 sisoko81 sitalk2004 quiksilver emma76 junek Geri1 bloodyroot jordasha kengurce da4katakn Mitre stelichka borko75 fisher_99 plamen365 Bulgaria_ emo-ivanov

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2023 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти