Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND

страница 2 от 10

< 1 2 3 4 5 > >>
Публикувано на 02-12-2010 12:13 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
emiliobs
Потребител

кажете как беше сезона в тази ферма че един познат ми я препоръча и се чудя дали да не заявя желание за там,ама като чета тук нито едно положително мнение няма

Публикувано на 04-12-2010 14:25 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
4ernookata66
Потребител

Здравейте!Има ли някой,от вас който да е ходил тази година в STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND?Някакви отзиви за там има ли по-различни от миналогодишните които са написани тук във форума..нещто случайно да се е променило,защтото виждам че всички се оплакват!Всъщтност проблема е липса на работа-това кои месеци са,,,или условията на работа,условията на живот-къде се живее..Питам ви,защтото получих разпределение за там-2011г. -Април месец.По-принцип казаха,че фермата е хубава,голяма.че миналата година имало работа...но имало голямо текучество от там,и въпрос на доказване кой-колко може да работи-от това зависело кой колко ще остане там....И като гледам тук какви работи пише,ми става зле.......май взех да се отчайвам отсега,а толкова исках да замина на бригада..cry
Публикувано на 24-12-2010 00:09 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
lubopitko
Потребител

Не ходете там!!!!!!! Само се обещава, но нищо! Аз бях там пролет-лято и мизерия, хората които са били от есента също се оплакват. Няма смисъл да ходите там и да мизерствате, ако има други вариянти ги приемайте. Ако вече сте приели и заминавате ви пожелавам поне вие да имате късмет!!!! Пишете
P.S на мен ми писаха и ми предложиха, но отказах. Помислете си добре преди да заминете, ако искате ми пушете за повече инфо
Публикувано на 02-01-2011 23:13 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Komardjiata
Потребител

Няма и да чуеш нищо добро , щото навсякъде из фермите е една и съща цигания.Жалки и унизителни условия за живот и малки доходи.Като си тръгвах от фермата , таксиджията който ме караше до автогарата , ми каза ,че тая същата работа и той я е работил , като нас преди години ,само че са им плащали по 100 паунда на ден .Същата тая работа ,която ние си скъсвахме задниците за 45- 50 паунда на ден в най - добрия случай.Какво да говорим повече.angry
Публикувано на 05-01-2011 16:32 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
katev
Потребител

За мен не са малко 50 паунда на ден ама стига да има работа и да ги взимам редовно.
Публикувано на 05-01-2011 16:38 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

50 паунда са си ок, ако работиш по 8 часа на ден.

Публикувано на 09-01-2011 18:09 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
borkata
Потребител

50 паунда са добре в бг работиш цяла седмица за тези пари
Публикувано на 09-01-2011 18:17 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Точно поради този начин на мислене в момента бригадите са на това дережде.

1. Работата там - няма нищо общо с работата тук (поне в повечето случаи)
2. Англия не е България. Англичаните като ти взимат пари за услугата не се интересуват колко е в България. Там цените са други, съответно и заплащането.
3. Живееш по начин, който няма нищо общо с живота в България (поне в повечето случаи)
....
и т.н. и куп причини, поради което не трябва да гледате парите тук с парите там и да се радвате, че изкарвате малко повече отколкото тук... та нали затова си там и вършиш гадната работа.

Публикувано на 29-01-2011 17:54 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
cve7inka
Потребител

Аз и моя приятелка също получихме разпределение за тази ферма , но сме чак за 12 юни, понеже сме студентки... като чета тези коментари малко се притеснявам, но в крайна сметка това ни е бил късметът.. може тази година да е по-добре.. laugh също така ме притеснява това, че отиваме много късно .. и за първа година да не ни прецакат нещо.. laugh
Ако откажем сега тази оферта ще получим ли друга или изгаряме.. :? ии нали пише, че ако няма работа щели да ни преместят в др ферма, но като гледам май не става така laugh
Публикувано на 02-03-2011 00:25 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Kaisia
Потребител

SpOkI писа:
Здравейте на всички аз получих оферта за 23.04.2011г... ае някои който е бил там да даде повечко инфо... наистина ли е толкова много зле

Здравей! Аз се върнах от тази ферма през декември(2010).Бях там заедно с моя приятел за 5 месеца.за мен това беше първият път, в който отивам на бригада.Във фермата освен бране на ягоди и малини и обща работа можеш да се занимаваш и с рязане на ряпа.Пикът за меките плодове там настъпва в края на месец май.А за ряпата тогава няма много работа.При настаняването няма разделение за мъже и жени. Неудобството произтича от факта,че повечето каравани не са разделени на отделни стаи.Обиновенно заедно живеят между 6-8 души. Има и по-хубави каравани, но те са за хората които са били там и предни години.Баните,кухните и тоалетните са в отделни каравани (общи помещения).
Фермата е доста голяма, но преобладават поляците и сред вайзерите, но това не е много страшно,зависи ти с каква нагласа отиваш. Естествено те си толерират техните си хора,но ако си работиш както трябва не би трябвало да имаш проблеми. По интересното е , че там няма overtime,независимо колко часа работиш. Освен това за тях няма значение дали си студент или не, там данъци се удържат на всички.
Ако се притесняваш за обема на багажа си, там на място от офиса можеш да си купиш ботуши, ръкавици, чаршафи, както и завивки (от Анджи, с него неизменно ще се запознаеш) Иначе извън работата атмосферата е приятна, има купони и много приятни хора. Ако те интерсува нещо по конкретно питай!
Успех!!!

страница 2 от 10

< 1 2 3 4 5 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 28 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти