Форум >
Публикувано на 21-01-2015 17:43 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
говорете в пейслипове в работа , как определят нормата , по колко часа се работи , изобщо има ли пари в тази ферма ? но не да работя за 1.20 паунда на ниски ягоди на каса...някой ако знае да казва цени ? за пари отива всеки демек всеки се интересува от основните работи на полето.. начин на живот не ме интересува бил съм и във 5* и във 2* каравани така мога да ги определя ще съм много благодарен на този който даде малко информация ( ако някой е била миналата година ще е перфектно за повечето който чакат за информация )
БЛАГОДАРЯ И УСПЕШНА ГОДИНА
Публикувано на 22-01-2015 00:02 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
ivayloSv писа:
говорете в пейслипове в работа , как определят нормата , по колко часа се работи , изобщо има ли пари в тази ферма ? но не да работя за 1.20 паунда на ниски ягоди на каса...някой ако знае да казва цени ? за пари отива всеки демек всеки се интересува от основните работи на полето.. начин на живот не ме интересува бил съм и във 5* и във 2* каравани така мога да ги определя ще съм много благодарен на този който даде малко информация ( ако някой е била миналата година ще е перфектно за повечето който чакат за информация )
Здр. Работа има и то много. Като започне брането (началото на юни), се работи почти 4 месеца без почивен ден по 8-16 часа на полето. Работи се на норма. Няма оувъртайм, но пък плащат бонуси за всичко, което е над нормата. т.е. ако си бърз можеш да работиш по цял ден на 7-8-9... паунда. Има много, които си мислят че отиват да ги наринат с лопати парите и много бързо се отказват, а после говорят какво ли не. Ако отиваш за пари, бъди спокоен - ще останеш доволен, но се иска много работа. Успех!
Публикувано на 22-01-2015 11:26 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Аз не съм бил там никога , но след 5 дена ще заминавам за тази ферма.Казаха ми много хубави неща за нея - има норма но не и оувъртайм да както каза Heart .. Има ниски и високи ягоди и малини и ряпа.Плащат се бонуси но се иска наистина здрава рака защото както има доволни така има и изгонени и недоволни хора.Зависи от сезона и от теб самия.Никой със 100 % сигурност не може да ти каже какво ще стане.Казаха ми хора от там и лоши неща и прекрасни .. като отида ще видя и ще разбера.Отивъм за работа и пари не на почивка и джакузита хах.Успех на всички и на тези които ще дойдат искам да кажа ще ви чакам хех
Публикувано на 22-01-2015 14:09 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Забравих да спомена 2013 г. гонеха от фермата, но за 2014г. нямаше нито един изгонен. Имаше обаче такива дето не си правеха нормите и ги прибираха в караваните. А накрая на седмицата като видеха че другите имат пейслипове от по 400-600 паунда а те нямат и 100 сами се принуждаваха да си тръгнат. Пак казвам иска се много работа и да ти е здрав кръста. Има високи ягоди, но повечето са ниски. На мен лично ниските ми харесват повече - там се изкарват и повече пари. Малините са по малко и за там си има определени хора които са си само на малини. А ряпата - там пращат само момчета.
Публикувано на 22-01-2015 14:40 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Благодаря за инфото , а сега януари каква работа ще има знаеш ли ???
Публикувано на 22-01-2015 16:51 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Сеене. мнооого сеене и после правене на тунели
Публикувано на 23-01-2015 12:12 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
здравеите ниакои да каже нешто ново за тази ферма, тиа форуми за стари, ниакои да е ходил миналата година или сега да е там
Ivo: излагаш се...
Ivo: излагаш се...
Редактирано от Ivo на 23-01-2015 14:53
Публикувано на 23-01-2015 14:34 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
dani5554 писа:
здравеите ниакои да каже нешто ново за тази ферма, тиа форуми за стари, ниакои да е ходил миналата година или сега да е там
Ето някой, който го мързи да чете, какво остава да работи и изкарва пари. Тази година ще има много за бране, защото парите щели да растат по дърветата. А и още нещо носи си лопата и чувал да има да ринеш и пълниш в чувала.
Четете бре хора толкова много инфо ви дадох от последните 2 години. Ако ви мързи да седнете удобно и да се поровите в нета, тогава как ще се ровите в калта и в студ , и в пек, и в дъжд. Нямам думи просто. Има ли смисъл да ходите тогава?
Редактирано от Heart на 23-01-2015 14:35
Публикувано на 23-01-2015 14:45 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Това беше добро.
Публикувано на 23-01-2015 16:23 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Heart .. и аз се ядосвам защото пиша и чета , а има хора които само пишат .. а уж се интересуват.. (( аз ти благодаря за информацията , много ми помогна ))
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители