Форум >
Публикувано на 24-01-2015 18:30 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
така доволно за информацията! Благодаря
аз им писах имейл и те ми отговаряха 2 3 пъти си писах и накрая ми отговориха с
"Thank you for your application.
You have been qualified to work in term 20 of May.
After buying ticket please confirm your arriving date(please buy the ticket as soon as possible).
Kind regards "
може ли нещо да ме преебат като наближи датата пращаха ми едни апликейшъни и ги попълних и ги върнах и това беше последното което ми пратиха
просто търся мнение ? Благодаря
аз им писах имейл и те ми отговаряха 2 3 пъти си писах и накрая ми отговориха с
"Thank you for your application.
You have been qualified to work in term 20 of May.
After buying ticket please confirm your arriving date(please buy the ticket as soon as possible).
Kind regards "
може ли нещо да ме преебат като наближи датата пращаха ми едни апликейшъни и ги попълних и ги върнах и това беше последното което ми пратиха
просто търся мнение ? Благодаря
Публикувано на 24-01-2015 19:12 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Това е всичко. Когато си купиш билет само трябва да им пишеш на коя дата пътуваш и горе-долу кога пристигаш. 20 Май е датата която са ти дали и трябва се съобразиш с нея. Не са проблем 2-3 +/-дни. Успех!
Публикувано на 27-01-2015 18:55 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Здравейте искам да попитам ние също попълнихме апликейшън и и изпратиха на коя дата можем да летим. Сигурно ли е това по емейл че ще ни наемат и за 03.06 има ли някой и до кое летище трябва да е полета. Блатаодаря пледварително
Публикувано на 27-01-2015 18:57 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Здравейте искам да попитам ние също попълнихме апликейшън и и изпратиха на коя дата можем да летим. Сигурно ли е това по емейл че ще ни наемат и за 03.06 има ли някой и до кое летище трябва да е полета. Блатаодаря пледварителн. Ако някой иска да даде телефон на лични
Публикувано на 27-01-2015 22:58 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
sovata писа:
здр. имали някои представа ранно заминаваштите януари -февруари каде биват настанявани в каравани или кабини
здр. имали някои представа ранно заминаваштите януари -февруари каде биват настанявани в каравани или кабини
По това време няма да те настанят в кабина. В каравана с други хора, предполагам. И най-вече от една националност-по възможност
Публикувано на 04-02-2015 13:33 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
никои не спомена какви пейслипове се правят на седмица. Плащат ли банк холидеи,отпуска
Публикувано на 04-02-2015 22:07 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
picaso_89 писа:
никои не спомена какви пейслипове се правят на седмица. Плащат ли банк холидеи,отпуска
Пейслиповете винаги са нещо относително, а именно зависят от работника.
Банк холидей - да, плащат го.
Публикувано на 04-02-2015 22:25 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Кой е най лесният вариант за пътуване . Намерих автовус от Лондон до Перт в 23h- пристига 9h
Публикувано на 06-02-2015 14:23 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Ще ви помоля да правите уговорките си в раздела за целта:
"Аз отивам - ти отиваш"
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=18
"Аз отивам - ти отиваш"
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=18
Публикувано на 20-05-2015 20:01 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
НЯКОИ ДА ЗАМИНАВА НА 2 ЮНИ ЗА ТАМ
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители