Форум >
Публикувано на 14-01-2013 20:29 | Ферми за гъби
Саитове на ферми за гъби
http://www.mushroomcompany.com/farmsonline/
има много саитове на ферми за гъби не само в англия има и за америка и други държави дано са в помощ на някои.
http://www.mushroomcompany.com/farmsonline/
има много саитове на ферми за гъби не само в англия има и за америка и други държави дано са в помощ на някои.
Редактирано от dimitar79 на 14-01-2013 20:31
Публикувано на 14-01-2013 20:33 | RE: Ферми за гъби
Като гледам има линкове към ферми от цял свят... все пак, който има мерак може да ги "преслуша" и да пуска документи, където търсят работници.
Публикувано на 14-01-2013 20:36 | RE: Ферми за гъби
Ivo писа:
Като гледам има линкове към ферми от цял свят... все пак, който има мерак може да ги "преслуша" и да пуска документи, където търсят работници.
Да и аз това забелязах като разгледах саита полезна информация е да но е полезна на някои.
Публикувано на 14-01-2013 20:43 | RE: Ферми за гъби
Разгледах тези, които са отбелязани като ферми в Англия и Ирландия, но на нито един от тях не беше публикувана информация за търсещи работа.
Желаещите ще трябва да се пробват като пишат на обявените контакти.
Лично според мен шанса някой да си намери работа от тези сайтове е минимална и ме съмнява, че повечето хора ще си загубят времето.
Затова предпочитам тук, във форума да се обсъждат сигурни и доказани места, където може да се намери работа.
Желаещите ще трябва да се пробват като пишат на обявените контакти.
Лично според мен шанса някой да си намери работа от тези сайтове е минимална и ме съмнява, че повечето хора ще си загубят времето.
Затова предпочитам тук, във форума да се обсъждат сигурни и доказани места, където може да се намери работа.
Публикувано на 15-01-2013 00:51 | RE: Ферми за гъби
няма много голям ефект аз съм пращал запитвания преди 3 години към тези ферми но никой не ти отговаря даже и тази година пак но също нищо
Публикувано на 01-03-2013 17:42 | RE: Ферми за гъби
здравеите искам да попитам някои който е ходил във ферма за гъби скоро ,да даде малко повече информация,защото нищо не мога да намеря конкретно и ако има някои който ще заминава скоро да напи6е някои друг ред за неговата оферта.благодаря предварително.
Публикувано на 05-01-2015 21:10 | RE: Ферми за гъби
Честита нова година. Интересувам се от ферми за гъби в Англия. Може ли някой човек, който сега работи във гъбена ферма да даде информация за фермата в която работи и начин за кандидатстване? Благодаря предварително на добрите хора, които ще помогнат.
Редактирано от quiksilver на 05-01-2015 21:11
Публикувано на 06-01-2015 20:36 | RE: Ферми за гъби
Може ли някой който е бил в Англия да бачка да даде facebook, имам няколко въпроса който искам да му задам
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители