Форум >
Публикувано на 20-04-2013 12:15 | RE: brigada
bubka90 писа:
Аз се върнах преди 5 дни от Англия, ферма за цветя, West end nurseries, точно до Torquay и на 40 минути от Plymouth. Доволна съм, то си е ферма за храсти и растения по скоро а не за цветя. Въпреки лошото време работихме плътно по 10 часа на ден 6 дни в седмицата до края, плащаха ни на час, добра заработка имам. Живяхме във флат, а не каравана, 7 човека българи. Имаше още двама литовци и това беше целия персонал на фермата. Имахме си и кола на разположение и си ходехме навсякъде когато искаме, та освен покупки и много неща разгледахме. Иначе бачкането е здраво никой не те жали и трябва доста да си издръжлив и психически и физически за да не си тръгнеш, двама човека си тръгнаха за шестте месеца в които бях там. Като цяло съм много доволна но работата не е за всеки.
Аз се върнах преди 5 дни от Англия, ферма за цветя, West end nurseries, точно до Torquay и на 40 минути от Plymouth. Доволна съм, то си е ферма за храсти и растения по скоро а не за цветя. Въпреки лошото време работихме плътно по 10 часа на ден 6 дни в седмицата до края, плащаха ни на час, добра заработка имам. Живяхме във флат, а не каравана, 7 човека българи. Имаше още двама литовци и това беше целия персонал на фермата. Имахме си и кола на разположение и си ходехме навсякъде когато искаме, та освен покупки и много неща разгледахме. Иначе бачкането е здраво никой не те жали и трябва доста да си издръжлив и психически и физически за да не си тръгнеш, двама човека си тръгнаха за шестте месеца в които бях там. Като цяло съм много доволна но работата не е за всеки.
ще ми каЖе6 ли саита на фирмата благодаря
Публикувано на 09-12-2013 19:44 | RE: Някой бил ли е във ферма за цветя в Англия?В коя ферма??Доволни ли сте?
амм да попитам къде и кога се провеждат интервютата?ако някои има информация моля да ми пише

Публикувано на 10-01-2017 00:22 | RE: Някой бил ли е във ферма за цветя в Англия?В коя ферма??Доволни ли сте?
Някой ходил ли е в "Колет и Тайсън" . Аз и приятелят ми имаме оферта за там и ще съм благодарна, ако някой може да помогне с някаква информация ?
Публикувано на 12-01-2017 21:44 | RE: Някой бил ли е във ферма за цветя в Англия?В коя ферма??Доволни ли сте?
Аз и приятел заминаваме на 15.01.2017 и по точно в Millbeck познати са ходили в тази ферма и като цяло изкарвали са добри пари , но всеки сезон е различен . Дано останем доволни
Редактирано от yordan4002 на 12-01-2017 21:47
Публикувано на 13-01-2017 11:38 | RE: Някой бил ли е във ферма за цветя в Англия?В коя ферма??Доволни ли сте?
Ние ще заминаваме февруари офертата ни е за ABU Nursery. Благодаря за информацията и успех 

Публикувано на 15-01-2017 13:02 | RE: Някой бил ли е във ферма за цветя в Англия?В коя ферма??Доволни ли сте?
Здравейте,кога ви беше интервюто за да получите толкоз рано оферта и с коя фирма.Благодаря
Публикувано на 16-01-2017 15:30 | RE: Някой бил ли е във ферма за цветя в Англия?В коя ферма??Доволни ли сте?
Ние кандидатствахме в ********** и даже още в момента на попълването на документите ни предложиха тази оферта, предлогагам, че сме извадили късмет да стане толкова бързо. На 09.01 кандидатствахме и за 1 седмица стана всичко 
Ivo: Моля, спазвайте правилата на форума.

Ivo: Моля, спазвайте правилата на форума.
Редактирано от Ivo на 16-01-2017 16:04
Публикувано на 27-11-2017 18:04 | RE: Някой бил ли е във ферма за цветя в Англия?В коя ферма??Доволни ли сте?
Здравейте някой да знае нещо за фермата Майшъл стоун край Корнуел.
Публикувано на 27-11-2017 20:54 | RE: Някой бил ли е във ферма за цветя в Англия?В коя ферма??Доволни ли сте?
някой да изкаже мнение за ферма за цветя ABU Nursery близо до гр.Хъл. Така ми казаха от агенцията. интересува ме работа, условия за живот, начин на плащане,предимства, недостатъци. офертата ми е от 25.2.18г. до юни. Благодаря.
Публикувано на 27-11-2017 20:57 | RE: Някой бил ли е във ферма за цветя в Англия?В коя ферма??Доволни ли сте?
S7efi7o писа:
Ние ще заминаваме февруари офертата ни е за ABU Nursery. Благодаря за информацията и успех

моля напишете коментари за фермата след като се върнахте, тъй като имам оферта за февруари 2018г.Благодаря.
Редактирано от d georgieva на 27-11-2017 20:59
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители