Форум >
Публикувано на 14-03-2009 15:06 | J MYATT and Co, Kent
В тази тема се коментират единствено условията във фермата - работа, живот, заплащане.
Всичко останало, което не попада в тези неща ще бъде изтривано.
Уговорки и мнения тип "аз отивам там еди кога си" - правете в "Аз отивам - ти отиваш"!
Тук трябва да остане само полезна информация за фермата!
J Myatt & Co
Eende Kooy
Decoy Hill Road
Rochester
Kent ME3 8SR
Всичко останало, което не попада в тези неща ще бъде изтривано.
Уговорки и мнения тип "аз отивам там еди кога си" - правете в "Аз отивам - ти отиваш"!
Тук трябва да остане само полезна информация за фермата!
J Myatt & Co
Eende Kooy
Decoy Hill Road
Rochester
Kent ME3 8SR
Редактирано от Ivo на 18-03-2013 23:15
Публикувано на 22-03-2009 09:05 | RE: J MYATT and Co, Kent
Moqt suvet e poneje ste dosta hora razdelete se na 2 grupi i si hvanete taksi ot leti6teto 6te vi izleze po evtino kato razdelite parite.
Ina4e ot London Victoria hva6tate vlak za Rocester i ot Rocester taxi do fermata ili se obajdate moje i da doidat da vi zaberat ot garata no ne e mnogo sigurno. A ot koe da e leti6te do London Victoria ima postoqnno vlakove
Ina4e ot London Victoria hva6tate vlak za Rocester i ot Rocester taxi do fermata ili se obajdate moje i da doidat da vi zaberat ot garata no ne e mnogo sigurno. A ot koe da e leti6te do London Victoria ima postoqnno vlakove
Публикувано на 27-04-2009 21:12 | RE: J MYATT and Co, Kent
super e tam, klimata e strahoten, blizo do rochester e Chatam, tam ima bg magazin.
uspeh
uspeh
Публикувано на 28-11-2009 13:51 | RE: J MYATT and Co, Kent
Аз също съм била в тази ферма и да ти кажа нямала съм проблеми с нея. Ако си вършиш работата и две не може да ти каже. Относно румънците винаги има дразги и лагери българи- румънци. Може би ако чекарката ви е била румънка, полякиня, чехкиня щяхте повече да я харесвате.
Публикувано на 19-02-2010 14:45 | RE: J MYATT and Co, Kent
Здравейте,за май месец има ли някой,който ще заминава за тази ферма,защото аз и съпруга ми сме за 10 май....но последно разбрах,че те ти уреждат с коя фирма да пътуваш до там и ние сме с IBC.Аз четох доста неща за тази ферма и за околностите й.Намира се на 3 часа път от Лондон,но се сменят 2 влака,разбрах също че за да стигнеш от фермата до най-близкия град се праща нещо като смс на един номер(който ти е адресен номер някакъв) и след 15 мин. идва нещо като рейс ли незнам какво точно.Друго-караваната в която ще сме била за 4-6 човека с спалня,кухня,баня и санитарен възел.Това знам за сега....някой ако знае нещо повече за тази ферма и ако има хора,които ще заминават май месец да пишат.
Публикувано на 19-02-2010 15:17 | RE: J MYATT and Co, Kent
zdr.taq godina rabotih za taq ferma paketirahme im plodovete 4estno kazano ako ne zaminavahme na dr.mqsto shtqh da iskam da sam tam mn.dobri otzivi imam za tam e da ima nqkoi hora koito ne stavat no kato cqlo shefa vi shte e super ima naistina razdelenie mejdi balgari i rumanci no kvo ti puka kato si varshsish raboatatavs.shte e ok ima i dve ang.babi koito komandirqt i ako te hvanat na mushka ne mojesh da izlezesh na glava s tqh, ne e nujno da hvashtash dva vlaka mojesh da stignesh do parviq grad predi Ro4estar a tova e Strood i ot tam avtobus do Dekoi ina4e kato cqlo mn.si e got tam obl.e super ako iskash pove4e info pitai pojelavam vi
Публикувано на 24-02-2010 18:39 | RE: J MYATT and Co, Kent
ягодке , май месец и аз ще съм в тази Ферма я кажете колко Българи ходят в тази ферма , защото в офертата ми пише че има около 100 човека работници
Публикувано на 09-03-2010 13:55 | RE: J MYATT and Co, Kent
Здравейте, аз съм за тази ферма и датата на заминаване ми е 19 май.
Имам една молба към хората, които са били там да кажат как се работи, има ли почивки по време на работа и т.н., също и някакви снимки от фермата ако има. Интересува ме и какви са условията за живот в караваните.
Имам една молба към хората, които са били там да кажат как се работи, има ли почивки по време на работа и т.н., също и някакви снимки от фермата ако има. Интересува ме и какви са условията за живот в караваните.
Публикувано на 15-11-2010 17:54 | RE: J MYATT and Co, Kent
Тази година положението в тази ферма беше трагично. След като
свършиха ягодите се работеше 1-2 пъти седмично за няколко
часа, а като дойде време за сливите се плащаше на безбожно ниски цени за щайга - 30р. Имаше правила но само за българите, за румънци те не важеха.
Чекарката Даниела: цял сезон прави мръсно само на българи и лансира румънци за да се набута на дъртата баба вайзер. Имам pay slip на който за 2часа работа за 1 седмица са ми спряли 31 паунда за каравана. Изобщо не се спазват договорите и Хопс не може да ти помогне, вместо make up ти пише по-малко работни часове за седмицата и въбще си правят каквото си искат.
Българи НЕ ходете там, ще съжалявате и най-важното - няма да искарате пари.
свършиха ягодите се работеше 1-2 пъти седмично за няколко
часа, а като дойде време за сливите се плащаше на безбожно ниски цени за щайга - 30р. Имаше правила но само за българите, за румънци те не важеха.
Чекарката Даниела: цял сезон прави мръсно само на българи и лансира румънци за да се набута на дъртата баба вайзер. Имам pay slip на който за 2часа работа за 1 седмица са ми спряли 31 паунда за каравана. Изобщо не се спазват договорите и Хопс не може да ти помогне, вместо make up ти пише по-малко работни часове за седмицата и въбще си правят каквото си искат.
Българи НЕ ходете там, ще съжалявате и най-важното - няма да искарате пари.
Редактирано от Tachi на 15-11-2010 17:56
Публикувано на 15-11-2010 19:37 | RE: J MYATT and Co, Kent
Като говорим за тази ферма нека и аз да си кажа мнението...бях там лято 2010,беше ми за първа година бригада,но другите,които бяха ходили казаха,че фермата е много зле...има 2-3 хубави каравани,но тези,които отиват най-рано те ги взимат,няма вода в тях,обща кухня,баня и тоалетна.Има два варианта за настаняване-в Декой ферм или в Мокбегар.Аз бях във втората.В Декой не е никак по-добре-много си далече от града,плащаш си за да те закарат до магазина с бус(2 пъти в седмицата),навсякъде кално,няма никакъв живот в тая ферма.За шефа-по принцип не може да си организира химиите(кой плод кога да узрее),хваща пари за каравана даже и да нямаш 15 часа работа на седмица,а хопс нищо не прави по въпроса,даже няколко дни не ни вдигаха телефона,не прави трансфери нарочно,а в същия момент не може да осигури работа и ни караше да се надяваме 2 седмици дали сливите,които трябва да се оберат накрая ще узреят или не,общо взето не е много коректен.Имам снимки от полето,караваните и всичко,което Ви интересува.Ако имате въпроси пишете на ЛС.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители