Форум >
Публикувано на 16-01-2011 12:14 | RE: Clock house farm?
Така е.вярно е ..изкарват се пари в тази ферма.
Публикувано на 16-01-2011 14:03 | RE: Clock house farm?
Знае ли някой какво се работи там февроари,и дали има във всяка каравана хладилник?
Публикувано на 16-01-2011 18:34 | RE: Clock house farm?
За работата незнам, сигурно се правят тунелите тогава или се засажда. Но хладилник ще има. В нашата каравана имаше 2 дори, но фризерите са общи.
Публикувано на 28-01-2011 13:36 | RE: Clock house farm?
Здравейте ,аз заминавам на 1 юни за тази ферма,доста зле изглежда,и най-кофти е това ,че заминавам сам и не познавам никого ,така че ако има други хора които заминават може да се свържем ала бала

Публикувано на 08-02-2011 23:48 | RE: Clock house farm?
rudnika писа:
Здравейте ,аз заминавам на 1 юни за тази ферма,доста зле изглежда,и най-кофти е това ,че заминавам сам и не познавам никого ,така че ако има други хора които заминават може да се свържем ала бала

аз заминавам на 15.05.2011 , така че ще се запознаем там

Публикувано на 19-02-2011 01:43 | RE: Clock house farm?
Абе работа има колкото искаш във тая ферма!!! Но гледайте да не сте сред изгонените...не отивате на почивка отивате да работите...бачкане от сутрин до вечер...и събота...а късметът ще бъде с вас ако се паднете в тимът на Сам
може и при Португалецът Луис
хи-хи-хи... на ябълки ,може и в тимът на Ели...и при нея е добре..само гледайте да не се падате при румънката Люси...спукана ви е работата..
пазете се от Камила!!! не е наред тая жена..абе като цяло условия кофти-пари има..стига да отивате за това ,а не с Българският манталитет(ако мога малко да скатая)...успех на всички които заминават за CLOCK HOUSE FARM

Публикувано на 19-02-2011 13:00 | RE: Clock house farm?
Мерси за инфото аз ще ходя за първа година сега надявам се да се справя добре и да искарам до края. Успех на всички колеги тази години който ще работим там и се надявам да не разочароваме хорица там 

Публикувано на 20-02-2011 18:21 | RE: Clock house farm?
аз бях мин god там слет като си направих трансфер от друга ферма бях настанен в долния камп а в там е мн подобре от горния камп на фермата работа имаше пари се правеха
Мод: В този форум вече се пише само на КИРИЛИЦА
Мод: В този форум вече се пише само на КИРИЛИЦА
Редактирано от Fairy на 20-02-2011 18:25
Публикувано на 07-06-2011 09:25 | RE: Clock house farm?
ако може някой от вас да ми каже как се кандидатства за работа в тази ферма,попълвате на документи и т.н....моля окажете ми някакво съдействие
Публикувано на 30-06-2011 12:01 | RE: Clock house farm?
Здравейте,
аз съм разпределен в тази ферма и датата ми е 17,08,2011г.
Въпроса ми е: Има ли някой от съфорумците, който сега е там и да каже какво се случва. Най-вече изкарват ли се пари и плаща ли се на време?
Предварително благодаря.
аз съм разпределен в тази ферма и датата ми е 17,08,2011г.
Въпроса ми е: Има ли някой от съфорумците, който сега е там и да каже какво се случва. Най-вече изкарват ли се пари и плаща ли се на време?
Предварително благодаря.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители