Форум >
Публикувано на 29-01-2009 18:55 | RE: WESTLAND NURSERIES
titito_89 писа:
Здравейте моляви искам и аз да отида на младежка бригада през 2009 година виждам че повечето от вас са останали доволни.Не знам как стоят нещата с тези бригади какво се плаща за да отидеш ,как точно се записваш за тях , с какъв превоз се отива добре ли плащтат и най вече проблем ли е ако нямаш средно образование, по кое време се отпатува.Ще се радвам ако някой отговори на въпроси те ми . БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО може да ми пишете на b1ksi_89@abv.bg или на скайпа hrisenceto6
Здравейте моляви искам и аз да отида на младежка бригада през 2009 година виждам че повечето от вас са останали доволни.Не знам как стоят нещата с тези бригади какво се плаща за да отидеш ,как точно се записваш за тях , с какъв превоз се отива добре ли плащтат и най вече проблем ли е ако нямаш средно образование, по кое време се отпатува.Ще се радвам ако някой отговори на въпроси те ми . БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО може да ми пишете на b1ksi_89@abv.bg или на скайпа hrisenceto6
преди всичко искам да ти кажа едно-хората които не работеха а само имитираха работа искат да се върнат там и ако под чудесни условия се разбира10 човека на една тоалетна и една пералня - ок но ние освен че работехме най-гнусната и тежка работа която мое си представиш живяхме две двойки в стая 3 квадрата и чак когато проточе тавана ни преместиха в стая 6 квадрата - с други думи не отивай там
Публикувано на 29-01-2009 19:15 | RE: WESTLAND NURSERIES
offenham08 - това за коя ферма става въпрос, защото май разводнихме темата за WESTLAND NURSERIES
Публикувано на 29-01-2009 19:32 | RE: WESTLAND NURSERIES
WESTLAND NURSERIES be maina
Публикувано на 29-01-2009 19:34 | RE: WESTLAND NURSERIES
Аре стига бре май....тази мома molly на друго място ли е била?
molly_ писа:
Фермата се казва Westland Nurseries и предоставя отлични условия за живот.
Фермата се казва Westland Nurseries и предоставя отлични условия за живот.
Публикувано на 29-01-2009 20:20 | RE: WESTLAND NURSERIES
момата беше там ама от тея дето не работеха - само по купона - за тва и е било супер - в порткабината още седи нейния надпис брато - СТРАШНА МИЗЕРИЯ
ти си напраи изводите оттука нататъка
успех
ако ти знаеш случайно някоя добра ферма мое ми кажеш шот се готвя да заминавам - казаха ми за мейдстоун за малини и за хубави пари ставало въпрос
ти си напраи изводите оттука нататъка
успех
ако ти знаеш случайно някоя добра ферма мое ми кажеш шот се готвя да заминавам - казаха ми за мейдстоун за малини и за хубави пари ставало въпрос
Публикувано на 17-02-2009 17:39 | RE: WESTLAND NURSERIES
Прегледах снимките на бързо,доколкото разбрах се работи в глас хауси,което е много добре.Можеш ли да сложиш малко снимки от условията на живот да видим как е...явно и двамата имате различни разбирания за мизерия,лукс и т.н.
А който си мисли ,че работа в гласхаус е тежка да види за кво става въпрос на полето,на студ и дъжд....
А който си мисли ,че работа в гласхаус е тежка да види за кво става въпрос на полето,на студ и дъжд....
Редактирано от sepuko на 26-03-2009 21:28
Публикувано на 12-12-2009 15:43 | RE: WESTLAND NURSERIES
Bqh tam 2008 godina - ako raboti6 vadi6 pari ako ne raboti6 ne vadi6 ! Usloviqta na jivot sa dobri - polovinata sa v ka6ta drugata polovina v portakabini! I s vsqka godina tam stava vse po dobre taka 4e nqma da sajalqvate ako q posetite
Редактирано от IcE на 15-12-2009 19:42
Публикувано на 09-01-2010 17:54 | RE: WESTLAND NURSERIES
По темата-Ще бъда максимално кратък и надявам се ясен
Фермата е добра,не е "рая" но не е и "ада".
Всичко зависи от самите вас,но едно мога да кажа със сигурност за тези от вас които ще ходят там-пригответе се за работа
Това не се отнася за жените,защото за тях работата като цяло е лека и приятна.
За мъжете нещата стоят по друг начин.С две думи яка физическа работа
И последно Заплащането съответно според работата.
Фермата е добра,не е "рая" но не е и "ада".
Всичко зависи от самите вас,но едно мога да кажа със сигурност за тези от вас които ще ходят там-пригответе се за работа
Това не се отнася за жените,защото за тях работата като цяло е лека и приятна.
За мъжете нещата стоят по друг начин.С две думи яка физическа работа
И последно Заплащането съответно според работата.
Публикувано на 23-06-2011 22:57 | RE: WESTLAND NURSERIES
Има. Има хора с предложение за тази дата, но дали ще заминат е друг въпрос.
Аз искам да попитам какво ще рече това, че за жените работата била лека и приятна?
И какво точно се прави там? В офертата пише, че се размножават целенчуци, салати и ягоди. Дали има и бране?
Аз искам да попитам какво ще рече това, че за жените работата била лека и приятна?
И какво точно се прави там? В офертата пише, че се размножават целенчуци, салати и ягоди. Дали има и бране?
Мъррррррррр
Публикувано на 13-09-2011 21:35 | RE: WESTLAND NURSERIES
за там знам само че цари пълен разврат и хаус
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители