Форум >
Публикувано на 29-01-2009 18:55 | RE: WESTLAND NURSERIES
titito_89 писа:
Здравейте моляви искам и аз да отида на младежка бригада през 2009 година виждам че повечето от вас са останали доволни.Не знам как стоят нещата с тези бригади какво се плаща за да отидеш ,как точно се записваш за тях , с какъв превоз се отива добре ли плащтат и най вече проблем ли е ако нямаш средно образование, по кое време се отпатува.Ще се радвам ако някой отговори на въпроси те ми . БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО може да ми пишете на b1ksi_89@abv.bg или на скайпа hrisenceto6
Здравейте моляви искам и аз да отида на младежка бригада през 2009 година виждам че повечето от вас са останали доволни.Не знам как стоят нещата с тези бригади какво се плаща за да отидеш ,как точно се записваш за тях , с какъв превоз се отива добре ли плащтат и най вече проблем ли е ако нямаш средно образование, по кое време се отпатува.Ще се радвам ако някой отговори на въпроси те ми . БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО може да ми пишете на b1ksi_89@abv.bg или на скайпа hrisenceto6
преди всичко искам да ти кажа едно-хората които не работеха а само имитираха работа искат да се върнат там и ако под чудесни условия се разбира10 човека на една тоалетна и една пералня - ок но ние освен че работехме най-гнусната и тежка работа която мое си представиш живяхме две двойки в стая 3 квадрата и чак когато проточе тавана ни преместиха в стая 6 квадрата - с други думи не отивай там
Публикувано на 29-01-2009 19:15 | RE: WESTLAND NURSERIES
offenham08 - това за коя ферма става въпрос, защото май разводнихме темата за WESTLAND NURSERIES
Публикувано на 29-01-2009 19:32 | RE: WESTLAND NURSERIES
WESTLAND NURSERIES be maina
Публикувано на 29-01-2009 19:34 | RE: WESTLAND NURSERIES
Аре стига бре май....тази мома molly на друго място ли е била?
molly_ писа:
Фермата се казва Westland Nurseries и предоставя отлични условия за живот.
Фермата се казва Westland Nurseries и предоставя отлични условия за живот.
Публикувано на 29-01-2009 20:20 | RE: WESTLAND NURSERIES
момата беше там ама от тея дето не работеха - само по купона - за тва и е било супер - в порткабината още седи нейния надпис брато - СТРАШНА МИЗЕРИЯ
ти си напраи изводите оттука нататъка
успех
ако ти знаеш случайно някоя добра ферма мое ми кажеш шот се готвя да заминавам - казаха ми за мейдстоун за малини и за хубави пари ставало въпрос
ти си напраи изводите оттука нататъка
успех
ако ти знаеш случайно някоя добра ферма мое ми кажеш шот се готвя да заминавам - казаха ми за мейдстоун за малини и за хубави пари ставало въпрос
Публикувано на 17-02-2009 17:39 | RE: WESTLAND NURSERIES
Прегледах снимките на бързо,доколкото разбрах се работи в глас хауси,което е много добре.Можеш ли да сложиш малко снимки от условията на живот да видим как е...явно и двамата имате различни разбирания за мизерия,лукс и т.н.
А който си мисли ,че работа в гласхаус е тежка да види за кво става въпрос на полето,на студ и дъжд....
А който си мисли ,че работа в гласхаус е тежка да види за кво става въпрос на полето,на студ и дъжд....
Редактирано от sepuko на 26-03-2009 21:28
Публикувано на 12-12-2009 15:43 | RE: WESTLAND NURSERIES
Bqh tam 2008 godina - ako raboti6 vadi6 pari ako ne raboti6 ne vadi6 ! Usloviqta na jivot sa dobri - polovinata sa v ka6ta drugata polovina v portakabini! I s vsqka godina tam stava vse po dobre taka 4e nqma da sajalqvate ako q posetite
Редактирано от IcE на 15-12-2009 19:42
Публикувано на 09-01-2010 17:54 | RE: WESTLAND NURSERIES
По темата-Ще бъда максимално кратък и надявам се ясен
Фермата е добра,не е "рая" но не е и "ада".
Всичко зависи от самите вас,но едно мога да кажа със сигурност за тези от вас които ще ходят там-пригответе се за работа
Това не се отнася за жените,защото за тях работата като цяло е лека и приятна.
За мъжете нещата стоят по друг начин.С две думи яка физическа работа
И последно Заплащането съответно според работата.
Фермата е добра,не е "рая" но не е и "ада".
Всичко зависи от самите вас,но едно мога да кажа със сигурност за тези от вас които ще ходят там-пригответе се за работа
Това не се отнася за жените,защото за тях работата като цяло е лека и приятна.
За мъжете нещата стоят по друг начин.С две думи яка физическа работа
И последно Заплащането съответно според работата.
Публикувано на 23-06-2011 22:57 | RE: WESTLAND NURSERIES
Има. Има хора с предложение за тази дата, но дали ще заминат е друг въпрос.
Аз искам да попитам какво ще рече това, че за жените работата била лека и приятна?
И какво точно се прави там? В офертата пише, че се размножават целенчуци, салати и ягоди. Дали има и бране?
Аз искам да попитам какво ще рече това, че за жените работата била лека и приятна?
И какво точно се прави там? В офертата пише, че се размножават целенчуци, салати и ягоди. Дали има и бране?
Мъррррррррр
Публикувано на 13-09-2011 21:35 | RE: WESTLAND NURSERIES
за там знам само че цари пълен разврат и хаус
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители