Форум >
Публикувано на 23-03-2009 16:26 | Staples Vegetables Ltd
Някой знае ли нещо за тази ферма?

Публикувано на 29-03-2009 16:28 | RE: Staples Vegetables Ltd
Чудя се като тръгвате на някъде фирмата не ви ли дава телефони за връзка с групата Ви? На мен първата година ми дадоха мейли, телефони... всичко, и така се намерих с групата си, купувахме си заедно билети, ходимхе за визи и т.н.
Редактирано от Fairy на 07-12-2011 22:38
Публикувано на 29-03-2009 16:35 | RE: Staples Vegetables Ltd
Дават ни и-мейли, тел.номера, всичко. Но това става накрая, когато вече си вземеш работната карта и самолетния билет.

Публикувано на 29-03-2009 18:30 | RE: Staples Vegetables Ltd
Затова дали е най-предпочитана всяка могат да изкарат "предпочитана"...а за снимките - да доколкото видях условията са добри...сравнително добри са от това което съм виждал на някои снимки в сайта 

Публикувано на 01-04-2009 13:36 | RE: Staples Vegetables Ltd
Такам....след кратка кореспонденция по мейла с Welfare Officer - Kim Burrel получих кратка информация която може да е поне малко полезна за хората които ще заминаваме там 
При пристигането си след кратко встъпление в живота и безопасността във фермата Всички получаваме пълни комплекти като - ботуши,ръкавици,гащеризони,тениски,шапки и тн. на някаква марка "Уелингтон" ,което е много добре и означава ,че не трябва да ги мъкнем с нас от тук

Друго...запитах го за положението там и опасенията на всички от т.нар. "финансова криза" -
....... на което той отговори еднозначно - "As for the financial crisis that is hitting the world at the moment, we have not seen any changes.Please do not worry about this; we will have plenty of work here when you arrive! "
Което с една дума означава ,че работа ще ИМА
/За момента съм много обнадежден спрямо фермата и ми се струва ,че всичко ще е наред и дано съм прав
Очаквам включване във форума на хора които са пристигнали там вчера 

При пристигането си след кратко встъпление в живота и безопасността във фермата Всички получаваме пълни комплекти като - ботуши,ръкавици,гащеризони,тениски,шапки и тн. на някаква марка "Уелингтон" ,което е много добре и означава ,че не трябва да ги мъкнем с нас от тук

Друго...запитах го за положението там и опасенията на всички от т.нар. "финансова криза" -

Което с една дума означава ,че работа ще ИМА

Изтрит потребител!
Публикувано на 01-04-2009 21:28 | RE: Staples Vegetables Ltd
Не остави нещата така 
Браво на теб!
Благодаря за информацията.

Браво на теб!
Благодаря за информацията.

Публикувано на 02-04-2009 14:10 | RE: Staples Vegetables Ltd
Zdraveite! Az vchera pristignah v tazi ferma. Za sega moga da vi kaja, che usloviata na jivot sa dosta dobri.
V karavanite si ima vsichko - mikrovalnova, toster,vsqkakvi kuhnenski pribori. Nai-vajnoto e che banite i toaletnite ne sa obshti.
Ima 5 komputara,tv,dvd, i taka. Bqhme mn izmoreni vchera i vse oshte nqmam mn info.Ima 13 balgari za sega,rumanci dosta i polqci. Dnes trqbva da podpalnim dokumentite i shte ni kajat koga shte zapochnem rabota. Kato pristignahme v Wrangle se obadihme na Kim i vednaga ni vzeha. Inache za patuvaneto beshe ujas.
Ne bqhme spali 2 dni. Za tezi, koito shte kacat na Heathrow vi preporachvam ili da spite na hostel ili da ostanete na letishteto do sutrinta. Ne hodete na Victoria Station da stoite prez noshta. Ot Heathrow do Victoria station e 4 paunda. A ot Victoria do Wrangle 22.Ima samo edin direkten avtobus ,koito e v 11.30h.
Drugo ne se seshtam za sega. Kato zapochnem rabota pak shte pisha

.gif)

Публикувано на 02-04-2009 15:53 | RE: Staples Vegetables Ltd
Мой колега е бил в тази ферма и ми каза че са страшно точни шефовете. Парите ги дават като в България горе долу на аванс и заплата. Условията за живот са много добри бе с две думи фермата е една от най-добрите в Англия.
Публикувано на 02-04-2009 16:10 | RE: Staples Vegetables Ltd
irenka moje li da mi dade6 ote malko info za fermata poneje i az 6te hodq tam po kolko 4oveka ste v karavana blizo li e do nqkoq selce lil grad davat li vi rabotni oblekla kato otidete ili trqbva da si nosim ot tuk naprimer botu6i blagodarq predvaritelno 

Публикувано на 02-04-2009 17:06 | RE: Staples Vegetables Ltd
Ami oshte neznam za rabotni oblekla. Nie sme si vzeli ot BG. V karavanite po princip sa po 6 choveka - ima 2 stai s po 2 legla i 1 spalnq. Pone takava e nashta karavana. Nai -blizkoto selo e Wrangle i e mnogo blizo do Boston. Kato imam poveche info shte pisha pak

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители