Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Auchrennie Farm and Hugh Lowe Farm

страница 5 от 6

<< < 2 3 4 5 6 >
Публикувано на 19-02-2011 12:42 | RE: Auchrennie Farm and Hugh Lowe Farm
Trixy
Потребител

^ споко, далеч съм от мисълта, че искаш да предизвикваш конфликт. Напротив даже, радвам се, че повече хора писаха за фермата и се обосновават и аргументират и казват как е било при тях, тъй като като цяло бяха все отрицателни коментарите.
Аз съм била само 2009 и тогава не съм чувала за много такива случаи да не излиззат пари, само от една букърка се оплакваха, че изпуска по някоя и друга каса или ги пише по-малко заради качеството. Вече за смяната на цената на каса за днея е доста кофти това наистина. На мен не ми се е случвало, а даже обратното няколко дни ни казваха, че ще берем за 1.20 и накрая на деня като идваха да ни взимат вдигаха цената на 1.30 или 1.25, но това беше за малките панетки, а и беше в края на сезона, когато и без това цените бяха доста ниски.
Но като цяло за коректност ми беше мисълта, че наистина обръщат внимание, ако не е излязло нещо, дори и за по високи суми. Аз преди отида да говоря в офиса за сестра ми за 80 паунда си мислех че е изгубена кауза и че по никакъв начин няма да ги въстановят, но точно обратното стана, а после ходех и за още двама човека да се разправям, които бяха с минус към 50 паунда, но не ставаше дума за бране, а за садене и овъртайм в пакхауса.
И другото като коректност имах предвид е, че си плащат наистина каквото си набрал, дори и да ти е двойно-тройно на часовката. Защото кави ли не неща съм чувала за други ферми, където е така направено, че повече от часовка не може да се изкара, а дори и да успее някой не му се плаща, ако е много над нея,едно да кажем 70-80% от всички ферми са така.
А в хю лоу си плащат, че даже и когато аз бях уикендите ако се бере са по-високи цените на касите, отколкото през седмицата. Та това имах предвид като коректност.
А смяната на цените е наистина кофти тръпка, кофти е и с рънерите да стоиш без каси и да викаш. Имала съм един-два такива случая. Но то и неслучайно не много се навиват за рънери и не всеки става за това...

А за смяната на лейбъли, това е най-гадното. За съжаление има и такива случаи и не винаги може да се докаже кой е. Но ние като притсигнахме, тъкмо се водеше голяма дискусия ка тъкмо са изогинили двама румънци, които са хванали да сменят лейбъли. А в края на сезона изгониха и една българка, с която аз бях в началото на часовка при Анджи и просто не можех да повярвам,че е стигнала дотам и доста свястна изглеждаше. Така и не разбрах как узнаха, че е точно тя, тъй като беше в др група, ама и изведнъж от последна в списъка беше станала сред първите... Набързо я изогониха.

Като цяло си зависи доста от обстоятелства и хората, с които работиш. Но надявам се хубавите неща да са много повече от лошите, за тези които тепърва отиват. За съжаление не може всичко да е на шест, но като цялостна картина мисля, че положението е в пъти по-добро, отколкото по доста други ферми.

Публикувано на 23-03-2011 21:55 | RE: HUGH LOWE FARM
SECURITY_23
Потребител

вярно ли е че във HUGH LOWE FARM са разделяли двойките по отделни каравани или бюнкери на мене със приятелката ми излезна тая ферма и че момчетата и момичетата са ги настанявали във отделни каравани???????
Публикувано на 23-03-2011 22:27 | RE: Auchrennie Farm and Hugh Lowe Farm
Trixy
Потребител

ахаха глупости!
няма такова нещо. Слагат който с когото си иска. даже, ако случайно е дошло едно момиче, а има свободно легло само в каравана с вече 3 момчета ще я сложат там даже без да им мигне окото, няма да отворят специална каравана за нея..
Така че споко! Поне 2009 нямаше такива неща и за миналата година не съм била, но много познати, групи от момчета и момичета, които дори не бяха двойки, а просто приятели пак ги слагаха заедно!
Едва ли ще са го променили това.
Публикувано на 23-03-2011 22:38 | RE: Auchrennie Farm and Hugh Lowe Farm
SECURITY_23
Потребител

тва ми е голям тирмоз щото искам да съм със приятелкатами във една стая няма значение дали другите двама шеса момчета или момичета и даже си мислех да напиша някав емейл нещо към тая ферма дали ше сме заедно в една стая със приятелкатами или във отделни каравани
Публикувано на 23-03-2011 23:16 | RE: Auchrennie Farm and Hugh Lowe Farm
SECURITY_23
Потребител

някои нещо дами каже за караваните или бюнкерите във HUGH LOWE FARM по колко души са по стаите във добро състояниели са аз със приятелката ми ше замина на 05.05.2011 във тая ферма дайте инфо за караваните или бюнкерите????
Публикувано на 24-03-2011 20:47 | RE: Auchrennie Farm and Hugh Lowe Farm
Trixy
Потребител

споко, заедно ще сте!
за караваните съм писала на по-предните страници, чети.
вие ще сте в големия лагер, щом на 5.05 заминавате и там повечето са всичките стаи за по 4 човека, само няколко има за по 5-6,ама не ги запълват и по 4 остават почти всички. не са в добро състояние определено, мръсно и прашно си е, трябва да си почистите сами, някои стаи в пъти по-просторни и позапазени спрямо други, в някои има голям халдилник, докато в други е малък, някои са на 2-3 крачки от бани и вц-та, а други на 20-30 метра... до късмет е на каква ще попаднете
Публикувано на 29-11-2011 11:08 | RE: Auchrennie Farm and Hugh Lowe Farm
zend3r
Потребител

Някои ако иска допълнителна информация да ми драсне!
Публикувано на 13-02-2012 17:51 | RE: Auchrennie Farm and Hugh Lowe Farm
victor0502
Потребител

здравейте!!!
АЗ и приятелката ми заминаваме за HUGH LOWE FARM тази година,началото на месец май.Прочетох цялата тема за фермата,както и тази за НАЙ-ЛОШИ ФЕРМИ.И в нея тема също пише доста за нея.С оглед на коментарите се разбира,че не е най-добрата ферма за живеене,но поне има работа,и ако си дадеш малко зор може да изкараш някой друг лев.Но няма скорошни коментари .В темата за фермата скоро никой нищо не е писал.Ако някой е бил през миналата година там нека пише,може нещо да се е променило към по-добро...знае ли човек.Успех на всички и дано направвим много парички
Публикувано на 11-03-2012 14:55 | RE: Auchrennie Farm and Hugh Lowe Farm
teldorau
Потребител

Прочетох цялата тема. Има отрицателно мнение, но вече бях там и видях как стоят нещата в действителност. От 2г. съм в тази ферма, сега пак ще ходя, така, че само можете да си направите изводите колко е лоша фермата. Коментарите на Trixy доста добре я описват, сякаш почти нищо не се е променило от 2009 година. Новото е че от миналата година започнаха да подновяват бараките, сега са по-уютни, но бяха сменени към 7-8, сега тази година до къде са стигнали нямам никаква представа. Ако имате конкретни въпроси може да питате
Публикувано на 26-02-2013 15:17 | RE: Auchrennie Farm and Hugh Lowe Farm
pop4eto0077
Потребител
.

Ползването на този сайт си има условия и правила. Ако не те устройват - просто не го посещавай!
Редактирано от Ivo на 26-02-2013 15:32

страница 5 от 6

<< < 2 3 4 5 6 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23848 | Форумни мнения 29814 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 111 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Secret
Бригадири в момента или преди малко във форума:
mitko55 miro75 _pepito_ Ivo statope precakan sv85uk garvana8308 sisoko81 sitalk2004 quiksilver emma76 junek Geri1 bloodyroot jordasha kengurce da4katakn Mitre stelichka borko75 fisher_99 plamen365 Bulgaria_ emo-ivanov

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2023 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти