Форум >
Публикувано на 17-03-2016 11:25 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
vsveleva писа:
Здравей sunxflower аз също съм назначена в тази ферма с дата на заминаване 15.05.2016.Имаш ЛС моля погледни го.Поздрави
Здравей sunxflower аз също съм назначена в тази ферма с дата на заминаване 15.05.2016.Имаш ЛС моля погледни го.Поздрави
Публикувано на 18-04-2017 14:39 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
Здраве?те може ли повече инфо за фермата имам оферта за там
Редактирано от mitko55 на 18-04-2017 14:43
Публикувано на 07-06-2017 17:20 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
Преди 3 дни си тръгнах от тази ''ХУБАВА ФЕРМА'' искам да ви кажа, че там подписваш договор в който пище, че работиш на час за 7,20 което изобщо не е така.Взимаш 6 паунда на 10кг касетка която грАХЪт не е по голям от средния пръст не се шегувам и накрая за 9 часа набираш 8 касетки=80 кг и ти казват много си бавен и си тръгваш ако ли не те местят на боб без да те питат. Плащаш 45 паунда на седмица за караваната която има вси чко освен баня те са общи.За жените ще кажа, че в общата няма врати а само пердета няма проблеми. Боса е дядка на 80 год на пръв поглед изглежда доста хахО0 но става.. само се пазете на полето да не ви блъсне с трактора или затисне с някоя касетка защото това са неговите бъзици.. Дъщеря му и съпругата му ще мерят вашите 10кг касетки и дъртата винаги ще мрънка, че не ви е пълна защото лъже с кантара. Евала на хората който берат по 15,16,17 касетки на ден искренно.. това търсят те.. береш ли под 10 за 9 часа си баййй,след месец минаваш на 5 паунда и 12 кг ... това е БРИГАДА НАЛИ????? А и ако имате на седмица под 200 паунда не се притеснявайте пак ще ви вземат за караваната наема 45 паунда. В АНГЛИЯ НА БРИГАДА СТЕ РОБИ РАЗБЕРЕТЕ ГО.. ЗНАЕШ ЛИ ЕЗИК МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ ПРИЛИ4НА РАБОТА КОЯТО ЩЕ ВЗИМАШ 7,20 НА 4АС КАКТО Е В ЦЯЛАТА СТРАНА И МОЖЕ ДА СИ БА4КАШ В СЛАД4Е И ДА ЛЕПИШ ЕТИКЕТИ КАКТО НАПРАВИХ АЗ УСПЕХ
Редактирано от mirelka_94 на 07-06-2017 17:23
Публикувано на 23-03-2018 17:06 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
Здравейте,пиша на Вас защото виждам,че вашият отзив е последен за 2017г.Четох вече някои добри и лоши отзиви за тази ферма,но ми е интересно да разбера има ли нещо от което сте доволна и по-подробно да ми кажете какво представляват баните?Аз съм младо момиче,което за първи път заминава на бригада и предвид не лекия труд във фермата като цяло ,условията на живот достатъчно добри ли са така,че след дългия работен ден,човек да може да си почине и да се погрижи за хигиената си,дрехите (прането) ,готвене и.т.н. Простете за дългото запитване и Ви благодаря предварително.
Публикувано на 26-03-2018 21:56 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
Ametist писа:
Здравейте,пиша на Вас защото виждам,че вашият отзив е последен за 2017г.Четох вече някои добри и лоши отзиви за тази ферма,но ми е интересно да разбера има ли нещо от което сте доволна и по-подробно да ми кажете какво представляват баните?Аз съм младо момиче,което за първи път заминава на бригада и предвид не лекия труд във фермата като цяло ,условията на живот достатъчно добри ли са така,че след дългия работен ден,човек да може да си почине и да се погрижи за хигиената си,дрехите (прането) ,готвене и.т.н. Простете за дългото запитване и Ви благодаря предварително.
Ако не можеш да береш грах не ходи Не е за теб тази ферма Миналата година бях там един месец и си тръгнах Не се работи на час там
Публикувано на 04-04-2018 18:48 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
аз ще ходя на 09.06 някой друг има ли за там тази година?
Публикувано на 21-04-2018 09:29 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
Здравейте! Някой може ли да даде актуална информация за тази ферма? Изчетох старите мнения но повечето са от доста отдавна и за това ми се щеше някой който е бил скоро там да изрази своята позиция за фермата. Моята оферта е за 15 май 2018 и за това нямам много време да мисля..... Благодаря предварително!
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители