Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: K S COLES (Chelston House Farm)

страница 4 от 4

< 1 2 3 4
Публикувано на 17-03-2016 11:25 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
kremenakorkinova
Потребител

vsveleva писа:
Здравей sunxflower аз също съм назначена в тази ферма с дата на заминаване 15.05.2016.Имаш ЛС моля погледни го.Поздрави

Публикувано на 18-04-2017 14:39 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
mitko55
Потребител

Здраве?те може ли повече инфо за фермата имам оферта за там cry
Редактирано от mitko55 на 18-04-2017 14:43
Публикувано на 07-06-2017 17:20 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
mirelka_94
Потребител

Преди 3 дни си тръгнах от тази ''ХУБАВА ФЕРМА'' искам да ви кажа, че там подписваш договор в който пище, че работиш на час за 7,20 което изобщо не е така.Взимаш 6 паунда на 10кг касетка която грАХЪт не е по голям от средния пръст не се шегувам и накрая за 9 часа набираш 8 касетки=80 кг и ти казват много си бавен и си тръгваш ако ли не те местят на боб без да те питат. Плащаш 45 паунда на седмица за караваната която има вси чко освен баня те са общи.За жените ще кажа, че в общата няма врати а само пердетаlaugh няма проблеми. Боса е дядка на 80 год на пръв поглед изглежда доста хахО0 но става.. само се пазете на полето да не ви блъсне с трактора или затисне с някоя касетка защото това са неговите бъзици.. Дъщеря му и съпругата му ще мерят вашите 10кг касетки и дъртата винаги ще мрънка, че не ви е пълна защото лъже с кантара. Евала на хората който берат по 15,16,17 касетки на ден искренно.. това търсят те.. береш ли под 10 за 9 часа си баййй,след месец минаваш на 5 паунда и 12 кг ... това е БРИГАДА НАЛИ????? А и ако имате на седмица под 200 паунда не се притеснявайте пак ще ви вземат за караваната наема 45 паунда. В АНГЛИЯ НА БРИГАДА СТЕ РОБИ РАЗБЕРЕТЕ ГО.. ЗНАЕШ ЛИ ЕЗИК МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ ПРИЛИ4НА РАБОТА КОЯТО ЩЕ ВЗИМАШ 7,20 НА 4АС КАКТО Е В ЦЯЛАТА СТРАНА И МОЖЕ ДА СИ БА4КАШ В СЛАД4Е И ДА ЛЕПИШ ЕТИКЕТИ КАКТО НАПРАВИХ АЗ УСПЕХ
Редактирано от mirelka_94 на 07-06-2017 17:23
Публикувано на 23-03-2018 17:06 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
Ametist
Потребител

Здравейте,пиша на Вас защото виждам,че вашият отзив е последен за 2017г.Четох вече някои добри и лоши отзиви за тази ферма,но ми е интересно да разбера има ли нещо от което сте доволна и по-подробно да ми кажете какво представляват баните?Аз съм младо момиче,което за първи път заминава на бригада и предвид не лекия труд във фермата като цяло ,условията на живот достатъчно добри ли са така,че след дългия работен ден,човек да може да си почине и да се погрижи за хигиената си,дрехите (прането) ,готвене и.т.н. Простете за дългото запитване и Ви благодаря предварително.
Публикувано на 26-03-2018 21:56 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
mitko55
Потребител

Ametist писа:
Здравейте,пиша на Вас защото виждам,че вашият отзив е последен за 2017г.Четох вече някои добри и лоши отзиви за тази ферма,но ми е интересно да разбера има ли нещо от което сте доволна и по-подробно да ми кажете какво представляват баните?Аз съм младо момиче,което за първи път заминава на бригада и предвид не лекия труд във фермата като цяло ,условията на живот достатъчно добри ли са така,че след дългия работен ден,човек да може да си почине и да се погрижи за хигиената си,дрехите (прането) ,готвене и.т.н. Простете за дългото запитване и Ви благодаря предварително.

Ако не можеш да береш грах не ходи Не е за теб тази ферма Миналата година бях там един месец и си тръгнах Не се работи на час там laugh
Публикувано на 04-04-2018 18:48 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
Penko13
Потребител

аз ще ходя на 09.06 някой друг има ли за там тази година?
Публикувано на 21-04-2018 09:29 | RE: K S COLES (Chelston House Farm)
Daniel Viktorov
Потребител

Здравейте! Някой може ли да даде актуална информация за тази ферма? Изчетох старите мнения но повечето са от доста отдавна и за това ми се щеше някой който е бил скоро там да изрази своята позиция за фермата. Моята оферта е за 15 май 2018 и за това нямам много време да мисля..... Благодаря предварително!

страница 4 от 4

< 1 2 3 4

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 55 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти