Форум >
Публикувано на 14-01-2014 18:51 | RE: AJ Busby & Son (Stafford)
masatona писа:
http://www.twbusbyandson.co.uk
това същата ферма ли е. и а ако е имали някой за 3.2.14 за нея
и ако има моля да ми пише. ако може
http://www.twbusbyandson.co.uk
това същата ферма ли е. и а ако е имали някой за 3.2.14 за нея
и ако има моля да ми пише. ако може
Е, ако беше поровил малко повече в раздела с фермите в Англия, щеше да откриеш това: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=687
Публикувано на 14-01-2014 19:15 | RE: AJ Busby & Son (Stafford)
е благодаря и извинявайте
Публикувано на 16-01-2014 21:35 | RE: AJ Busby & Son (Stafford)
billington писа:
Здравейте ! Бях в тази ферма от Юни до Август 2013г. Общо взето на мен тази ферма не ми хареса .
Причините :
1-во: Няма много работа ( Аз 1 седмица не съм работил от както пристигнах там)
2-ро: Работиш като РОБ Цял ден за няколко паунда ( Бяхме на отбори този сезон) което никак не е добре .
3-то: На Джон изобщо не му пука за никого , пуска ни на работа от 04:30 на пикинг , и после не знаем до кога ще берем , просто всички Вайзери чакаха обаждане от Джонката .
4-то: За Вазйзерите няма какво да кажа. Супервайзерът ни Беше Лозан , няма какво да се оплаквам от него , просто понякога идваше при теб и ти проверява касетката , и започва да те разпитва Тази ягода защо е във Фърст или в Секънд. Вайзерът Стоян и той беше добър , наблягаше да се обере добре реда , гледаше да не пропускаме . За Илия няма да говоря един от най строгите вайзери при него няма Толериране всеки е еднакъв при нвго , Защото повечето Вайзери Българи или Румънци подкрепяха Румънците , а ние бяхме най застрашените и от двете страни .
5-то: Работното ти време не е никакви 8 часа. Работехме по 12 13 часа , и накрая в Пей Слипа те очакваше голяма изненада . Защото ни отрязваха часовете по 5 6 часа ми се е случвало да ми отрежат на ден !
6-то: Ш*баният Make Up Никаде другаде не съм чувал за този Мейкъп ! Голям Проблем е ! Хелън постоянно раздаваше Предупреждения заради този Мейкъп !
Ако сте нови , тази ферма не е подходяща за Вас , заради простата причина че няма да изкарате кой знай колко пари , понеже Топ пикърите са причината за да се вдигне нормата . Новите берачи тука са Новите Жертви на Вайзерите
Без причина ще Ви Реджекнат касетка , ще измислят глупости .
В пак хауса от една наша панетка правят Две такива, забраняваха ни да правим Микс , а в Пак хауса Само миксове ..... След шопинг пак на бране
Сами си преценете .
Иначе караваните стават за живеене , но условията за работа са мизерни , и цената на касетката зависи от общия брой набрани ягоди .
Ако няма ягоди цената е между 2 2,50 наъ много 3 паунда ни са платили
Но когато има цената пада до 1 паунд варира и между 1,3 1,4 и така де
Джон Бъсби нашия шеф решаваше в кое поле , кога и в колко ще се отиде !
e dobre kade e dobre dase zaminava na brane na qgodi az bqh 3 gd v portugalia i tam e po4ti sa6toto kade mojem da zaminen i kak blagodarq predvaritelno za otgovoraЗдравейте ! Бях в тази ферма от Юни до Август 2013г. Общо взето на мен тази ферма не ми хареса .
Причините :
1-во: Няма много работа ( Аз 1 седмица не съм работил от както пристигнах там)
2-ро: Работиш като РОБ Цял ден за няколко паунда ( Бяхме на отбори този сезон) което никак не е добре .
3-то: На Джон изобщо не му пука за никого , пуска ни на работа от 04:30 на пикинг , и после не знаем до кога ще берем , просто всички Вайзери чакаха обаждане от Джонката .
4-то: За Вазйзерите няма какво да кажа. Супервайзерът ни Беше Лозан , няма какво да се оплаквам от него , просто понякога идваше при теб и ти проверява касетката , и започва да те разпитва Тази ягода защо е във Фърст или в Секънд. Вайзерът Стоян и той беше добър , наблягаше да се обере добре реда , гледаше да не пропускаме . За Илия няма да говоря един от най строгите вайзери при него няма Толериране всеки е еднакъв при нвго , Защото повечето Вайзери Българи или Румънци подкрепяха Румънците , а ние бяхме най застрашените и от двете страни .
5-то: Работното ти време не е никакви 8 часа. Работехме по 12 13 часа , и накрая в Пей Слипа те очакваше голяма изненада . Защото ни отрязваха часовете по 5 6 часа ми се е случвало да ми отрежат на ден !
6-то: Ш*баният Make Up Никаде другаде не съм чувал за този Мейкъп ! Голям Проблем е ! Хелън постоянно раздаваше Предупреждения заради този Мейкъп !
Ако сте нови , тази ферма не е подходяща за Вас , заради простата причина че няма да изкарате кой знай колко пари , понеже Топ пикърите са причината за да се вдигне нормата . Новите берачи тука са Новите Жертви на Вайзерите
Без причина ще Ви Реджекнат касетка , ще измислят глупости .
В пак хауса от една наша панетка правят Две такива, забраняваха ни да правим Микс , а в Пак хауса Само миксове ..... След шопинг пак на бране
Сами си преценете .
Иначе караваните стават за живеене , но условията за работа са мизерни , и цената на касетката зависи от общия брой набрани ягоди .
Ако няма ягоди цената е между 2 2,50 наъ много 3 паунда ни са платили
Но когато има цената пада до 1 паунд варира и между 1,3 1,4 и така де
Джон Бъсби нашия шеф решаваше в кое поле , кога и в колко ще се отиде !
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 16-01-2014 23:25
Публикувано на 17-01-2014 04:39 | RE: AJ Busby & Son (Stafford)
стига с тия ферми.....вече мойе да работиме нормална работа в Англия...стига с тия мизерии и тия каравани
Публикувано на 18-07-2014 17:20 | RE: AJ Busby & Son (Stafford)
Ако искате да си скъсате нервите, да си съсипете здравето за без пари, това е вашето място.Хора не отивайте там, приятелски съвет.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители