Форум >
Публикувано на 14-06-2019 17:12 | RE: SPRINGHILL FARMS
Забравих тока е на ваучер от по 5 паунда, ако пуснете печката за два дни го няма. Има две перални по 3 паунда на пране 35мин.
Публикувано на 23-06-2019 06:57 | RE: SPRINGHILL FARMS
bochopz писа:
Забравих тока е на ваучер от по 5 паунда, ако пуснете печката за два дни го няма. Има две перални по 3 паунда на пране 35мин.
Тези неща не трябва ли да са безплатни? Абе какви са тези ферми бе.........какъв е тоя ад.
Публикувано на 23-06-2019 13:01 | RE: SPRINGHILL FARMS
brobro88 писа:
Тези неща не трябва ли да са безплатни? Абе какви са тези ферми бе.........какъв е тоя ад.
bochopz писа:
Няма безплатни нещо .всичко се плаща само реиса които те кара да полето и до магазина е безплатен(не съм много сигурен и за това).описал съм го от моя гледна точка максимално сбито като съм спестил поне 60процента от подробностите.
Между другото тока си го произвежда фермата със фотоволтаици.
Публикувано на 23-06-2019 13:15 | RE: SPRINGHILL FARMS
bochopz писа:
Няма безплатни нещо .всичко се плаща само реиса които те кара да полето и до магазина е безплатен(не съм много сигурен и за това).описал съм го от моя гледна точка максимално сбито като съм спестил поне 60процента от подробностите.
Между другото тока си го произвежда фермата със фотоволтаици
Между другото тока си го произвежда фермата със фотоволтаици
Toва е някакъв ад. То изобщо, ще можеш ли да спестиш нещо? Или като в БГ - работиш и харчиш всичко.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители