Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Easter Denhead Farm Шотландия

страница 1 от 8

1 2 3 4 > >>
Публикувано на 21-01-2014 08:36 | Easter Denhead Farm Шотландия
Dikoff
Потребител

Здравейте . Казвам се Димитър и като много от вас съм тук с въпроси . Нека започна така къде ли не кандидатствах за бригада в ферма но така и не получих отговор от родните фирми , и от началото на януари реших че не остава много време за кандидатстване и обърнах неколцина сайта и попаднаха на тази ферма търсеща персонал . JAMES NEILL & SONS Blairgowrie фермата се занимава с смесени култури от сорта на ягоди малини и картофи . и за няколко дни се свързаха с мен пратиха тяхна бланка попълних е и на следващия ден получих оферта за 27.05 неможах да повярвам. найстина чуството е супер да те оценят толкова далече и да ти предложат директно , въпроса ми е следния какви са условията на работа в по малките ферми като тази в Шотландия видях , че непосредственна близост до тази ферма се намира ap barrie & co colbeggie farm
Ако някой е бил там или е запознат по някакъв начин с района моля нека ми помогне като напише нещо понеже колкото ми е развалнувано толкова и притеснено . Благодаря ви cool

Редактирано от Ivo на 28-02-2014 14:19
Публикувано на 21-01-2014 10:29 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
Elektra
Модератор

Ако е тази ферма, която си мисля е добра положението. Поне до преди година, две беше. Мои приятели от фермата ги трансферираха там и бяха доволни. Не съм сигурна дали за тази става дума де, ама Blairgowrie ми е много познато.
Какво значи какви са условията? На всяко място е различно - някъде хубава каравани с баня, тоалетна, някъде без, някъде порткабини с общи бани и кухни.
Някъде се плаща ток, някъде не....относително е

Публикувано на 21-01-2014 10:46 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
Dikoff
Потребител

Ами да ти кажа те писаха за баните и караваните както и ,че мога избера да съм в общежитие при мое желание или каравани и кабини понякога и с други националности . Явно повече поляци и чехи май има там попаднах на подобен форум в полша и там прочетох добри отзиви също. честно казано искам да има работа понеже писаха заплащането е на час 6.32 и за бонусите ако искам трябва да се справям с нормата средно 2 3 часа или над нормата мисля не ми е много добър англииския .
Публикувано на 21-01-2014 12:32 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
lyuben
Потребител

По добре в малки ферми,учи език да ти е по лесно.
Публикувано на 21-01-2014 12:57 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
Dikoff
Потребител

Бих казал случайно търсех ферми директно търсещи персонал на тях попаднах в сайт за търсене на работа изпратил съм ти го има и други позиции но те ми отговориха на повечето въпроси както и ми казаха , че преди да отпътувам ще получа мейл с потвръждение дали ще пътувам и договор който да попълня или попълнен и да нося у мен неми е много добро нивото на англииския но се справям . попаднох и на форум в Полша къде не пишеше лоши работи за фермата но е от миналата година имаше хора споделящи е добра ферма
Публикувано на 11-02-2014 18:08 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
pharrellvp
Потребител

Аз също съм одобрен за тази ферма, но на 01/07/14.
Също както и ти търсех ферми набиращи персонал самостоятелно и от тази ферма ми отговориха почти веднага

Дали има някой друг за там или региона /Пърт-Дънди, Шотландия/ за тази дата?clap
Публикувано на 11-02-2014 19:18 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
rokiboi
Потребител

Може ли някакъв линк да дадете за кандидатстване че не мога да намеря нищо.
Публикувано на 15-02-2014 10:20 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
pharrellvp
Потребител

Понеже ми се очартава за пръв път да работя във ферма в Англия, имам някой и друг въпрос. Надявам се колкото и банално за някои да звучат - все някой да ми отговори.
След като съм одобрен от ферма /посредством директно кандидатстване/, договора кога и как се праща принципно? Предполагам, че сроковете при всички са различни, но сигурно варират в някакъв времеви диапазон? И също така - билет след получаването на договора ли трябва да закупя или 2-3 седмици преди предварително посочената от фермата дата /писаха ми, че грубо 2-3 седмици преди първоначалната ми определена дата ще ми пишат за точната такава/?

Благодаря предварително!
Публикувано на 15-02-2014 10:34 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
kaka_draka
Потребител

Когато си поканен да работиш във ферма и не ползваш услугите на посредник, самата покана от тях служи за своеобразен договор. След пристигането ти на място вече се оформят документите - договор, формуляр за издаване на NIN и банкова карта. Самолетен билет е желателно да си закупиш за дата 1-2 дни преди определената от фермата стартова дата и задължително да ги информираш за това, за да могат да ти подготвят каравана и да те очакват, а и за да са сигурни че ще отидеш - преди, когато се ползваха услугите на посредниците, бише лесно - те гарантираха за нас че ще се явим във фермата, но сега всичко е въпрос на добра воля - от наша и от страна на фермата. В твоя случай- когато очакваш все още конкретна стартова дата, можеш да направиш едно от тези неща - или да си закупиш отсега самолетен билет с Flexy date или да изчакаш да получиш от тях конкретната дата , и тогава да си търсиш билет, но вероятно цената ще е по-висока по обясними причини.
Публикувано на 15-02-2014 10:44 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
pharrellvp
Потребител

Благодаря за информацията! clap

страница 1 от 8

1 2 3 4 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23870 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 31 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Damakov
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Damakov stanislav91 Ivo Ternence AngelQnkov sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти