Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Easter Denhead Farm Шотландия

страница 2 от 8

< 1 2 3 4 5 > >>
Публикувано на 16-02-2014 10:40 | Easter Denhead Farm Шотландия
pharrellvp
Потребител

А между другото името на фермата е Eastern Denhead. Някой от вас бил ли е там или чували ли сте нещо за нея?

Редактирано от Ivo на 28-02-2014 14:16
Публикувано на 16-02-2014 11:06 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
kaka_draka
Потребител

Имаш предвид че James Neill& Sons е преименувана ли? Това често се случва, особено когато фермите сменят собствениците си. Сравни пощенските им кодове - ако са едни и същи, значи мястото на което отиваш е същотоwink и едва ли те очакват големи изненади спрямо това, което вече ти е известно.
Публикувано на 16-02-2014 11:19 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
pharrellvp
Потребител

Не знам дали е преименувана, но дори и в имейлa от тях пише:

JAMES NEILL & SONS
Easter Denhead Farm
Coupar Angus
Blairgowrie
Perthshire
PH13 9ET

Намирам само стари теми (1 българска и няколко полски, чешки и т.н./, ама от преди 3 и повече години. Нищо ново. Въпроса ми е дали някой е бил там скоро или дали е чувал от приятел нещо за там...clap
Публикувано на 21-02-2014 21:47 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
Tsvetan86
Потребител

има ли някои които да е ходил с кола там и да ми каjе не6то повече за тази ферма Еастер Денхеад Фарм???
Публикувано на 21-02-2014 22:49 | RE: JAMES NEILL & SONS Шотландия
Dikoff
Потребител

Tsvetan86 писа:
има ли някои които да е ходил с кола там и да ми каjе не6то повече за тази ферма Еастер Денхеад Фарм???

Трудна работа Цвето .. То никой не е ходил и може би ще съм първия отишъл там та с кола ... некак си ми бега самолет автобус после и те посрещат тебе одобриха ли те?
Публикувано на 05-03-2014 00:42 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
maq1990
Потребител

pharrellvp мога ли да те питам ти къде точно си им писал на тази ферма и са ти пратили отговор защото и аз рових и намерих автоматична форма за кандидатстване а не точен имеил за да им пиша директно дали и ти това си попълвал ето тук моля те кажи дали и ти тук си попълвал
http://www.anyworkanywhere.com/dyn_basic.php?comp_ref=1742
Публикувано на 05-03-2014 11:00 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
dok78
Потребител

maq1990 писа:
pharrellvp мога ли да те питам ти къде точно си им писал на тази ферма и са ти пратили отговор защото и аз рових и намерих автоматична форма за кандидатстване а не точен имеил за да им пиша директно дали и ти това си попълвал ето тук моля те кажи дали и ти тук си попълвал

Здравей, да това е линка аз също кандидатствах от тук и съм одобрен за 05.06.2014г. Мисля, че все още набират хора за сезона пожелавам ти успех cool
Публикувано на 06-03-2014 17:45 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
pharrellvp
Потребител

maq1990 писа:

Точно така. От там кандидатствах и респективно кореспонденцията, която после водих с тях беше директно с тях.
info@jneill.co.uk - от този имейл ми изпращаха писмата си.

Поздрави и успех!clap
Публикувано на 11-03-2014 20:59 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
maq1990
Потребител

pharrellvp писа:
maq1990 писа:

Точно така. От там кандидатствах и респективно кореспонденцията, която после водих с тях беше директно с тях.
info@jneill.co.uk - от този имейл ми изпращаха писмата си.

Поздрави и успех!clap

Здравеo7;те момчета искам да ви попитам на вас кога след като попълнихте апликеишъна ви върнаха отговора че сте одобрени защото аз им попълних формуляра и ми написаха 4е скоро ще се свържат с мен за да ми кажат дали съм одобрена аз пуснах от 06.03 а сега е 11.03 и се притесних малко.
Че още нямам отговор
Благодаря ви предварително за информацията
Публикувано на 16-03-2014 14:51 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
Dikoff
Потребител

самолет до Лондон и след това пак самолет до Единбург/Глазгоу. След което автобус за дестинацията или около нея вече. Аз мисля за самолет до Лондон и автобус директно до Пърт, след което автобус 57-59 и слизам на Купър Ангъс

страница 2 от 8

< 1 2 3 4 5 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23870 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 51 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Damakov
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Damakov stanislav91 Ivo Ternence AngelQnkov sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти