Форум >
Публикувано на 17-03-2014 12:50 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
Dikoff писа:
Бих казал случайно търсех ферми директно търсещи персонал на тях попаднах в сайт за търсене на работа изпратил съм ти го има и други позиции но те ми отговориха на повечето въпроси както и ми казаха , че преди да отпътувам ще получа мейл с потвръждение дали ще пътувам и договор който да попълня или попълнен и да нося у мен неми е много добро нивото на англииския но се справям . попаднох и на форум в Полша къде не пишеше лоши работи за фермата но е от миналата година имаше хора споделящи е добра ферма
Бих казал случайно търсех ферми директно търсещи персонал на тях попаднах в сайт за търсене на работа изпратил съм ти го има и други позиции но те ми отговориха на повечето въпроси както и ми казаха , че преди да отпътувам ще получа мейл с потвръждение дали ще пътувам и договор който да попълня или попълнен и да нося у мен неми е много добро нивото на англииския но се справям . попаднох и на форум в Полша къде не пишеше лоши работи за фермата но е от миналата година имаше хора споделящи е добра ферма
Може ли сайта..?

Публикувано на 29-03-2014 20:34 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
Здравейте. Аз също кандидатствах от сайта, който сте посочили за James Neill & Sons и сега чакам. Тъй като си изпратих копие на личната карта сега започва да ме тресе параноята дали няма да се окаже някаква измама, защото досега не съм бил на бригада в чужбина. Ще съм благодарен, ако някой, който е бил в тази ферма да драсне някакви впечатления.
Публикувано на 29-03-2014 22:40 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
mashinata666 писа:
Здравейте. Аз също кандидатствах от сайта, който сте посочили за James Neill & Sons и сега чакам. Тъй като си изпратих копие на личната карта сега започва да ме тресе параноята дали няма да се окаже някаква измама, защото досега не съм бил на бригада в чужбина. Ще съм благодарен, ако някой, който е бил в тази ферма да драсне някакви впечатления.
пич ако питах мене си тарси в гугала ферми без агенци че са мушеници,аз сам била в англиа

Публикувано на 29-03-2014 23:24 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
stoqnmitov писа:
пич ако питах мене си тарси в гугала ферми без агенци че са мушеници,аз сам била в англиа
mashinata666 писа:

Всички сме пратили копие от лична карта, споко

А за колегата @stoqnmitov...

Публикувано на 30-03-2014 12:52 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
Благодаря за мненията
знам, че е смешно, но човек като чака отговор и почват всякакви шантави мисли да му се въртят в главата
. pharrellvp, ако получа отговор от фермата, че съм одобрен - ще пиша 

Публикувано на 09-04-2014 08:27 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
Здравейте , нов съм в форума но и аз писах на тази ферма ... Има ли някой който вече да е там и да каже малко повече за условията..

Публикувано на 17-04-2014 23:56 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
дали вече е кусно да кандидатствам?

Публикувано на 18-04-2014 10:05 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
vik4eto1111 писа:

Пробвай

Публикувано на 18-04-2014 14:25 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
Ами да ти кажа те писаха за баните и караваните както и ,че мога избера да съм в общежитие при мое желание или каравани и кабини понякога и с други националности . Явно повече поляци и чехи май има там попаднах на подобен форум в полша и там прочетох добри отзиви също. честно казано искам да има работа понеже писаха заплащането е на час 6.32 и за бонусите ако искам трябва да се справям с нормата средно 2 3 часа или над нормата мисля не ми е много добър англииския .
Може ли да ми пратисх линка за този саит с коментарите от Полша.
Публикувано на 18-04-2014 14:28 | RE: Easter Denhead Farm Шотландия
Нали това се обяснява в целата тема Вики , че е мистерия . Мога да кажа от това което съм разбрал че не е голяма ферма и персонала е 150 души .
http://prikachi.com/images.php?images/870/7271870U.jpg
това е от фермата
случайно е намерих в фейсбука на управителя на фермата хаха ... На 27.05 като пристигна ще ви кажа кво е положението 
http://prikachi.com/images.php?images/870/7271870U.jpg
това е от фермата

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители