Форум >
Публикувано на 28-03-2009 13:09 | Ivy Farm, Kings Lynn
Zdraveite
Predlojiha mi oferta za tazi ferma no nemoga da namerq nikakva informaciq za neq.6te se radvam ako nqkoi znae ne6to da spodeli.Blagodarq predvaritelno 

Публикувано на 28-03-2009 13:11 | RE: Ivy Farm, Kings Lynn
Ооо, това близо до нас.
Ще се събираме в пъба на Кингс лин на по бира неделите.
Ще се събираме в пъба на Кингс лин на по бира неделите.

Публикувано на 31-03-2009 09:53 | RE: Ivy Farm, Kings Lynn
Прие ли офертата за тази ферма? И аз ще съм там август месец.
И аз не виждам информация за тази ферма,но това е вероятно защото е доста малка.
И аз не виждам информация за тази ферма,но това е вероятно защото е доста малка.
Публикувано на 31-03-2009 22:38 | RE: Ivy Farm, Kings Lynn
sigurno e taka no nie othvarlihme ofertata zaradi srokovete za6toto ne ni ustroivat.6te 4akame druga
Nadqvam se vsi4ko da e ok 

Публикувано на 02-05-2009 13:26 | RE: Ivy Farm, Kings Lynn
zdraveite na vsi4ki koito otivat v ivy farm fermata e mnogo gotina karavanite sa 16 e kofti e 4e banite i toaletnite sa ob6ti no se svikva kupona e na 6 ,zapla6taneto e mnogo dobre taka 4e nema kvo da se pritesniavate fermata naistina e dobra,daje bih kazala super,vaizerite sa gotini a i kuhniata e ob6ta ima net abe kvo da vi kaja mnogo iskah da se varna tam ama onaia gadna poliakina ne6te da pra6ta pokani kakto i da e nqma da sajaliavate sigurna sam fermata e mnogo dobra jelaia na vsi4ki vi uspeh

Публикувано на 10-05-2009 15:06 | RE: Ivy Farm, Kings Lynn
zdr na vsi4ki.na 16 mai zaminavam za tazi ferma .mersi za informaciqta 6toto i az ni6to ne moga da namerq.iskam da pitam kak e vremeto tam?6toto uj na 20 km ot okeana i dali e vse dajdovno ?a ima li mn problemi s tazi 6efka polqkinq ili vvie nqmahte mn kontakt s neq ?
Публикувано на 14-04-2010 23:39 | RE: Ivy Farm, Kings Lynn
nqkoi moje li da mi dade nqkva po - podrobna informaciq za tazi ferma ? Na 17 - ti may zaminavam za tam i ne moja da namerq po4ti nikakvi snimki . Blagodarq predvaritelno
)

Публикувано на 15-04-2010 10:21 | RE: Ivy Farm, Kings Lynn
Малко по-горе поста на ivanka8 е написала много точно и подробно как стоят нещата в тази ферма. Фермата наистина не е лоша и вайзерите там са коректни. Аз също искам да замина в тази ферма и се надявам Конкордия София да има възможност да ме изпрати там. dqnko_89 rскам да те попитам от коя фирма /от кой град/ са ти направили предложение за тази ферма.
Публикувано на 07-06-2011 21:41 | RE: Ivy Farm, Kings Lynn
Незнам ама сега е много много зле зле зле

Публикувано на 13-09-2011 19:23 | RE: Ivy Farm, Kings Lynn
Фермата е хубава.Бях там лятото.Работодателите са коректни,има някои по-специфични вайзери, но се търпи положението
. Дори,когато не е имало достатъчно количество плодове за бране,те успяваха да ни намерят допълнително работа и не са ни оставяли без пари.

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители