Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Withers Farm

страница 5 от 8

<< < 2 3 4 5 6 7 8 >
Публикувано на 27-04-2012 00:20 | RE: Withers Farm
cromm
Потребител

Значи ако някой ме е разбрал погрешно нека се доуточня. Фермата не е лоша и условията са поносим. И има си минусите, които изброих по горе. Роботата тоя месец е слаба. Вайзерите като Цвети виждат работата професионално, но от към женската страна. В момента има работа предимно за мъжете като се върнат всички от полетата водата не стига. В караваните има печки, но стаите са с парно, което не работи редовно. За калта е ясно - има я в изобилие в цяла Англия, но тук си е доста. За това пък ботуши се продават ефтино в студентския офис, който пък е залепен до познатите ни прасенца - явно за да ни напомнят че тук изглеждаме като тях. Нека всеки се настрои за работа позитивно, защото ще има такава. А за пари .... Ще коментирам по късно, като зобогатея немислимо. Приятна работа на всички.

"Добрите мъже пият добра бира."
Mr-Tokamori писа:
Бригадата се състои от екип които се труди колективно !
Редактирано от cromm на 27-04-2012 00:22
Публикувано на 28-04-2012 01:07 | RE: Withers Farm
dodo
Потребител

А бе Кроме, чудех се дали въобще да пиша, но нещо не мога да се стърпя. Искам да спомена някой неща. Най-важното нещо е че си във фермата от има няма месец а пускаш ли пускаш коментари без да си наясно с нещата, ти голямо мрънкало излезе, стига си се оплаквал за глупости предимно (като изключим недостига на работа в момента). Мрънкаш че свършвала водата, като се изкъпели всички, ами то е близко до акъла че като се изкъпят много хора водата ще изстине, а на бойлера му е нужно известно време за да загрее водата отново, факт който ти явно не можеш да осмислиш. Мрънкаш че парното не работело постоянно, парното е на таймер и се включва и изключва по зададено време, а в случай че се развали вина не мисля че има някой... Мрънкаш за прасетата до студентския офис, които са там, не за да те карат да се чувстваш като прасе, а защото на собствениците така им е приятно. Мрънкаш за телевизора, който според теб от твоя едномесечен престой, никога не бил работил, как така за един месец установи че телевизора никога не бил работил, работи си, но просто в Англия от миналата година каналите са цифрови и не се ловят с обикновена антена. Мрънкаш че ти говорели на английски, имало кал, заплащането било незаконно и т.н. Ето такива мрънкачи като тебе плюят фермите и объркват хората, освен това че работата в момента е по-малко (което е разбираемо за този месец от годината и поради лошото време), всичко останало са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, с които пълниш главите на хората.
Редактирано от dodo на 28-04-2012 01:15
Публикувано на 15-06-2012 22:26 | RE: Withers Farm
hitler
Потребител

Здравейте аз бях около 3 месеца в тази ферма и ще споделя с подробности всичко за нея и дано хората не се излайат както мен да идат там..Фермата се намира близо до град Ledbury..това е едиснтвеното хубаво нещо че е близко до града до гарата и може да се стига до по големи градове.Нека за почна с подробностите в самата ферма..извинявам се ако е прекалено дълго но мисля че хората трябва да знаят истината и ако обичат простолюдието ,което няма акъл и се връщат там всяка година да мълчат!!Такъм първо фермата се ръководи от БЪЛГАРИ (надявам се че вие ясно ,как един българин ръководи) .Вайзерите са с толкова беден и елементарен английски научен колкото да обяснат по прост начин как да откъснеш една ягода,дори самия мениджър ти пише документите с правописни грешки.Има един споредмен беше само поддръжка на фермата,но той се мислише за по wish на име ВЕНЦИ ..които ти казва ,че какъвто и проблем да имаш той ще ти помогне (ЛЪЖА) толкова е залухан и отвееен от вятъра че не помни нищо ,,което трябва да свърши..една лампа цял ден лъжеше че ще е оправи..Такъм работата уж имало винаги работа но имаше хора с повече от 1 месец и полувина ДАЙ OFF ..повечето си викат роднините и ги слагат на часовка а пък другите си седят по караваните и дори да искат да си отидят нямат пари за билет.Плашат ти всичко на метър цените са от 0.2 до 0.12 сигурно ,като станат ягодите т изе плаща на касетка по 0.50 до 1.40 ..ягодите се берат на отбор от 6 души и всяка искърана стотинка от ръцетети в повечето случаи отива в на другите джобовете ,ако искъраш 50 паунда на ден взимаш 30 ...Ако нямаш късмета да те сложат при стари 4стари +2 нови ..си прецакан ,защото и 30 паунда не може да искърате отбор от 6 нови човека..Гаврат се с вас като животни подиграват се и дори се лъжи в заплащането..като почнете работа ви казват една цена след почивката друга и като отиваш да си вземиш парите трета и никога не е по висока винаги е смъкват..лъжат с касетките и казват че лейбала е паднал или отбора е виновен и лъжи за бройката..демек правиш прари и на вечерта виждаш с 10 касетки по малко примерно..почвате работа от 4 часа до 17,18 и по късно имало е хора в 21 се връщат ..супер не организирано ,случвало се е много често да те викат рано сутринта и да си изберат техни познати и на теб да ти кажат дай off..99% от хората са пълни селяни (с извинение) от 25 години на горе а с акъл по на ..... По цял ден жените седят и клюкарят всички хора и дори зад гърбовете си ..ако българин ти кажи нещо значи не е така ,само се лъжи ..с една дума СЕЛЯНИЯ се е събрала там и ти като идеш и си нов и все едно ще им завладееш селото.Фермата е изключително мръсна..тоалетните са чисти само за около 1 час нищо не се поддържа няма къде да седниш нормално до тоалетна и дори чишмите са толквоа мръсни и гнусни че те е гнус да си измиеш ръцете..има 3 прахосмукачки за цялта ферма и не може дори стаята да си изчистиш.има 3 перални ,от коит овинаги 2 са развалени и няма как да изпереш..водата е на бойлер и в повечето случаи няма топла вода и не може се изкапиш..парното в стаите винаги е развалено когато е най студено,дори се случи един ден да няма газ и хората нямаше как да си сготват и ВЕНЦИ им казваше еми утре ще додие човека..кухнята да имаше 3-4 котлона които работат и 2-3 фурни даже са много..и там чакаш 100 часа да си сготвиш .Ин6уранс номер лъжат ,че ще ти направат и те мотаят докато си тръгнеш и си тръгваш без този номер ,а най гадното е че не може сам да си изкараш защото фермата имала някакъв договор с хопс и дрън дрън..Не може да се оплачиш и на хопс защото те имали вътрешен човек ,които им покрива лайната ... И с една дума в тази ферма пари не се изкарват..Хората,които се връщат казват че не им се занимавало да тарсат други ферми и че незнаели език за да се разправят..Много сажелявам за повечето от тях ,но ще сажелявам за новите ,които имат шанса да прочетат че там не трябва да се ходи и пак отидат..НЕ Е ХУБАВ ИЗБОР!!! ..има и още много минуси ,но ако продължа да описвам ще напиша книга ..с едно изречение ще ви съветвам НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !!!
Публикувано на 15-06-2012 22:31 | RE: Withers Farm
hitler
Потребител

ДОДО ТИ СИ ПОРЕДНИЯЯ СЕЛЯНИН ,КОИТО СИГУРНО СЕ ВРЪщА ТАМ ЗАщОТО НЯМА КАК ДА СЕ ОРПАВИ И ХОДИ ПРИ БЪЛГАРИТЕ ЗА ПО СИГУРНО И СИ СВИКНАЛ ДА ТЕ ТЪПчАТ И КОНТРОЛИРАТ ..ТЪКАчЕ НЕДЕЙ МРЪНКАЙ КОЙ КВО Е ПИСАЛ ЗАщОТО ХОРАТА СА МНОГО ПРАВИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ ЛЪЖАТ И ПРИВЛИчАТ САМО ХОРА

*Не пиши с големи букви!
Редактирано от Elektra на 16-06-2012 09:47
Публикувано на 02-07-2012 15:31 | RE: Withers Farm
18
Потребител

След като прочетох коментара на hitler (или по-известни във фермата като „бейбитата“), нямаше как да не напиша и аз няколко реда. Искам да започна с това, че по-неграмотно написан коментар не съм срещал във форума, нито правопис, нито граматика, нито препинателни знаци, сложени където им е мястото. Да не говорим че думата „Такъм“, която ти така упорито се опитваш да използваш с друга цел, означава (такъм, такъми – рибарски принадлежности), и в този ред на мисли искам да ти кажа, че преди да почнеш да правиш забележка на вайзерите как говорели английски, се опитай да прочетеш тази драсканица, която е написана на майчиния ти език и тогава прави забележки на другите (дори всяко циганче би се справило много по-добре от теб). Не само по мое мнение, вие сте едни от най-лошите работници, работили във фермата, изключително злобни, комплексирани и неблагодарни, и интересно защо не написахте нищо докато бяхте във фермата, а веднага след като бяхте ИЗГОНЕНИ (поради това, че сте адски некадърни,бавни и мързеливи). Това, че вас ви мързеше да работите и не се появявахте за работа по безброй причини, не ви дава правото да пишете че нямало работа и да обвинявате фермата за това (работа има достатъчно, дори в момента повече от достатъчно). Понеже моето име е споменато в драсканицата, искам да кажа, че моята длъжност във фермата е определена от собственика, и ни най-малко ме вълнува каква ми е длъжността според вас. Но относно това, че съм бил залюхан, защото видите ли съм забравил да ви сменя лампата...., сега ще дам пример с вас за залюхан човек. Женското бейби на име ВЕЛИЧКА, ставайки да загаси лампата, се спъва в лаптопа си, пада и си чупи носа в леглото, ей на това му казвам аз залюхан човек. А относно това, че съм бил казвал
„.които ти казва ,че какъвто и проблем да имаш той ще ти помогне (ЛЪЖА)“
как мога да ти кажа, че КАКЪВТО и проблем да имаш ЩЕ ТИ помогна (аз да не съм господ), казвам че, ще се опитам да ви помогна, защото представи си че проблема ти е финансов и ти трябват £10000, по твоята логика съм длъжен да ти помогна така ли? Относно написаното за газта, според теб какво трябваше да направя, да започна сондаж на газ ли??? На следващия ден проблема беше решен, но нали ти трябва да пишеш само лоши неща за фермата и се чудиш вече за какво да се хванеш. Относно иншуранс номера, освен вас надали има други на които да не им е изваден такъв, след като бяхте ИЗГОНЕНИ, няколко дена след това имаше НИ форми за всички, та дори и в повече, което ми напомня че когато имахте нужда от нещо, бяхте много мили и лицемерни, а сега плюете ли та плюете, плюс това вие дойдохте с трансфер от друга ферма, която е била длъжна да ви извади НИ (но явно и те са ви усетили що за стока сте и са ви разкарали от там). Опитвайки се да обидите някого, наричайки го „селянин“, а по правилно би било да се каже „селяндур“ (за пояснение, такива като вас), се замислете че всеки един селянин, та дори и почти всеки циганин, би се изказал по-добре и би написал много по-смислен и правилен коментар от вас.
За финал искам да напиша, че надали някой би се повлиял специално от вашето мнение, защото то е написано от злоба заради това че бяхте ИЗГОНЕНИ (лично по мое мнение трябваше да ви изгоним много по-рано, защото С НИТО ЕДНА РАБОТА НЕ МОЖЕХТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ), и понеже не ви е изгодно да търсите вината във вас, предпочитате да плюете не само по фермата а и по хората които РАБОТЯТ там. Селянията си проличава във вас от пръв поглед, а от втори четейки коментара ви, се потвърждава.
Редактирано от 18 на 02-07-2012 16:00
Публикувано на 09-07-2012 21:16 | RE: Withers Farm
jambo
Потребител

hey ,Hitler ,ti me razcepi sas prostotia,bravo,tolkova ne se biah smial otdavna,kak ne sam te poznaval dokato biah i az vav fermata ,ta da se zabavliavam na jivo,ama ti moje bi ne si bil napushen togava i drugi si gi brashtulevil

*КИРИЛИЦА!
Редактирано от Elektra на 09-07-2012 21:53
Публикувано на 14-07-2012 21:34 | RE: Withers Farm
hitler
Потребител

Да глупавия народ както винаги говори за напушване ...аз мога да кажа че се радвам че не сме се познавали защото щеше да ме е срам
Публикувано на 14-07-2012 21:44 | RE: Withers Farm
hitler
Потребител

Първо относно писмото по горе с нападения и лъжи както винаги.Искам да поясна че не знам кои са бейбитата че да ме сравняваш с тях .Второ майчиния ми език е много по - добър от твоя ,но няма какво да се обяснявам.Естествено един роб като теб ( ВЕНЦИ) би написал писмо като това по -горе да обвиняваш хората..За съжаление не всички ближат задници ( с извинение за израза) Радвам се че е имало още хора като мен и тези БЕЙБИТА с удоволствие бих ги намерил за да обсъдим прекрасната ферма.Е дано се надявам по-малко хора да се хващат на въдицата ВИ и за пореден път показа,колко завиждащо същество си и лицемерно и лъжливо.Продължавай в същия дух ..Също така съм сигурен ,че хората са се справяли страхотно с работата в вашата ферма,защото тя определено беше за бавноразвиващи каквито сте повечето ...
Публикувано на 14-07-2012 22:09 | RE: Withers Farm
buhi
Потребител

Поради причината ,че имате големи клюкари във фермата , на скоро ми споделиха ,че в този сайт се е писало по мой и по на мъжа ми адреса Аз съм едното бейби и ще се обърна специално към ВЕНЦИ ,който не мие на нивото въобще и не заслужава дори вниманието ми в някакъв си сайт,но ако може да не намесваш и ЛЪЖЕШ както винаги хората без причина и ако имаш нещо да кажеш да го беше казал там а не да мълчиш .А до hitler ,пиши ми на лично ...
Публикувано на 15-07-2012 19:34 | RE: Withers Farm
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Offtopic: hitler/Buhi - не мога да разбера защо е нужно да пишеш от два различни акаунта.
И спрете да пишете за разни хора. Достатъчно е да се каже нещо за фермата.

Редактирано от Ivo на 15-07-2012 19:34

страница 5 от 8

<< < 2 3 4 5 6 7 8 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 94 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти