Форум >
Публикувано на 15-02-2012 02:22 | RE: Withers Farm
Стига сте се плашили бе хора, коментари всякакви, всеки може да си пише каквото си иска, няма да се върнете без пари от там споко.
Публикувано на 15-02-2012 11:38 | RE: Withers Farm
Dodo , надявам се да си прав

Публикувано на 19-03-2012 12:49 | RE: Withers Farm
Хора фермата е под ръководството на българин! Представете си за какво иде реч .. Тя е огромна побира около 300 човека и е с общи бани и тоалетни разбира се едните са разделени на мъжки и женски но другиете две не са! Кухнята е обща и е голяма мизерия,защото гадните румънци цапат като за световно и не си чистят!Има 3 перални за които се чака с огромни часове и едвам си изпираш дрехите(а и не перат изключително добре) Работата е много и когато има поръчки те тормозят адски много и ти дават зор! Работи се в екипи ( така наречените Team-ове) не е всеки колкото си заработи и ако не се вписваш с брането на "бързите" си докладван на мениджъра(българина),който ти дава шанс да ги настигнеш ако ли не те мести в друг отбор и ако няма напред може да те изгони .. Там ако не умираш няма да ти обърнат внимание! Просто трябва да си много здрав психически да издържиш! Аз бях там това лято и не останах очарована за 3 месеца извадих някакви си пари,но мисля,че можеше и да е по-добре,заплащането мисля,че е ниско спрямо одруги ферми .. Направете си сами сметка .. Други могат да опровергаят менението ми, но .. аз това видях и все пак успех
Може да ви хареса на вас пък 

Публикувано на 27-03-2012 13:18 | RE: Withers Farm
fermata neee lo6a no neee za momi4eta koito sa s edna kutiq fondioten i mom4eta koito si msilqt 4e bez rabota 6te im davat pari raboti6 polu4ava6
**Кирилица!
**Кирилица!
Редактирано от Elektra на 27-03-2012 14:04
Публикувано на 23-04-2012 10:50 | RE: Withers Farm
Работа в момента няма. Има само дей офи. Ако си стар работник или румънец ще има работа за тебе, ака си новобранец българин ще си седиш в караваната. Системата им за заплащане е изключително оскъдна и незаконна - няма овъртайм и банк холидей. И задника да си скъсаш не влизаш посмъртно в часовката. Съжалявам че изобщо приех да дойда тук. Държат ни на студено, а за топъл душ само можеш да си мечтаеш. В така наречения ТВ-рум има телевизор, който никога не е работил, защото никога не е имал антена, да не говорим че за да имаш интернет трябва да си богат - дори и това удобство липсва осигурено тук. Навсякъдкще има кал до колене, прасетата живеят непосредствено до офиса на шефа на видно място където си паркират и колите, вайзерите йм не са на ясно с работата, която ти дават и не на последно място трябва да знаеш перфектно английски, защото дори и българските "началници" не ти говорят на майчин език. С всички тези минуси се свиква лесно, стига да си мазохист или пък ветеран от Виетнам. Пари се изкарват изключително трудно и в сравнение с множеството други ферми в Англия тук заплащането е оскъдно. Пожелавам на всички, които ще работят във фермата лека и доходоносна работа.
"Добрите мъже пият добра бира."
Mr-Tokamori писа:
Бригадата се състои от екип които се труди колективно !
Бригадата се състои от екип които се труди колективно !
Публикувано на 23-04-2012 14:07 | RE: Withers Farm
cromm писа:
Съжалявам че изобщо приех да дойда тук. Държат ни на студено, а за топъл душ само можеш да си мечтаеш.
Съжалявам че изобщо приех да дойда тук. Държат ни на студено, а за топъл душ само можеш да си мечтаеш.

Кроме, съжалявам да прочета и аз това. Твърде жалко, че не си случил на ферма. Ужасяващото е че не малко ферми в Англия са по този начин, извадил съм късмет, че в моята ферма "уж" няма такива пошли условия за живот и начин на плащане и живеене. Знам със сигурност едно че мои приятели са били в моята ферма и ми обясниха това онова. Ще видя и аз с какво ще се сблъскам - може би с реалността, 3 седмици още остават ... Извинявам се за офтопика ..
Пожелавам ти успех и да се държиш докато си там, да не падаш духом и винаги главата горе !

Публикувано на 23-04-2012 15:38 | RE: Withers Farm
cromm писа:
Работа в момента няма. Има само дей офи. Ако си стар работник или румънец ще има работа за тебе, ака си новобранец българин ще си седиш в караваната. .
Работа в момента няма. Има само дей офи. Ако си стар работник или румънец ще има работа за тебе, ака си новобранец българин ще си седиш в караваната. .
Стана ми лошо като прочетох коментара ти,все се подготвях за лоши условия,но и работа като няма не виждам за какво ни пращат в тази ферма.....
Сега при свършен факт само можем да се надяваме да започне да има работа и да се изкарат поне някакви пари за да не сме на минус. Дръж фронта докато дойдем пък после ще му мислим

Публикувано на 24-04-2012 03:03 | RE: Withers Farm
Здравей. Аз също сам в тази ферма и искам да дам някои пояснения за фермата на новите участници. Работа в момента няма наистина но това е защото времето е лошо и закъснява продукцията. Можеш да изкарваш пари стига да работиш и да си дошъл с мисълта че тук се работи а не че ще ти дават парите така. Относно студеното също не е вярно защото стаите са с парно а в караваните има печки, топла вода има защото са 3 блоковете с бани и иска само да отидеш до там (ако искаш де). Мога да кажа че камп мениджъра със сигурност се грижи за всичко да е наред така че не се притеснявай. Вайзерите говорят на български със сигурност (аз съм едната и за другата също гарантирам). Така че успокоите се и ви пожелавам успех
Публикувано на 24-04-2012 10:48 | RE: Withers Farm
cvetelina881 писа:
Здравей. Аз също сам в тази ферма и искам да дам някои пояснения за фермата на новите участници.
Здравей. Аз също сам в тази ферма и искам да дам някои пояснения за фермата на новите участници.
Благодаря ти много за поясненията

Редактирано от vahter на 24-04-2012 11:01
Публикувано на 25-04-2012 10:23 | RE: Withers Farm
мотивация и здрав кръст ,драги момичета и момчета,това ви трябва във тази ферма,защото сега няма работа наистина ,а когато започне да се работи по 12 часа тези които сега се оплакват от дей офите са първите които започват да се оплакват от липсата на такива,и така де ,не ми е парва година тук и ще ви кажа само едно "пилците се броят на есен"хайде на края на сезона да видим пак дали ще има такива които да са дали всичко от себе си на полето и да са тръгнали недоволни от заплащането,за тези на които не им се бачка няма да коментирам,успех на всички на които им предстои пристигане във фермата и споко,фермата не е толкова лоша колкото си мислите,разбира се не е и от най добрите в англия

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители