Форум >
Публикувано на 22-11-2008 10:07 | Makins Farm
Фермата се намира близо до Лийдс, много е китна като вън6ност. Условията за живот са идеални, караваните са лукс. Има интернет за свободен достъп и във фермата и в град4ето, което е мн близо. Оба4е няма никаква работа там. Има работа като за 30 4овека, а те всяка година наемат по 200. така полетата им се обират бързо а за хората няма пари. Работата във фермата запо4ва юни месец(нас ни пратиха май и стояхме 1 месец без работа), работи се по не пове4е от 6-7 4аса на ден в най-добрите дни. Работата като сезон свър6ва края на юли най-късно.
Възможността да изкарате пари там е ако сте моми4е и имате късмета да си хванете за гадже вайзер, и той да ви уреди в цеха за пакетаж. Но пак работата е до края на юли месец...
Възможността да изкарате пари там е ако сте моми4е и имате късмета да си хванете за гадже вайзер, и той да ви уреди в цеха за пакетаж. Но пак работата е до края на юли месец...
Публикувано на 01-12-2008 05:47 | RE: Makins Farm
Редактирано от sepuko на 01-12-2008 06:09
Публикувано на 16-01-2009 11:36 | RE: Makins Farm
и аз бях в тази ферма добре си починахме 3 седмици и си бихме камшика иначе усовията за живот са супер но като няма работа само сие губене на време:?
Публикувано на 07-06-2009 23:07 | RE: Makins Farm
NE HODETE TAM HORA .gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
Публикувано на 29-03-2010 15:00 | RE: Makins Farm
ptiqtelkata mi e bila tam prez sezon 2008 - usloviqta sa super kampa e to4no do seloto na okolo 10- 15 min pat do magazin tesko ima bani i taoletni v po4ti vsi4ki karavani samo na nqkoi taoletnite sa bili ob6ti za6toto ne sa bili svarzani s kanalizaciqta sega moje i da sa. no s rabotata ne6tata
dano na nqkoi da mu e bilo ot polza

Публикувано на 18-05-2011 09:26 | RE: Makins Farm
Хайде бе, хора напишете няколко реда за 2010г. Някой въобще седял ли е 6 месеца, изкарал ли е някакви пари и колко
*Във форума се пише на кирилица!
*Във форума се пише на кирилица!
Редактирано от Elektra на 07-02-2016 17:54
Публикувано на 07-02-2016 17:44 | RE: Makins Farm
molq kajete neshto za tazi ferma koito e hodil v tazi ferma izkarvat li s pari ima li dostatachno rabota za 6 meseca
Публикувано на 14-03-2016 18:19 | RE: Makins Farm
Имам покана за Makins. Моля, ако някой скоро е работил там да сподели мнение. През 2008 като чета не са били добри отзивите относно работата, но сега може да е друго. Моля, помогнете с прясно инфо , PLEASE!

Публикувано на 17-03-2016 01:27 | RE: Makins Farm
Здравейте, аз също имам покана за ферма Макинс, ако някой знае какво е положението сега там моля да сподели. 

Публикувано на 02-04-2016 10:09 | RE: Makins Farm
Здравейте tsvety7 и ivoncheto966
Аз също заминавам за тази ферма за първа година и не знам почти нищо за условията на живот,работа и заплащане.Съмнявам се обаче,че тук бих могла да намеря каквато и да е информация,тъй като очевидно никой не желае да сподели по-подробно опита от престоя си там.
Вие кога пътувате за Англия?

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители