Форум >
Публикувано на 22-11-2008 10:07 | Makins Farm
Фермата се намира близо до Лийдс, много е китна като вън6ност. Условията за живот са идеални, караваните са лукс. Има интернет за свободен достъп и във фермата и в град4ето, което е мн близо. Оба4е няма никаква работа там. Има работа като за 30 4овека, а те всяка година наемат по 200. така полетата им се обират бързо а за хората няма пари. Работата във фермата запо4ва юни месец(нас ни пратиха май и стояхме 1 месец без работа), работи се по не пове4е от 6-7 4аса на ден в най-добрите дни. Работата като сезон свър6ва края на юли най-късно.
Възможността да изкарате пари там е ако сте моми4е и имате късмета да си хванете за гадже вайзер, и той да ви уреди в цеха за пакетаж. Но пак работата е до края на юли месец...
Възможността да изкарате пари там е ако сте моми4е и имате късмета да си хванете за гадже вайзер, и той да ви уреди в цеха за пакетаж. Но пак работата е до края на юли месец...
Публикувано на 01-12-2008 05:47 | RE: Makins Farm
Редактирано от sepuko на 01-12-2008 06:09
Публикувано на 16-01-2009 11:36 | RE: Makins Farm
и аз бях в тази ферма добре си починахме 3 седмици и си бихме камшика иначе усовията за живот са супер но като няма работа само сие губене на време:?
Публикувано на 07-06-2009 23:07 | RE: Makins Farm
NE HODETE TAM HORA .gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
Публикувано на 29-03-2010 15:00 | RE: Makins Farm
ptiqtelkata mi e bila tam prez sezon 2008 - usloviqta sa super kampa e to4no do seloto na okolo 10- 15 min pat do magazin tesko ima bani i taoletni v po4ti vsi4ki karavani samo na nqkoi taoletnite sa bili ob6ti za6toto ne sa bili svarzani s kanalizaciqta sega moje i da sa. no s rabotata ne6tata
dano na nqkoi da mu e bilo ot polza

Публикувано на 18-05-2011 09:26 | RE: Makins Farm
Хайде бе, хора напишете няколко реда за 2010г. Някой въобще седял ли е 6 месеца, изкарал ли е някакви пари и колко
*Във форума се пише на кирилица!
*Във форума се пише на кирилица!
Редактирано от Elektra на 07-02-2016 17:54
Публикувано на 07-02-2016 17:44 | RE: Makins Farm
molq kajete neshto za tazi ferma koito e hodil v tazi ferma izkarvat li s pari ima li dostatachno rabota za 6 meseca
Публикувано на 14-03-2016 18:19 | RE: Makins Farm
Имам покана за Makins. Моля, ако някой скоро е работил там да сподели мнение. През 2008 като чета не са били добри отзивите относно работата, но сега може да е друго. Моля, помогнете с прясно инфо , PLEASE!

Публикувано на 17-03-2016 01:27 | RE: Makins Farm
Здравейте, аз също имам покана за ферма Макинс, ако някой знае какво е положението сега там моля да сподели. 

Публикувано на 02-04-2016 10:09 | RE: Makins Farm
Здравейте tsvety7 и ivoncheto966
Аз също заминавам за тази ферма за първа година и не знам почти нищо за условията на живот,работа и заплащане.Съмнявам се обаче,че тук бих могла да намеря каквато и да е информация,тъй като очевидно никой не желае да сподели по-подробно опита от престоя си там.
Вие кога пътувате за Англия?

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители