Форум >
Публикувано на 09-04-2016 15:20 | RE: Makins Farm
условията за живот са добри.каравани за по 4 и 6 човека.има баня и тоалетна в караваните.заплащането е всяка седмица.работата зависи от времето,но средно се работи около 40 часа.в момента съм във фермата.ако ви интересува нещо друго,не се притесняваите да питате
Редактирано от redeyes на 09-04-2016 16:12
Публикувано на 13-04-2016 11:39 | RE: Makins Farm
Здравей redeyes, получихме оферта за работа в тази ферма. Предложението ни е за шестмесечен период от месец май до октомври. По коментарите разбирам,че условията за живот са добри. Интересува ме на този етап има ли достатъчно работа за всички и дали ще има за близките месеци. Ние ще сме в pack house. Също така има ли свободен интернет във фермата? Чувала съм, че някои ферми си имат магазин. Тази има ли или се пътува до близкото населено място? Има ли нещо по-специфично, което е хубаво да знаем? Благодаря предварително!
Публикувано на 29-11-2016 14:06 | RE: Makins Farm
Здравейте,
Тази година работих в Макинс. Условията за живот наистина са добри. Има много българи - вайзери и работници. Има работа и лично аз съм доволна и не съжалявам, че попаднах точно в тази ферма. До година пак съм там
Тази година работих в Макинс. Условията за живот наистина са добри. Има много българи - вайзери и работници. Има работа и лично аз съм доволна и не съжалявам, че попаднах точно в тази ферма. До година пак съм там

Редактирано от tsvety7 на 29-11-2016 14:07
Публикувано на 30-11-2016 14:03 | RE: Makins Farm
tsvety7 писа:
Здравейте,
Здравейте,

Здравей! Може ли да кажеш с коя фирма посредник си заминала? ?
Публикувано на 14-04-2017 09:27 | RE: Makins Farm
И аз бях там през 2016 и тази година пак ще съм там. Работа има достатъчно.

Публикувано на 14-04-2017 09:29 | RE: Makins Farm
И аз бях там през 2016 и тази година пак ще съм там. Работа има достатъчно.

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители