Форум >
Публикувано на 20-06-2015 16:07 | J.m Bubb & Son, Lynn south farm
Здравеите някои знае ли нещо за тази ферма,имали и някои за там
Публикувано на 21-06-2015 18:22 | RE: J.m Bubb & Son, Lynn south farm
Проблемът е,ч е всички като тебе се регват, питат и после като идат не пишат нищо. Щото българина му е добре когато му помагат, ама той като требва да помогне си мълчи и се крие
.

Публикувано на 21-06-2015 18:46 | RE: J.m Bubb & Son, Lynn south farm
brobro88 писа:
Проблемът е,ч е всички като тебе се регват, питат и после като идат не пишат нищо. Щото българина му е добре когато му помагат, ама той като требва да помогне си мълчи и се крие
.

Много точно казано приятел. Затова най-добре сам да си намериш работа, вместо да разчиташ на някой да ти помогне. Аз съм говорил с доста хора, писал по-форумите и евала тук срещнах човек, който ми даде информация и в един друг форум, още един разбран и помагащ.
Нищо лично към никой Българин нямам, но Българите са така устроени, че като им помогнеш и го забравят веднага. Нищо лично към никой.
Не съм заминал за чужбина, но гаранция, че помощ ще търся само от хора на който наистина мога да се доверя и ги познавам от дълго време.
Нищо лично
Публикувано на 21-06-2015 22:12 | RE: J.m Bubb & Son, Lynn south farm
ами незнам какви са бъргарите,немога да отговарям за всички като вас,като незнаеш нищо за какво пишеш по темата
Публикувано на 31-03-2016 19:38 | RE: J.m Bubb & Son, Lynn south farm
Има ли някой, да каже нещо за фермата???
Условия, работа има ли и т.н.
Благодаря предварително!!!
Условия, работа има ли и т.н.
Благодаря предварително!!!
Публикувано на 05-04-2016 21:21 | RE: J.m Bubb & Son, Lynn south farm
Аз бях мин година и мога да кажа само хубави неща,искарват се добри пари и условията са супер. Ти от кога си там?
Публикувано на 08-04-2016 15:25 | RE: J.m Bubb & Son, Lynn south farm
Благодаря за отговора ????
От 10-ти юли!
От 10-ти юли!
Публикувано на 23-01-2017 15:34 | RE: J.m Bubb & Son, Lynn south farm
Накой има ли покана вече за фермата
Публикувано на 23-03-2018 11:20 | RE: J.m Bubb & Son, Lynn south farm
Някой знае ли нещо за тази ферма?
Публикувано на 27-05-2018 11:01 | RE: J.m Bubb & Son, Lynn south farm
???
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители