Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Thakeham Farm, UK (Ферма за Гъби) чрез Lawlor & Associates Recruitment Ltd.

страница 4 от 5

< 1 2 3 4 5 >
Публикувано на 04-05-2016 13:35 | RE: Thakeham Farm, UK (Ферма за Гъби) чрез Lawlor & Associates Recruitment Ltd.
Simpatqgata
Потребител

Здравей
Някой който пътува за Холандия за 11.05.2016г.
Да пише

Публикувано на 05-05-2016 09:44 | RE: Thakeham Farm, UK (Ферма за Гъби) чрез Lawlor & Associates Recruitment Ltd.
Traykov88
Потребител

Здрасти. Чакам обаждане до края на седмицата да ми кажат дали сме одобрени или не. Ако сме одобрени (заедно с жена ми) от агенцията ми казаха, че денят за заминаване на групата е изместен за 18.05
Публикувано на 18-05-2016 14:25 | RE: Thakeham Farm, UK (Ферма за Гъби) чрез Lawlor & Associates Recruitment Ltd.
mitko55
Потребител

Здрасти и ас кандидатствах за гъби във Великобритания. Някои които е бил там може да даде повече информация Благодаря
Публикувано на 22-05-2016 12:47 | RE: Thakeham Farm, UK (Ферма за Гъби) чрез Lawlor & Associates Recruitment Ltd.
Semilin
Потребител
https://www.facebook.com/semra.salieva

Аз също кандидатствах, отговориха ми и сега чакам интервюто, но наистина, би било хубаво, тези, които са вече там да споделят нещо повече от факта, че са вече там ...
Публикувано на 22-05-2016 18:23 | RE: Thakeham Farm, UK (Ферма за Гъби) чрез Lawlor & Associates Recruitment Ltd.
iko
Потребител

минах интервуто по скаип jената ми каза че групата е свормирана или е трагнала и да чакам да се чуем за друга група кам края на уни 26-27трагване .Много искам някои които е там или е ходил да даде информация моля телефона ми е 0885780479 имам безплатни минути просто клкикнете и ще се 4уем.
Аз смятам да ходя да пробvам които са6то има jелание мойе да званка да се чем как е минало интервуто и какво мислите като общо или остаvете ли4но соб6ение.
Публикувано на 22-05-2016 20:46 | RE: Thakeham Farm, UK (Ферма за Гъби) чрез Lawlor & Associates Recruitment Ltd.
silviq1993
Потребител

Здравейте на 01.06 има записване в една посредническа фирма за бригади в Англия. Ако получа покана ще трябва да замина август най- рано. Някой може ли да ми каже по това време дали има работа там и дали си заслужава да отида, защото имам предложение за Франция и се колебая, но по скоро искам на бригада. /пиша тук защото най- скоро има писали хора другите мнения са от доста отдавна, както и има подобна тема но няма нищо писано там/
Публикувано на 24-05-2016 14:14 | RE: Thakeham Farm, UK (Ферма за Гъби) чрез Lawlor & Associates Recruitment Ltd.
galq nedqlkova
Потребител

здравейте,интересува ме тази фирма взема ли някакъв комисион
Публикувано на 24-05-2016 22:49 | RE: Thakeham Farm, UK (Ферма за Гъби) чрез Lawlor & Associates Recruitment Ltd.
Traykov88
Потребител

Здравейте ,
Ние с жена ми сме в Холандия във ферма за гъби Донкстраат. Агенцията не ни е взела нито левче за комисионна или нещо подобно. Настанени сме в туристически парк с бунгала , големи и оборудвани с всичко за 5 човека. около 5 км от работното място. Всичките бунгала разполагат с по 2 спални (9-10 квадратни м.) една единична стая, всекидневна стая с кухня и трапезария около 30 квадратни метра, баня и тоалетна по отделно. Отопление и готвене на газ. Много уютно и спокойно за живеене. Работата е динамична, работи се доста но и парите са хубави. В фермата 90% са полски жители и комуникацията е малко трудна. Вайзерите са поляци което също е минус но основните думи свързани с работата се научават. Пътуваме с колела до работата предоставени от фирмата. Общо взето динамична работа с хубави условия за живеене.
Публикувано на 03-06-2016 10:36 | RE: Thakeham Farm, UK (Ферма за Гъби) чрез Lawlor & Associates Recruitment Ltd.
monikavasileva18
Потребител

Здравейте! Виждам, че доста от вас търсят мнение за тази ферма в Thakeham...преди 2 седмици се прибрах от там...На кратко: осигуряват ви квартира за 3 месеца...след това сами действате и си търсите (което не е много лесно). Ако нямате личен превоз (кола), ще ви е трудно. Работата не е трудна, дори е лесна. Аз бях Picker след това обучавах новите групи..но стреса е прекалено много. Постоянно ви предупреждават, викат в офиса, за speed...дори често гонят хора. Поддържам връзка с колеги там...и не са много щастлливи, но пак казвам работата е готина. Радвам се ако съм ви дала инфо
Публикувано на 05-06-2016 19:37 | RE: Thakeham Farm, UK (Ферма за Гъби) чрез Lawlor & Associates Recruitment Ltd.
ross
Потребител

Здравейте! Тъй ,като аз ще пътувам скоро към тази ферма Thakeham Farm, а Вие ( monikavasileva18 ) сте били там,ако може да ми дадете още малко информация.
-изпълними ли са нормите които се дават и колко са те на час
- по колко часа се правят на седмица и достатъчни ли са,за покриването на квартира,транспорт,ядене и да остане нещо за спестяване
- имали вероятност ,ако не се справи някои с брането да иде в пак хауса
- имали българи Вайзери или всички са поляци (тъй като разбрах,че 90% от хората във фермата са поляци)
- и защо гонят хора постоянно , не се справят с работата ли или просто не работят
- и уреждат ли транспорт за първите 3 месеца докато и квартирата е уредена от тях
Благодаря ,предварително за информацията!
Редактирано от ross на 05-06-2016 20:09

страница 4 от 5

< 1 2 3 4 5 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 65 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти