Форум >
Публикувано на 25-01-2016 14:36 | S & A group Англия
Четох мн но всичките коментари са стари за това ако може да кажете нещо ново тук писал съм им още преди 2 месеца и повече но няма помен...мисълта ми ако не са кадърни да се обърна към конкордия или към др фирма?
Публикувано на 06-02-2016 16:21 | RE: S & A group Англия
Rammsteinn писа:
Четох мн но всичките коментари са стари за това ако може да кажете нещо ново тук писал съм им още преди 2 месеца и повече но няма помен...мисълта ми ако не са кадърни да се обърна към конкордия или към др фирма?
Човек, не се занимавай с тея.
Това е може би най-лошото място, на което може да отидеш.
Аз бях там доста отдавна(2008), но не вярвам нещо да се е променило.
Имай предвид, че при тях бях fieldwalker(една стъка над берача, плащат ти час два повече на ден, ама си ги и работиш)
Едвам си избих последната година парите.
Два дни се работеше цели, третия само 4 часа и после 3-4 дена почивка.И така 3 месеца, докато ми писне и си тръгна.Пълна загуба на време.Тежки условия на труд(толкова кал не бях виждал, буквално си оставях ботушите)Пари никакви.Гледат да ти осигурят работа ,колкото да си вземат за каравана и да ти остане нещо за ядене, в най-добрия случай да ти остане и за бутилка уйски, да удавиш мъката.
Всяка година е едно и също, презапасяват се с берачи за всеки случай, а като няма ягоди ви разпределят така ,че всеки да работи колкото да не умре от глад.След 3 месеца работа там си събрал някви си 1000 паунда и се чудиш "Кво правя аз тука?"
Публикувано на 04-03-2016 18:58 | RE: S & A group Англия
Чувам много добри отзиви от миналата година.Моля някой ,който е бил сезон 2015, да сподели.От миналите години виждам,че е ужасно.Променило ли се е нещо?
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители