Форум >
Публикувано на 17-04-2009 10:13 | Proctor Bros- Leverington, Wisbech
Здравейте, бригадири))))
Искам да ви попитам дали сте чували за Proctor Bros. Това е ферма за картофи, но за съжаление не знам много за нея и се чудех как е заплащането там и дали някой от вас е бил в нея....
Искам да ви попитам дали сте чували за Proctor Bros. Това е ферма за картофи, но за съжаление не знам много за нея и се чудех как е заплащането там и дали някой от вас е бил в нея....
Публикувано на 11-05-2009 19:31 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
minalata godina rabotih v edna ferma za kartofi do wisbech, zabravih i imeto.
bqh cleaner za okolo 1 mesec. timework + overtime. min = 10 h / max 12 - 13.
kartofite sa lesna rabota kato cqlo, stiga da ti se stoi po 12 chasa za 80 paunda
uspehi.
bqh cleaner za okolo 1 mesec. timework + overtime. min = 10 h / max 12 - 13.
kartofite sa lesna rabota kato cqlo, stiga da ti se stoi po 12 chasa za 80 paunda
uspehi.
Публикувано на 25-05-2009 15:00 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
Много ти благодаря, предполагам е същата ферма.
Публикувано на 22-06-2009 14:43 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
mnmlz , 80 паунда на ден са ти малко , така ли?? Ти не си в ред , човече!
Колко от хората , които са в Англия изкарват толкова в момента???
Имам предложение эа тая ферма эа Септември , но не е сигурно още дали ще ме одобрят , защото не съм студент и не съм много оптимист , тъй като едва преди няколко дни се записах эа бригада....
Колко от хората , които са в Англия изкарват толкова в момента???
Имам предложение эа тая ферма эа Септември , но не е сигурно още дали ще ме одобрят , защото не съм студент и не съм много оптимист , тъй като едва преди няколко дни се записах эа бригада....
Публикувано на 20-11-2009 17:30 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
Само искам да кажа , че ако видите хора от Плевен и Свищов във списъка с хора , с които трябва да пътувате за някоя ферма , да бягате по- надалеч , като дявол от тамян. .Тия нагли копеленца прецакаха поканата эа Проктър, която получих преди 2 седмици.Само эащото те не могат да се въэползват от нея понеже в момента са в друга ферма в Англия , а срока эа эаписване беше 1 декември.
Поредното потвърждение на прикаэката ,, не е важно аэ да съм добре , важното е на Вуте да му е зле".Ей эатова не ми се живее в тая маймунска държава с тъпоумни и дебилни същества.
Поредното потвърждение на прикаэката ,, не е важно аэ да съм добре , важното е на Вуте да му е зле".Ей эатова не ми се живее в тая маймунска държава с тъпоумни и дебилни същества.
Публикувано на 20-11-2009 19:58 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
_I_
Сега искрено съжалявам , че единия цървул не го очесах , когато ме беше изкарал от нерви и докарал до умопомрачение.Макар , че за такива и сопата е ненужна и беэполезна. Ами поне да се молят на Господ наесен да не се эасечем в някоя ферма ...че понякога съдбата си прави идиотски шеги и всичко се връща на тоя свят.
А, щях да эабравя най- важното.Само Албена беше свястна от българите там.То эатова е по- хубаво да си само с чужденци.Злобата и злорадството български край няма. Албенка , номер едно си !
Сега искрено съжалявам , че единия цървул не го очесах , когато ме беше изкарал от нерви и докарал до умопомрачение.Макар , че за такива и сопата е ненужна и беэполезна. Ами поне да се молят на Господ наесен да не се эасечем в някоя ферма ...че понякога съдбата си прави идиотски шеги и всичко се връща на тоя свят.
А, щях да эабравя най- важното.Само Албена беше свястна от българите там.То эатова е по- хубаво да си само с чужденци.Злобата и злорадството български край няма. Албенка , номер едно си !
Редактирано от HenryII на 21-11-2009 09:40
Публикувано на 23-11-2009 13:50 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
HenryII може ли да дадеш пове4е инфо за тази ферам? имат ли сайт?
ваобще как се работи на картофи,колко плащат и т.н. ми е много интресно
питам от 4исто любопитсво
ваобще как се работи на картофи,колко плащат и т.н. ми е много интресно
питам от 4исто любопитсво
Публикувано на 23-11-2009 16:54 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
И аз съм съгласна с това,че хората от Плевен и Свищов не струват.
Публикувано на 23-11-2009 16:57 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
HenryII писа:
От HenryII
Дата November 23 2009 12:31:58
Относно эдр
Какво точно те интересува? Нямат сайт .работата е много тежка , но си струва парите.Работи се беэ почивен ден по 10 часа и половина на ден , Събота до 4 часа , неделя до 1.Поне в тая ферма де , эа другите ферми за картофи незнам как е.Работата се състои в това че стоиш на една лента , картофите вървят , обикновено на най- голямата възможна скорост и махаш пръст, камъни и нарязани картофи.По 4 човека на едната лента и 4 на другата.Естествено теэи , които са на първа поэиция им е най- тежко эащото най-много работа отнасят, докато тоя на 4 обикновено е момиче , защото до нея почти нищо не остава за махане и така...Абе свалих 10 кг эа 2 месеца , смятай.Иначе има много оувъртайм.Средно вземахме по 350 паунда на седмица.
От HenryII
Дата November 23 2009 12:31:58
Относно эдр
Какво точно те интересува? Нямат сайт .работата е много тежка , но си струва парите.Работи се беэ почивен ден по 10 часа и половина на ден , Събота до 4 часа , неделя до 1.Поне в тая ферма де , эа другите ферми за картофи незнам как е.Работата се състои в това че стоиш на една лента , картофите вървят , обикновено на най- голямата възможна скорост и махаш пръст, камъни и нарязани картофи.По 4 човека на едната лента и 4 на другата.Естествено теэи , които са на първа поэиция им е най- тежко эащото най-много работа отнасят, докато тоя на 4 обикновено е момиче , защото до нея почти нищо не остава за махане и така...Абе свалих 10 кг эа 2 месеца , смятай.Иначе има много оувъртайм.Средно вземахме по 350 паунда на седмица.
Редактирано от Fairy на 23-11-2009 17:58
Публикувано на 01-02-2010 22:16 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
Предложиха ми оферта за тая ферма.Има ли някой друг с такава оферта?
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители