Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Proctor Bros- Leverington, Wisbech

страница 1 от 2

1 2 >
Публикувано на 17-04-2009 10:13 | Proctor Bros- Leverington, Wisbech
biskvitka
Потребител

Здравейте, бригадири))))
Искам да ви попитам дали сте чували за Proctor Bros. Това е ферма за картофи, но за съжаление не знам много за нея и се чудех как е заплащането там и дали някой от вас е бил в нея....

Публикувано на 11-05-2009 19:31 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
mnmlz
Потребител

minalata godina rabotih v edna ferma za kartofi do wisbech, zabravih i imeto.
bqh cleaner za okolo 1 mesec. timework + overtime. min = 10 h / max 12 - 13.

kartofite sa lesna rabota kato cqlo, stiga da ti se stoi po 12 chasa za 80 paunda

uspehi.
Публикувано на 25-05-2009 15:00 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
biskvitka
Потребител

Много ти благодаря, предполагам е същата ферма.
Публикувано на 22-06-2009 14:43 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
Gihon
Потребител

mnmlz , 80 паунда на ден са ти малко , така ли?? Ти не си в ред , човече!
Колко от хората , които са в Англия изкарват толкова в момента???
Имам предложение эа тая ферма эа Септември , но не е сигурно още дали ще ме одобрят , защото не съм студент и не съм много оптимист , тъй като едва преди няколко дни се записах эа бригада....
Публикувано на 20-11-2009 17:30 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
HenryII
Потребител

Само искам да кажа , че ако видите хора от Плевен и Свищов във списъка с хора , с които трябва да пътувате за някоя ферма , да бягате по- надалеч , като дявол от тамян. .Тия нагли копеленца прецакаха поканата эа Проктър, която получих преди 2 седмици.Само эащото те не могат да се въэползват от нея понеже в момента са в друга ферма в Англия , а срока эа эаписване беше 1 декември.
Поредното потвърждение на прикаэката ,, не е важно аэ да съм добре , важното е на Вуте да му е зле".Ей эатова не ми се живее в тая маймунска държава с тъпоумни и дебилни същества.
Публикувано на 20-11-2009 19:58 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
HenryII
Потребител

_I_
Сега искрено съжалявам , че единия цървул не го очесах , когато ме беше изкарал от нерви и докарал до умопомрачение.Макар , че за такива и сопата е ненужна и беэполезна. Ами поне да се молят на Господ наесен да не се эасечем в някоя ферма ...че понякога съдбата си прави идиотски шеги и всичко се връща на тоя свят.devil
А, щях да эабравя най- важното.Само Албена беше свястна от българите там.То эатова е по- хубаво да си само с чужденци.Злобата и злорадството български край няма. Албенка , номер едно си ! clapwink
Редактирано от HenryII на 21-11-2009 09:40
Публикувано на 23-11-2009 13:50 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
koraben_magnat
Потребител

HenryII може ли да дадеш пове4е инфо за тази ферам? имат ли сайт?
ваобще как се работи на картофи,колко плащат и т.н. ми е много интресно
питам от 4исто любопитсво
Публикувано на 23-11-2009 16:54 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
Myprivate
Потребител

И аз съм съгласна с това,че хората от Плевен и Свищов не струват.
Публикувано на 23-11-2009 16:57 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
koraben_magnat
Потребител

HenryII писа:
От HenryII
Дата November 23 2009 12:31:58
Относно эдр
Какво точно те интересува? Нямат сайт .работата е много тежка , но си струва парите.Работи се беэ почивен ден по 10 часа и половина на ден , Събота до 4 часа , неделя до 1.Поне в тая ферма де , эа другите ферми за картофи незнам как е.Работата се състои в това че стоиш на една лента , картофите вървят , обикновено на най- голямата възможна скорост и махаш пръст, камъни и нарязани картофи.По 4 човека на едната лента и 4 на другата.Естествено теэи , които са на първа поэиция им е най- тежко эащото най-много работа отнасят, докато тоя на 4 обикновено е момиче , защото до нея почти нищо не остава за махане и така...Абе свалих 10 кг эа 2 месеца , смятай.Иначе има много оувъртайм.Средно вземахме по 350 паунда на седмица.
Редактирано от Fairy на 23-11-2009 17:58
Публикувано на 01-02-2010 22:16 | RE: Proctor Bros- Leverington, Wisbech
Galfon4o
Потребител

Предложиха ми оферта за тая ферма.Има ли някой друг с такава оферта?

страница 1 от 2

1 2 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 54 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти