Форум >
Публикувано на 17-04-2009 18:49 | Valefresco Ltd
В тази тема се коментират единствено условията във фермата - работа, живот, заплащане.
Всичко останало, което не попада в тези неща ще бъде изтривано.
Уговорки си правете в "Аз отивам - ти отиваш"!
Тук трябва да остане само полезна информация за фермата!
Адрес на фермата:
Valefresco Ltd Farm
Old Pastures Farm,
Stratford Road,
Hampton Lucy,
Stratford Upon Avon,
CV35 8BQ
web: http://www.valefresco.com
Всичко останало, което не попада в тези неща ще бъде изтривано.
Уговорки си правете в "Аз отивам - ти отиваш"!
Тук трябва да остане само полезна информация за фермата!
Адрес на фермата:
Valefresco Ltd Farm
Old Pastures Farm,
Stratford Road,
Hampton Lucy,
Stratford Upon Avon,
CV35 8BQ
web: http://www.valefresco.com
Редактирано от Ivo на 17-03-2013 14:20
Публикувано на 27-04-2009 13:35 | RE: Valefresco Ltd
na Offenham se namira.Mnogo hubava ferma!!edin moi poznat zaboteshe v neq i beshe mnogo dovolen. jiveqt v neshto kato obshtejitiq,ne sa v karavani kato vsichki dr.fermi i zaplashtaneto e mnogo dobro.shefovete za italianci.
Публикувано на 02-05-2009 19:58 | RE: Valefresco Ltd
Kakvo shte reche v obshtejitiq ? Da ne sa neshto kato v kazarma po 20-30 choveka v edno pomeshtenie
Публикувано на 04-05-2009 17:32 | RE: Valefresco Ltd
emi tozi moq poznat beshe v edinichna staq.samo znam che e mnogo malka.ne sum bil tam i neznam no ti go obqsnqvam kakto sa mi go opisali.neznam drugo no sus sigornost ne sa po 20-30 choveka kakto ti se pritesnqvash
Публикувано на 08-05-2009 15:09 | RE: Valefresco Ltd
Aha mersi a za zaplashtaneto kazval li ti e po kolko dolu-gore sa vzimali na den
Публикувано на 08-05-2009 18:50 | RE: Valefresco Ltd
ami toi raboteshe v oranjerii i bereshe domati.plashtaha mu na peace ot nachalo no praveshe mnogo dobri pari - 400,450 paunda i pochnaha da mu plashtat na chas sled tova. toi do posledno iskashe da se vrushta no mu se rodi bebe i se otkaza.no fermata naistina si zaslujava.otglejdat se mnogo kulturi - az znam che ima domati,salati,tikvichki,baby leaf,i drygi.spored men shte ti haresa.nadqvam se che sam ti pomognal
Публикувано на 04-01-2010 21:27 | RE: Valefresco Ltd
az sum bil v tazzi ferma,6 meseca samo 1 6a kaja mnogo rabota(12-14 4asa vseki den niama subota niama nedelia) i mnogo a ma mnogo pari....450-500£ na sedmica.
Публикувано на 22-01-2010 10:40 | RE: Valefresco Ltd
Някои може ли да ми каже кога се отива в тази ферма през кои месец заминават
Публикувано на 09-02-2011 13:12 | RE: Valefresco Ltd
Здравейте и от мен,
Работя във фермата 3 лета вече, тая година ще ми е четвърта! Малко инфо за заинтересoваните: Фермата работи само с Конкордия и много трудно се наемат хора извън сезонните работници и ако се получи е само за момент, когато няма достатъчно хора. Работи се доста по 12тина часа през седмицата /понякога и повече/ а събота и неделя е до обяд. Заплащането също е прилично /на базата на многото часове, които се работи/. Условията не са от най-добрите но с всичко се свиква. Общежитията са за по 15тина в някой до 22-23 в други а има и по-големички но са на различни местоположения. Намира се до градчето Офенхам и като цяло няма много свободно време - работи се всеки ден! Фермата разчита предимно на returnees хора с опит от предишни години, които са работили там. Ако имате въпроси пишете!
Работя във фермата 3 лета вече, тая година ще ми е четвърта! Малко инфо за заинтересoваните: Фермата работи само с Конкордия и много трудно се наемат хора извън сезонните работници и ако се получи е само за момент, когато няма достатъчно хора. Работи се доста по 12тина часа през седмицата /понякога и повече/ а събота и неделя е до обяд. Заплащането също е прилично /на базата на многото часове, които се работи/. Условията не са от най-добрите но с всичко се свиква. Общежитията са за по 15тина в някой до 22-23 в други а има и по-големички но са на различни местоположения. Намира се до градчето Офенхам и като цяло няма много свободно време - работи се всеки ден! Фермата разчита предимно на returnees хора с опит от предишни години, които са работили там. Ако имате въпроси пишете!
Редактирано от jjjuk на 10-02-2011 16:43
Публикувано на 25-02-2011 15:38 | RE: Valefresco Ltd
имам въпрос към jjjuk как мога да кандидатствам за тази ферма и дай някви сайтове на ферми..
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители