Форум >
Публикувано на 20-03-2011 20:54 | RE: Valefresco Ltd
Здравейте !!!
Някой може ли да ме насочи какви дрехи трябва да си взема за тази ферма ? Какво да си подготвя ? Понеже досега несъм излизал от България , а в такава ферма нямам познати които да са работили. БЛАГОДАРЯ ВИ !!!

Публикувано на 02-05-2011 22:59 | RE: Valefresco Ltd
Бях в тази ферма миналата година. Просто е върха на мизерията... Условията за живот са отвратителни. Имайте това предвид!!!

Редактирано от bgwarrior на 02-05-2011 23:05
Публикувано на 04-10-2011 20:13 | RE: Valefresco Ltd
pпълна мизерия е няма къде да те настанят като отидеш шефовете даже незнаят колко хора са извикали имаше момчета за които нямаше работа и им направиха трансфер ...парите не са кой знае какви трудно може да се спестят ..пълна мизерия е особено на хамта лусия
Публикувано на 15-01-2012 12:37 | RE: Valefresco Ltd
нее толкова лошо на седмия се прават по 450-500 паунда,е вярно по 12-14 часа се бачка ама се свиква ,събота и неделя до 1 часа някъде.супервисьора е поляк мн мн добър,менигера е Българина също мн мн добър ,и така не е толкова лошо ще ходя пък и не един път бих ходил всяко лято
тази година 2011 за 5 месеца и 1 седмица = 9 хилки
)) за мен ми е достатъчно ,на когото не са ,да си търси друг вариянт ^_^
Ivo: пиши на кирилица!

Редактирано от Ivo на 15-01-2012 12:53
Публикувано на 18-01-2012 12:56 | RE: Valefresco Ltd
hamtonlucy писа:
нее толкова лошо на седмия се прават по 450-500 паунда,е вярно по 12-14 часа се бачка ама се свиква ,събота и неделя до 1 часа някъде.супервисьора е поляк мн мн добър,менигера е Българина също мн мн добър ,и така не е толкова лошо ще ходя пък и не един път бих ходил всяко лято
тази година 2011 за 5 месеца и 1 седмица = 9 хилки
)) за мен ми е достатъчно ,на когото не са ,да си търси друг вариянт ^_^

Ако е така наистина,значи фермата е повече от перфектна.Важното е как ти плащат,не какви са караваните.Нали за това всички отиват? Аз работех в Barnsmuir farm Scotland това лято,и не беше кой знае какво,имали сме седмици,в който сме били назад.Вземали сме по 100-150 паунда на седмица.Ако имаш пей-слип 300 паунда значи си за завиждане. Караваните хи бяха много хубави,но кел файда,като са лоши пей-слиповете.Пак ви казвам,отивате там да работите,не да стойте в караваните.
Публикувано на 20-02-2012 13:04 | RE: Valefresco Ltd
Koi e toq deto e izkaral 400-500 paunda i e rabotil 12h na den 6toto i az bqh tam ba4kal sam vsi4ko no ne sam vijdal pay slip 500paunda i koi e tozi menidjar balgarin

Редактирано от Ivo на 20-02-2012 14:46
Публикувано на 20-03-2012 15:28 | RE: Valefresco Ltd
ako imate nqkakvi vuprosi otnosno valefresco moje da mi pi6ete i da pitate 
*Пиши на кирилица!

*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 20-03-2012 18:02
Публикувано на 13-06-2012 20:07 | RE: Valefresco Ltd
totio писа:
*Пиши на кирилица!

*Пиши на кирилица!
оня раз прическа марускуркински още ли е вайзер на салатите

Публикувано на 11-12-2012 00:29 | RE: Valefresko
Искам да споделя информация за всички, които им предстои да работят във Valefresco.
Като цяло фермата не е крайно лоша зависи обаче какъв човек си. Първо трябва задължително да не знаеш английски голям минус е, също така желателно да си пълен инвалид и олигофрен за да ти дадат добра работа. Анархиата там е пълна,като почнеш от шефовете мениджара и супер вайзора. Да не Ви се случва нещто лошо или имате някакъв проблем веднага ще ви кажат за България. Мениджара е най-голямата мишка която съм срещтал няма грам мъжественос и точност супер вайзора е отвратителен алкохолик и е пален полски тапанар това е норм. за нацийката им както знаете. Работата се свежда до там : режат се салати берат се тикви и спанак. Голама грешка е ако режете барзо нищо няма да заработвате най-много да се излигавят и нищо да не ви платят. За олигофрените, тапанарит, инвалидите разбира се им се предлага в пъти по - добра работа. Така, че е желателно преди да посетите фермата да минете некав курс за олигофрени. Заплаща се добре по 350-400 лири, но както казах вземат ги лузарите ако си мислите че ако работите добре ще ви обарне някой внимание...... Живее се в хостел който е страша мизеря и ви правят всяка седмица пеналти кадето не се чисти. Тва е успех и не забравайте там важи мотото Бъди Олигофрен и малоумник и ще си заработиш прилични доходи.
Като цяло фермата не е крайно лоша зависи обаче какъв човек си. Първо трябва задължително да не знаеш английски голям минус е, също така желателно да си пълен инвалид и олигофрен за да ти дадат добра работа. Анархиата там е пълна,като почнеш от шефовете мениджара и супер вайзора. Да не Ви се случва нещто лошо или имате някакъв проблем веднага ще ви кажат за България. Мениджара е най-голямата мишка която съм срещтал няма грам мъжественос и точност супер вайзора е отвратителен алкохолик и е пален полски тапанар това е норм. за нацийката им както знаете. Работата се свежда до там : режат се салати берат се тикви и спанак. Голама грешка е ако режете барзо нищо няма да заработвате най-много да се излигавят и нищо да не ви платят. За олигофрените, тапанарит, инвалидите разбира се им се предлага в пъти по - добра работа. Така, че е желателно преди да посетите фермата да минете некав курс за олигофрени. Заплаща се добре по 350-400 лири, но както казах вземат ги лузарите ако си мислите че ако работите добре ще ви обарне някой внимание...... Живее се в хостел който е страша мизеря и ви правят всяка седмица пеналти кадето не се чисти. Тва е успех и не забравайте там важи мотото Бъди Олигофрен и малоумник и ще си заработиш прилични доходи.
Публикувано на 17-01-2013 17:46 | RE: Valefresco Ltd
и аз сам работила там и няма ни6то такова 

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители