Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Valefresco Ltd

страница 4 от 5

< 1 2 3 4 5 >
Публикувано на 17-03-2013 14:34 | RE: Valefresco Ltd
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Ами аз ще ти задам няколко въпроса тук, а не на ЛС, че като отговориш да не ти се налага да го правиш на всеки, който те потърси за информация.

1. Видях, че коментирате за 2 кампа - някой може ли да каже в какво се различават?
2. Какво работи там и каква друга работа има във фермата?
3. Доволни ли сте от работата и заплащането?
4. Има доста разногласия относно условията в тази ферма - кое е истина?

Нещо такова с няколко думи ще е ОК за всички, които ги интересува.

Публикувано на 17-03-2013 16:46 | RE: Valefresco Ltd
dantes
Потребител

За въпроса с хостелите знаете, че е от хигиената на хората иначе не са толкова лоши! В Офенам работата не е толкова тежка и все пак там се работи в тунели, а Хамптон Луси всеки ден си в Дъжда, калта, слънцето и вятъра и има страшно много салата за рязане, че може да ви се плаче. Първите 2-3 месеца няма да сте много доволни докато се научите да режете, но вероятно и след това... случва се да работиш много и бързо и пак да не ти платят колкото си очаквал! Сигурен съм,че никой няма да е доволен, дори и да изкарва добре...
Публикувано на 25-03-2013 16:26 | RE: Valefresco Ltd
So3ron
Потребител

dantes писа:
За въпроса с хостелите знаете, че е от хигиената на хората иначе не са толкова лоши! В Офенам работата не е толкова тежка и все пак там се работи в тунели, а Хамптон Луси всеки ден си в Дъжда, калта, слънцето и вятъра и има страшно много салата за рязане, че може да ви се плаче. Първите 2-3 месеца няма да сте много доволни докато се научите да режете, но вероятно и след това... случва се да работиш много и бързо и пак да не ти платят колкото си очаквал! Сигурен съм,че никой няма да е доволен, дори и да изкарва добре...
Работил съм там 5 години салатите се режат на норма като цената за тези 5 години не се е променила, което не мога да кажа за почасовото заплащане просто работата на норма се обезмисля sad
Публикувано на 31-03-2013 22:30 | RE: Valefresko
joro78
Потребител

da usloviqta na jivot ne sa luks ,no vse pak otivame da rabotim a ne na pochivka ,v fermata ima mn rabota samo da ti se raboti
Публикувано на 06-10-2013 23:01 | RE: valefresco
showmena
Потребител

Здравеите на всички, който имате предложение за Valefresco! Опитът, който споделям е личен! Навярно повечето от вас ги интересува на първо място дали всичко във фвермата е ок и дали е коректна спрямо свойте работници: ДА( плащат всеки Четвъртък, не лъжат в парите( ако има нещо нередно , просто казвате на супер ваизера, давате си пеислипа и ако са допуснали грешка я коригират и си получавате парите(това съм го вижадл с очите си)при мен всичко беше ок, вадят си всички необходими документи и референции(ако имате нужда от референция разбира се)), Навярно второто , което ви интересува е дали има работа: ДА ( много по-вече отколкото ви се иска да има, но да не забравяме, че всеки е отишъл да работи и да вади пари! Трето - културите, който се отглеждат : Салати и домати ! Четвърто - условията на живот и наем: 30 паунда на седмица (за каравана или хостел), без допълнителни пари за гас, транспорт и тн... Мога да обобщя, че за мен престоят ми във тази ферма беше много добър! Общо взето аз я преценям като една добра ферма за работа и пари!!! Поздрави на всички, късмет и ако някой има въпроси пишете на лично!
Публикувано на 01-12-2013 20:17 | RE: Valefresco Ltd
mwry
Потребител

Кажете ми моля ви как се кандидатства за работа в тая ферма Valefresco в сайта намирам само за 1 кратка форма за съолщениеcry
Публикувано на 01-02-2014 16:39 | RE: Valefresco Ltd
radi9203
Потребител

искам да попитам дали някой ще заминава април ? И нещо информация за тази ферма имам оферта за нея
Публикувано на 16-05-2014 23:47 | RE: Valefresco Ltd
zaksofon
Потребител

Привет колеги, моля за някаква по-актуална информация за Valefresco. Предстои ни да заминем с приятелката ми в началото на юни, но за да заминем аз напускам не идеално лоша работа в България. Моля за мнение относно, какво по дяволите му е толкова лошото на акомодейшъна, колко човека работят в тази ферма, колко могат да се изкарват като пари на седмица. Четох за тези неща от мненията с по-ранна дата, но ми е интересно как е сега. Аз работих 6 сезона в Шотландия, бях тракторист, мотокарист и кравар, изкарвах много пари там, но сега не мога да се върна заради ограниченията които бяха въведени 2008 за Българи и Румънци, а след това загубих връзка с боса.... Но да не разводнявам темата, моля за информация за Valefresco, трябва да кажа на началниците си тук, какво съм решил най-късно на 19.05.2014, а и шефа на фермата ми дава зор да побързам. Благодаря ви предварително!
Редактирано от zaksofon на 16-05-2014 23:51
Публикувано на 07-02-2015 09:09 | RE: Valefresco Ltd
pavkata_vr
Потребител

Здравейте приятели,трябва да замина за Valefresco na 28.03,някой може ли да ми даде по-актуална информация.,като заплащане и условия на живеене.
Публикувано на 13-03-2015 19:55 | RE: Valefresco Ltd
benity
Потребител

zdraveite mnogo molq ako nqkoi ima aktualna informacia kakvato i da e bila za tazi ferma molq da spodeli i na men mi predstoi da zamina drugia mesec i shte sum mnogo blagodarna ako nqkoi spodeli opita si ot prestoq tam.prochetoh vsicho napisano do sega no,mnenqta sa mnogo razlichni i ne sa aktualni

Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 13-03-2015 20:31

страница 4 от 5

< 1 2 3 4 5 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 72 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти