Форум >
Публикувано на 21-04-2009 19:52 | Cam Valley Orchards & Dickmontlaw Farm
Здравейте. някой от вас ходил ли е в някоя от тези 2 ферми и ако да, ако може да ми даде някаква информация за тях като цяло, защото в Нет-а няма нищо за тях Благодаря ви предварително
Публикувано на 23-04-2009 22:27 | RE: Cam Valley Orchards & Dickmontlaw Farm
Айде бре хора никой ли не е ходил там? Какво ви е мнението за малките ферми в смисал където набират малко работна ръка? Кажете нещо и за времето в Шотландия през юни юли как е и какви дрехи да си взема ...
Публикувано на 04-02-2010 21:11 | RE: Cam Valley Orchards & Dickmontlaw Farm
За малките ферми не мога да ти кажа нищо , но за времето в Шотландия - много дъжд , по-студено е от Англия, но е красиво и най-вече по-спокойно, а и няма много негри
Публикувано на 05-02-2010 14:36 | RE: Cam Valley Orchards & Dickmontlaw Farm
nie izobshto ne zaminahme za tazi ferma tui kakto ni q smeniha .. za vremeto v shtlandiq znam 4e eee po kofti ot angliq tazi godina se nadvqme az i moq priqtel pak da zaminem na brigada ..
Публикувано на 24-05-2010 01:51 | RE: Cam Valley Orchards & Dickmontlaw Farm
Na nas minalata godina ni bqha predlojili da zaminavame za tazi ferma ama ne se polu4i i taka ne otidohme i ne razbrahme izobshto za kakvo stva duma dano da ima sega nqkoi da ti dade info za fermata ... uspeh!
Публикувано на 31-05-2010 20:01 | RE: Cam Valley Orchards & Dickmontlaw Farm
az minalata god bqh i v dvete.V Dickmontlaw usloviqta za jivot bqha mnogo dobri no pak nqma6e rabota.v nai-silnite dni sme rabotili po 38-40 4asa na sedmica.Dokolkoto v Cam valley usloviqta sa otvratitelni no pak ima6e rabota i ne be6e tokova trudno.Ako ima6 vaprosi pitai.
ti koga zaminava6
ti koga zaminava6
Редактирано от Ivo на 31-05-2010 20:09
Публикувано на 20-05-2012 17:33 | RE: Cam Valley Orchards & Dickmontlaw Farm
Аз заминавам за там на 26-ти Ако може малко повече инфо за фермата и работата в нея някой да каже.
Публикувано на 31-03-2013 17:17 | RE: Cam Valley Orchards & Dickmontlaw Farm
Който има въпроси относно Dickmontlaw може да ми пише
Публикувано на 10-04-2014 21:48 | RE: Cam Valley Orchards & Dickmontlaw Farm
здравейте предлагат ми Dickmontlaw Farm и нямам представа какво ме очаква там може ли малко инфо за условията и на работа и живот
мерси предварително
мерси предварително
Публикувано на 03-07-2014 18:48 | RE: Cam Valley Orchards & Dickmontlaw Farm
Ферма с прекрасни условия за живот. От там нататък нищо хубаво няма да видите,отношението на всички, по-висши от берачите на ягодите е безобразно,най-безцеремонно ти се подиграват в очите,във всяко едно отношение. Относно работата : Не е за всеки,нормите са непосилни,много малко хора ги изпълняват,има страшно много изгонени хора.
Просто не си заслужава,независимо в кой камп на фермата сте....
Гадно е!
Просто не си заслужава,независимо в кой камп на фермата сте....
Гадно е!
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители