Форум >
Публикувано на 17-05-2017 19:55 | Little abshot farm
Здравейте! Искам да споделя мнението си за тази ферма.
Чуете ли little abshot farm, бягайте. За първа година съм в Англия, дойдох чрез ***. Взеха си те парите и дотам.....
Нещо ужасно просто . Дойдох в Англия със моят приятел през месец март. Бяхме първо на цветя във Rowe farm!
От тази ферма останах страшно доволна!!! Супер отношение, добри условия на живот и на работа. Макар и да заварихме края на сезона пак останах доволна. Тъй като нямаше много работа на полето(което е нормално за край на сезона) мен ме пратиха в пак гауда,а моят приятел беше на полето....И така до 15 април.
От там на 21април имахме трансфер за little abshot.Преди да дойдем търсих коментари за тази ферма, но няма никъде . Все едно не съществува!
И така още със стъпването тук си казах" от тази ферма нищо не става". Има 30 каравани,коя от коя по стара, мизерия до уши, бълхи и какво ли още не. За цял месец тук имаме по 10 работни дни! Изкарват само старите работници на полетата, а новите в караваните по цял ден. Отношение под всякаква критика. Мениджъра Роман, е ужасен. Само се пулят, крещят ти и ти само трябва да се съгласяваш. Дори и да не си виновен, казваш , че си...
Пари тук неможе да се спестят ! Ако умеете да лижете гъзове, това е вашата ферма, но в противен случай ще издържите много малко. Няма да си тръгнете вие, те ще ви изгонят. Не се ли научите за два часа да работите, много бързо ще изхфърчите!!!! А забравих да кажа , че фермата е за аспержи. И ,ако попаднете там , не си и помисляйте за трансфер. Поискате ли такъв от Роман моментално ви спира от работа и се оправяйте сами. Сутринта имахме такъв случай, две момчета поискаха трансфер и тръгнаха да се качват в буса да ходят на работа, еее свалиха ги моментално и им казаха да си ходят на България. Офиса тук работи само сутрин от 06:00 до06:30 така че само сутрин преди работа можеш да го откриеш този Роман. Та това е общо взето, ако ви интересува нещо питайте. И само още нещо, попаднете ли тук молете се да не ви заболи зъб или да се разболеете....Ще си умрете и никой няма да ви отрази.

Ivo: цензурирах ти името на агенцията, за да не нарушаваш правилата на форума.
Чуете ли little abshot farm, бягайте. За първа година съм в Англия, дойдох чрез ***. Взеха си те парите и дотам.....
Нещо ужасно просто . Дойдох в Англия със моят приятел през месец март. Бяхме първо на цветя във Rowe farm!
От тази ферма останах страшно доволна!!! Супер отношение, добри условия на живот и на работа. Макар и да заварихме края на сезона пак останах доволна. Тъй като нямаше много работа на полето(което е нормално за край на сезона) мен ме пратиха в пак гауда,а моят приятел беше на полето....И така до 15 април.
От там на 21април имахме трансфер за little abshot.Преди да дойдем търсих коментари за тази ферма, но няма никъде . Все едно не съществува!
И така още със стъпването тук си казах" от тази ферма нищо не става". Има 30 каравани,коя от коя по стара, мизерия до уши, бълхи и какво ли още не. За цял месец тук имаме по 10 работни дни! Изкарват само старите работници на полетата, а новите в караваните по цял ден. Отношение под всякаква критика. Мениджъра Роман, е ужасен. Само се пулят, крещят ти и ти само трябва да се съгласяваш. Дори и да не си виновен, казваш , че си...
Пари тук неможе да се спестят ! Ако умеете да лижете гъзове, това е вашата ферма, но в противен случай ще издържите много малко. Няма да си тръгнете вие, те ще ви изгонят. Не се ли научите за два часа да работите, много бързо ще изхфърчите!!!! А забравих да кажа , че фермата е за аспержи. И ,ако попаднете там , не си и помисляйте за трансфер. Поискате ли такъв от Роман моментално ви спира от работа и се оправяйте сами. Сутринта имахме такъв случай, две момчета поискаха трансфер и тръгнаха да се качват в буса да ходят на работа, еее свалиха ги моментално и им казаха да си ходят на България. Офиса тук работи само сутрин от 06:00 до06:30 така че само сутрин преди работа можеш да го откриеш този Роман. Та това е общо взето, ако ви интересува нещо питайте. И само още нещо, попаднете ли тук молете се да не ви заболи зъб или да се разболеете....Ще си умрете и никой няма да ви отрази.

Ivo: цензурирах ти името на агенцията, за да не нарушаваш правилата на форума.
Редактирано от Ivo на 17-05-2017 20:32
Публикувано на 17-05-2017 20:33 | RE: Little abshot farm
Ами пропуснал си тази тема: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=3725
Публикувано на 17-05-2017 20:45 | RE: Little abshot farm
Да, явно съм я пропусналА.
Нова съм в сайта sorry! Фермата я няма в азбучника, само да добавя.
Нова съм в сайта sorry! Фермата я няма в азбучника, само да добавя.

Публикувано на 17-05-2017 20:57 | RE: Little abshot farm
Не съм ъпдейтвал, ще я добавя.
Добре дошлА!
Добре дошлА!

Публикувано на 18-05-2017 17:58 | RE: Little abshot farm
Здравеите искам да споделя за тази ферма \&яуот;ЛИТТЛЕ АБСХОТ ФАРМ\&яуот; хора не се лайете да идвате в тази ферма,преди 4 години е било хубаво сега е голяма мизерия незнам от каде да започна.Парво с работата никаде не пише че идвате на аспержи това е основната култура тука по цял ден тичаш като луд послед трактора наведен при няколко глешки те пращат в буса да стоиш цял ден наказан ние бяхме нови за парва година трябва да се научиш за 2 часа как да береш няма колегялност от старите работници мислят се за наи добрите и наи барзите а в прочем работят по лошо и от новите за парва година.Трактора варви супер бързо и зат тебе се се повтаря не изоставаи не изпускаи трябва да е полето като аптека\'но няма как да се получи с това темпо на работа\',дори да не си виновен трябва да приемеш мисалта че си виновен ако си отвориш устата и си наказан 3 дена почивка.Бяхме тоцно в сезона на асперйите няма мн работа от цяла седмица ние новите работим по 3 дена и на ден не повече от 6 часа не винаги другите 4 дена почиваш а старите работници има няма те все са си на полето по 6 или 7 или повече часа и почиват не повече от 2 дена.караваните са мн стари мизерни няма подражка никаква трябва да си купиш пералня защото фермата не ги интересува как ще се переш,живееш с романци,литвиици в една каравана то си е направо ужас наскоро имаше случеи едни наши приятели отидоха да тарсят трансфер за друга ферма и Роман мениджара им казал аз не правя трансфер оправяитесе и след това ги спря от работа,щом тарсиш трансфер си уволнен и се спасяваи тука трябва да си идиот да варвиш и да малчиш и да те тапчат както си искат те.Хора тука в тая ферма се едно си на заточение ако питате мен аз бих избрал затвора пред тая ферма и забравих да добавя тука водата е с слабо налягане немойеш да се изкапиш като хората все спира и трагва тока е сащата гавра все пада някав главен бушон канализацията на всяка карава е под критика виждал сам как водата от банята и кухнята на някои каравани си тече одван канализацията мирише на мухал уйас.А и следваштата година ще слагат още каравани то няма работа сега ами догодина никаква ние взимаме на седмица 100 120 паунда направо гавра.Ако имате някакви вапроси питаите!!! 

Прехвърли се към форум:
Вход за потребители