Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Court Farm Leisure, Tillington,Herefordshire
Публикувано на 13-02-2018 16:03 | Court Farm Leisure, Tillington,Herefordshire
Supercillious
Потребител

Привет на всички.Ще съм много благодрен ако някой сподели информация за тази ферма относно заплащане условия на работа и на живот.Тъй като я няма в списъка с фермите,а ми предстой да замина за нея на 01.06.18г.Благодаря предварително.

Публикувано на 25-06-2019 01:25 | RE: Court Farm Leisure, Tillington,Herefordshire
skresh
Потребител
shugavvv https://facebook.com/Georgi Georgiev

Хаха аз съм бил там през 2013-та супер якото място е ... голям си късметлия брато ... поне през времето когато аз бях там бяхме 2 каравани по 4-5 души ... изключително приятни шефчета ... : )) и много спокойно местенце като цяло ... не ми се вярва да се е променило много ... като цяло е ферма в която идват и хора да си наберат сами плодовете, които желаят ... абее не се чудете ами се впускайте ще ви мине супер бързо и ползотворно лятото ... аз правех по 420 на седмица на това местенце последния ми пейслип беше към 750 кинта ... бях там около 11 седмици : ))
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 42 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти