Форум >
Публикувано на 16-04-2021 12:34 | RE: Не получено решение за обещетение за безработица от 10/2020
И аз имам казус със нои договорът ми изтече на 31.12.2020 и си кандидатствах както си му е реда предоставих у1 форма на която на първата страница пише дата 02.01.2021 която аз съм изискал от системата онлаин защото въпроса е от кога до кога сте живели в англия знаете това е ориентир за хората от нои англия да ви извадят осигуровките аз примерно съм работил за последните 2 години на 8 места.Във документа на задната страница всичко е изрядно осигурителни периоди със суми и ясно се вижда че последните осигуровки са до 31.12.2020 и ми отказаха със мотива че съм бил след брекзит и от 01.01.2021 не важал преходния период понеже пишело на първата страница 02.01.2021.Също така ми казват че борса нямало вече от англия от 01.01.2021 не че това ме касае защото моя договор е до 31.12.2020 даже съм и го снимал и съм и го дал и него и пак ми отказват.Някои вещ ако може да даде съвет мисля да ги водя на съд документите ми са на 200 процента изрядни.
Публикувано на 26-05-2021 11:53 | RE: Не получено решение за обещетение за безработица от 10/2020
Здравейте,бих искал да разбера стъпките за връщане на длнадплатените данаци от предната година,имам акаунт в gov.uk но къде точно и как се процедира не ми стана ясно,имам 278 лири не ми се дават комисионни на посреднически фирми пък и също така лични данни,благодаря предварително?!
Публикувано на 28-05-2021 12:58 | RE: Не получено решение за обещетение за безработица от 10/2020
Здравейте днес си получихu1-то но има проблем работил съм във англия от 08/2016 до 10/2020 но във документът ми има период само от 11/2019 до 10/2020 другите дати липсват проблем ли е във ной май няма да ми признят предишните гофини Благодаря ви предварително
Публикувано на 08-09-2021 11:08 | RE: Не получено решение за обещетение за безработица от 10/2020
(Здравейте направих запитване чрез имейл до нои и получих този отговор но вече чакам 10 месеца) Или по-разбираемо, следва да се определи коя държава е компетентна в изплащането на паричното обезщетение.
Поради гореизложеното и дългия период на заетост във Великобритания е изпратено искане за информация за пребиваване от компетентната институция на Великобритания с цел извършване на проверка и изясняване на данните относно пребиваването на лицето в съответствие с член 11, параграф 1 от Регламент (ЕО) № 987/ 2009 г.
Към момента за съжаление няма какво да предоставите, за да бъде извършено по-бързо.
По-конкретна информация, относно статуса на Вашата регистрация, може да бъде получена лично от Вас на място с документ за самоличност, по електронен път с ПИК /персонален идентификационен номер/ на НОИ или чрез упълнолномощено за конкретната цел лице.
Поради гореизложеното и дългия период на заетост във Великобритания е изпратено искане за информация за пребиваване от компетентната институция на Великобритания с цел извършване на проверка и изясняване на данните относно пребиваването на лицето в съответствие с член 11, параграф 1 от Регламент (ЕО) № 987/ 2009 г.
Към момента за съжаление няма какво да предоставите, за да бъде извършено по-бързо.
По-конкретна информация, относно статуса на Вашата регистрация, може да бъде получена лично от Вас на място с документ за самоличност, по електронен път с ПИК /персонален идентификационен номер/ на НОИ или чрез упълнолномощено за конкретната цел лице.
Публикувано на 08-09-2021 11:30 | RE: Не получено решение за обещетение за безработица от 10/2020
1
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители