Форум >
Публикувано на 16-04-2021 12:34 | RE: Не получено решение за обещетение за безработица от 10/2020
И аз имам казус със нои договорът ми изтече на 31.12.2020 и си кандидатствах както си му е реда предоставих у1 форма на която на първата страница пише дата 02.01.2021 която аз съм изискал от системата онлаин защото въпроса е от кога до кога сте живели в англия знаете това е ориентир за хората от нои англия да ви извадят осигуровките аз примерно съм работил за последните 2 години на 8 места.Във документа на задната страница всичко е изрядно осигурителни периоди със суми и ясно се вижда че последните осигуровки са до 31.12.2020 и ми отказаха със мотива че съм бил след брекзит и от 01.01.2021 не важал преходния период понеже пишело на първата страница 02.01.2021.Също така ми казват че борса нямало вече от англия от 01.01.2021 не че това ме касае защото моя договор е до 31.12.2020 даже съм и го снимал и съм и го дал и него и пак ми отказват.Някои вещ ако може да даде съвет мисля да ги водя на съд документите ми са на 200 процента изрядни.
Публикувано на 26-05-2021 11:53 | RE: Не получено решение за обещетение за безработица от 10/2020
Здравейте,бих искал да разбера стъпките за връщане на длнадплатените данаци от предната година,имам акаунт в gov.uk но къде точно и как се процедира не ми стана ясно,имам 278 лири не ми се дават комисионни на посреднически фирми пък и също така лични данни,благодаря предварително?!
Публикувано на 28-05-2021 12:58 | RE: Не получено решение за обещетение за безработица от 10/2020
Здравейте днес си получихu1-то но има проблем работил съм във англия от 08/2016 до 10/2020 но във документът ми има период само от 11/2019 до 10/2020 другите дати липсват проблем ли е във ной май няма да ми признят предишните гофини Благодаря ви предварително
Публикувано на 08-09-2021 11:08 | RE: Не получено решение за обещетение за безработица от 10/2020
(Здравейте направих запитване чрез имейл до нои и получих този отговор но вече чакам 10 месеца) Или по-разбираемо, следва да се определи коя държава е компетентна в изплащането на паричното обезщетение.
Поради гореизложеното и дългия период на заетост във Великобритания е изпратено искане за информация за пребиваване от компетентната институция на Великобритания с цел извършване на проверка и изясняване на данните относно пребиваването на лицето в съответствие с член 11, параграф 1 от Регламент (ЕО) № 987/ 2009 г.
Към момента за съжаление няма какво да предоставите, за да бъде извършено по-бързо.
По-конкретна информация, относно статуса на Вашата регистрация, може да бъде получена лично от Вас на място с документ за самоличност, по електронен път с ПИК /персонален идентификационен номер/ на НОИ или чрез упълнолномощено за конкретната цел лице.
Поради гореизложеното и дългия период на заетост във Великобритания е изпратено искане за информация за пребиваване от компетентната институция на Великобритания с цел извършване на проверка и изясняване на данните относно пребиваването на лицето в съответствие с член 11, параграф 1 от Регламент (ЕО) № 987/ 2009 г.
Към момента за съжаление няма какво да предоставите, за да бъде извършено по-бързо.
По-конкретна информация, относно статуса на Вашата регистрация, може да бъде получена лично от Вас на място с документ за самоличност, по електронен път с ПИК /персонален идентификационен номер/ на НОИ или чрез упълнолномощено за конкретната цел лице.
Публикувано на 08-09-2021 11:30 | RE: Не получено решение за обещетение за безработица от 10/2020
1
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители