Форум >
Публикувано на 12-05-2009 16:44 | RE: home farm
nqkoi ako iska info za Fome Farm da pishe !!! minalata godina bqh tam i ostanah mn dovolen ! imashe mn kuponi i ako se postaraesh moje da se iskarat pari.
Публикувано на 15-05-2009 00:22 | RE: home farm
Privet na vsi4ki.Az se zdobih s malko informaciq za home farm.Imam poznata koqto e bila tam minaloto lqto i e mn dovolna.Usloviqta ne sa perfektni,no nqma kak da o4akvame drugo.Banite sa ob6ti,no mai ima wi-fi.Lek polet na tezi za vtori uni,nie 6te letim na 8.
Публикувано на 15-05-2009 13:57 | RE: home farm
awe to rabota da ima i da pla6tat puk kum drugoto 6e se prisposobim
Публикувано на 15-05-2009 15:03 | RE: home farm
ako naistina ima WiFi shte e idealno
Публикувано на 15-05-2009 16:12 | RE: home farm
da da da dano rabota da ima,4e minalata godina ba4kah samo 4 mesca i se pribrah rano.Dano tazi da e po-plodovita godina.
Публикувано на 19-05-2009 19:28 | RE: home farm
mi ne az veche sam v Angliq no sam v druga ferma stori mi se prekaleno kasno iuni mesec. trqbvashe da se prebera mn kasno. Za WiFi nese nadqvaite mn mn edin film mojete da go svalqte s sedmici i to samo nqkoi karavani xaxa didence79
Публикувано на 20-05-2009 17:08 | RE: home farm
Zdraveite na vsi4ki.. razbrah 4e nqmalo nikakvi sudove v karavanaite ..ako nqkoi e bil tam da kaje da si vzimame li ili ima ostanali ot minali godini ..pishete po podrobna informaciq za fermata pls
Публикувано на 20-05-2009 21:42 | RE: home farm
Дори и да няма нищо не ми казвай, че ще помъкнеш с тебе тенджери, тигани, чинии.....всичко можеш да си купиш...на доста евтини цени.
Публикувано на 20-05-2009 22:04 | RE: home farm
Хахахаха е то е ясно че няма да помъкна. То така или иначе няма да има никакво място за тях в багажа а и да имаше нямаше да мога си нося куфара сигурно . Просто ми стана интересно защото го пише в офертата. Така условията явно не са цветуши в фермата относно каравани и бани и тоалетни, но пък наистина дано няма рязане от към Overtime-а и часовете въобще и да има много работа. Дано да се появи някой който е ходил и да ни зарадва.
Публикувано на 30-05-2009 13:46 | RE: home farm
malko informacia za zaminava6tite za Home Farm ot parva raka.Priqtelq mi zamina na 25.05 za tam bqha grupa ot 36 4oveka.ve4e se nastaniha i sa po4nali rabota.usloviqta ne sa mnogo dobri podgotvete se psihi4eski da ne ostanete iznenadani kato tqh.Karavanite kazaha 4e sa mnogo mizerni imalo i po dobri no sa bili za hora deto sa bili tam minali godini.baite i toaletnite sa ob6ti i toplata voda e mnogo oskadna toest nqma postoqnno.otnosno wi-fi ne se nadqvaite NQMA pokazva 4e ima mreja no nqma net.ina4e rabota ima rabotqt za sega po 8 4asa na den no imat nqkakvi gadni supervisiory deto mnogo gi gonkat.ima i hubavi strani ako se postaraete 6te si napravite po udobni usloviq za jivot.Ina4e fermera gi kara 1 pat sedmi4no do Tonbridge za hrana.moje da hodite i pe6a na 40 min pat pe6a e.Ako imate drugi vaprosi pi6te i USPEH NA VSI4KI ZAMINAVA6TI!
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители