Форум >
Публикувано на 12-05-2009 16:44 | RE: home farm
nqkoi ako iska info za Fome Farm da pishe !!! minalata godina bqh tam i ostanah mn dovolen ! imashe mn kuponi i ako se postaraesh moje da se iskarat pari.
Публикувано на 15-05-2009 00:22 | RE: home farm
Privet na vsi4ki.Az se zdobih s malko informaciq za home farm.Imam poznata koqto e bila tam minaloto lqto i e mn dovolna.Usloviqta ne sa perfektni,no nqma kak da o4akvame drugo.Banite sa ob6ti,no mai ima wi-fi.Lek polet na tezi za vtori uni,nie 6te letim na 8.
Публикувано на 15-05-2009 13:57 | RE: home farm
awe to rabota da ima i da pla6tat puk kum drugoto 6e se prisposobim
Публикувано на 15-05-2009 15:03 | RE: home farm
ako naistina ima WiFi shte e idealno
Публикувано на 15-05-2009 16:12 | RE: home farm
da da da dano rabota da ima,4e minalata godina ba4kah samo 4 mesca i se pribrah rano.Dano tazi da e po-plodovita godina.
Публикувано на 19-05-2009 19:28 | RE: home farm
mi ne az veche sam v Angliq no sam v druga ferma stori mi se prekaleno kasno iuni mesec. trqbvashe da se prebera mn kasno. Za WiFi nese nadqvaite mn mn edin film mojete da go svalqte s sedmici i to samo nqkoi karavani xaxa didence79
Публикувано на 20-05-2009 17:08 | RE: home farm
Zdraveite na vsi4ki.. razbrah 4e nqmalo nikakvi sudove v karavanaite ..ako nqkoi e bil tam da kaje da si vzimame li ili ima ostanali ot minali godini ..pishete po podrobna informaciq za fermata pls
Публикувано на 20-05-2009 21:42 | RE: home farm
Дори и да няма нищо не ми казвай, че ще помъкнеш с тебе тенджери, тигани, чинии.....всичко можеш да си купиш...на доста евтини цени.
Публикувано на 20-05-2009 22:04 | RE: home farm
Хахахаха е то е ясно че няма да помъкна. То така или иначе няма да има никакво място за тях в багажа а и да имаше нямаше да мога си нося куфара сигурно . Просто ми стана интересно защото го пише в офертата. Така условията явно не са цветуши в фермата относно каравани и бани и тоалетни, но пък наистина дано няма рязане от към Overtime-а и часовете въобще и да има много работа. Дано да се появи някой който е ходил и да ни зарадва.
Публикувано на 30-05-2009 13:46 | RE: home farm
malko informacia za zaminava6tite za Home Farm ot parva raka.Priqtelq mi zamina na 25.05 za tam bqha grupa ot 36 4oveka.ve4e se nastaniha i sa po4nali rabota.usloviqta ne sa mnogo dobri podgotvete se psihi4eski da ne ostanete iznenadani kato tqh.Karavanite kazaha 4e sa mnogo mizerni imalo i po dobri no sa bili za hora deto sa bili tam minali godini.baite i toaletnite sa ob6ti i toplata voda e mnogo oskadna toest nqma postoqnno.otnosno wi-fi ne se nadqvaite NQMA pokazva 4e ima mreja no nqma net.ina4e rabota ima rabotqt za sega po 8 4asa na den no imat nqkakvi gadni supervisiory deto mnogo gi gonkat.ima i hubavi strani ako se postaraete 6te si napravite po udobni usloviq za jivot.Ina4e fermera gi kara 1 pat sedmi4no do Tonbridge za hrana.moje da hodite i pe6a na 40 min pat pe6a e.Ako imate drugi vaprosi pi6te i USPEH NA VSI4KI ZAMINAVA6TI!
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители