Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: home farm

страница 3 от 7

< 1 2 3 4 5 6 > >>
Публикувано на 04-06-2009 20:12 | RE: home farm
Hrisaa
Потребител

Еми като цяло става.Но от снощи го пуснаха и не се знае по нататък как ще е!За филми и страници само,филми не могат да се теглят.laugh

Публикувано на 13-06-2009 18:10 | RE: home farm
Jordan
Потребител

tova e basi 6ibanata ferma mizeriq i nema pari ujas
Публикувано на 13-06-2009 20:13 | RE: home farm
gabi77
Потребител

Ако ще те успокоя,така е навсякъде,хубавото е че все още има хора като теб да си признават истината.
Публикувано на 23-07-2009 13:33 | RE: home farm
Hrisaa
Потребител

Положението вече става нетърпимо,не стига всичката мизерия която търпим ами сега и работа няма вече работим по3-4 часа на ден и краo7;.Звъняхме във фирмата от там ни казват че 130 паунда на седмица било добре,и че имало и по зле от нас.За трансфер не може и дума да става понеже вече нали няма да им даваш пари и нямат изгода от цялата работа.
Публикувано на 02-12-2009 15:47 | RE: home farm
tip_nebrejen
Потребител

За тази ферма не мога да разбера въобще защо се изпращат хора!?!?!?!?
Там е за животни!
Караваните са ужасни - от 30-40 каравани само 10-на стават но те са запазени за хора от предишни години.мухъл,влага мишки,прозорци подпрени отвън с колчета да не се отварят,уплътнени с найлонови торбички;
В банята има рядко или няма топла вода или газ за газовите бойлери,работят само 6/шест/ кабинки - там само има осветление, а да - и са общи - мъже и жени са заедно - пада забава;
тоалетните са с по три кабинки при положение че в сезона хората са около 250 правете си сметката
кухнята е с 4-5 тигана,няма фурни само котлони и микровълнова-чинии,чаши ако имаш късмет нещо да е останало в караваната ти ок ако не копуваш
тенджера,тава всичко копуваш
работата те цакат както си искат- почваш работа от 07:30 до 17:00 обаче накрая на деня се оказва че си работил само 6 часа защото ти смятат времето само в тунела или нещо такова - никой не можа да ни обясни как се изчислява - home farm имала много стара система за изчисляване но повече от 230 паунда не чакай но това е заработка от тях вадиш 32 паунда каравана,около 10 паунда за електричество, около 5 паунда за газ и около 20-23 паунда пейхолидей/удържа ти се/чисто някаде 150-до 180 паунда ако си добър пикър
така или иначе повече от 39 часа нямаш за де не ти се плаща овъртайм,не знаеш кога ще си dayoff,вапроси можеш да задаваш само от 16;30 до 17;30 и то ако в офиса не са много заети
Обаждаме се в английската конкордия да се оплакваме отговора е че знаели имали много оплаквания но щом сме отишли един път не можело да си заминем или ако си заминеш влизаш в черни списаци и не можеш да се върнеш в UK с конкордия и подобни.един вид само с прочитането на трансфера и устно сагласие вече си обвързан.конкордия е взела пари от фермера вече и трябва да му ги възтанови.по лесно е ние да се гърчим
Има и хубави неща в home farm - това са хората българите с които бях много ми помогнаха да не се чувствам толкова злеи не само на мен има купони и веселба но като цяло моя съвет е:

НЕ ХОДЕТЕ В HOME FARM!

има и други ферми където забавно и фермери и мениджъри са коректни.
ако обичаш да експериментираш или си много закъсал и не те интересуват условия можеш да пробваш.
ако на някой му предложат работа в home farm нека преди да приеме първо да попита какви са отзивите от тази ферма!
малко черно се получи но това е истината през моите очи!
Успех на всички за новия сезон и това че сме българи в криза да не е основание мизерници като г-н адам шортър да ни мачкат и експлоатират както си искат!
Публикувано на 02-12-2009 19:13 | RE: home farm
kals
Потребител

abe az bqh tam 2008 lqtoto ne be6e tolkova zle .......zavisi v koi kamp si///////////te sa 3,,,,,,a za tova 4e 6efa e pedal to e qsno no ima i edno medijar4e robert polqk e s kef 6te go prebiq ,,,,,,,ima i edin bulgarin vaizer sa6to e mnogo dolno kopele,,,,,,,,ako ima ne6to pitaite........angryangry

adam 6orter-6ef,,,,,,,,,,,robert belovski-menager,,,,,,,,,,miro-vaizer,i drugi rumanski pedali,,,,,,,,,,,,katastrofa,,,,,,,,,
Редактирано от Fairy на 02-12-2009 23:42
Публикувано на 22-12-2009 20:17 | RE: home farm
tsveti_in
Потребител

az bqh v tazi ferma 1 okt-23noemvri...fermata e naistina kofti...bachkash kato lud i nakraia sredno vzima6 po 140 paunda v dobrite slu4ai...kato purviq mi payslip beshe -5 paunda ana ostanalite pak po tolkova -3paunda,ili 5 paunda chisti...za usloviqta dumi nqmam banite sa ujasss...nqma gaz ,nqma nalqgane na vodata...v kuhnqta e pulna smrad ima 3 pe4ki kato pod pe4ka imam v predvid samo 2 kotlona...ima edin goqm hladilnik,koito ne e za predpo4itane zashtoto rqdko moje6 da si nameri6 ne6tata posle,...mn se krade6e v taq ferma...bqhme okolo 150 4oveka i do kraq ostanahem 40 nqkade
mnogo i zaminaha a drugi gi izgoniha s Warrning-i...Kato purviq warrning go polu4ava6 ili na 1-viq ili na 2-riq den sled kato si po4nal rabota....Menidjura e polqk taka 4e sami si vadete izvodite...Vaizeri vsi4ko e polqci i tuk tam nqkoi rumunec....Opredeleno tova e edna ot nai-loshite fermi....
Публикувано на 04-01-2010 04:44 | RE: home farm
playman
Потребител

tip_nebrejen tova e samata istina bqh tam pulna smrad ne hodete tam tam si prosto 1 ot mnogoto goveda
Публикувано на 07-01-2010 08:31 | RE: home farm
daniela91
Потребител

AZ BAX TAM DO 18 NOEMVRI FERMATA NAISTINA E GADNA A USLOVIATA SA UJASNI
Публикувано на 10-01-2010 23:49 | RE: home farm
deskata_88
Потребител

lelee
tazi ferma ne moje da se opi6e.trqbva da ima6 mnogo nervi za da jivee6 bez da ti puka.ni6to ne moje6 da izkara6, jivee6 mizerno i se ligavqt postoqnno.imat mnogo interesni formuli za iz4islenie na zaplati.Suveta mi e da se interesuvate purvo za kakvo i kakvi vzemat parite za da vi pratqt v takava pumiq
Az bqh s konkordiq i sum izklu4itelno nedovolna.naglecite mi kazaha edin put stupi6 li v angliq s nas nqma6 rabota- samo v angliq se obajda6.Da ama ne obajda6 se i ti kazvat 4e nqma kak da te izmestqt za6toto nqma rabota, nqma transferi, a pra6tat hora ot BG.Ami estestveno 4e na tqh 6te namerqt rabota - nali im davat pari,a puk na men ve4e sa mi gi vzeli.Lujat za tezi paketi $lenstvo konkordia- ...za ni6to ne stavat tezi raboti struvat 1000lv,posle te lujat i s bileta,na na6at grupa ni vzeha po 430lv za bilet ednoposo4en.bezobrazie.ne stiga 4e ne ni nameriha rabota za 6 mes ,ami gledat kolkoto moje pove4e da vzemat.ne se lujete ili pone ne pla6taite za gluposti.nqkoi ako ima vuprosi rubi6_1983@abv.bg

страница 3 от 7

< 1 2 3 4 5 6 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 25 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти