Форум >
Публикувано на 17-02-2010 01:58 | RE: home farm
да ви кажа работех в тази ферма от 10,03,2008 до 10,09,2008 мизерия е да гадно е да шефовете са кофти да обаче аз бях малко луд и не ми пукаше изкарах 6 месеца но работих доста малко време щото се имах с бг суперваиззерите и полячките супервайзерки и не ми правеха проблеми кеф ми да работя кеф ми да мързелувам как да работя като постоянно ме прецакват в надника бях най слабия берач в историщта на фермата но изкарах 6 месеца късия адам шортер като видя че карам ваузхал корса 2006-та и ми вика това твоята кола ли е и аз му викам да и той се хвана за главата а дефакто това беше на застрахователите ми както и да е за всички които искат да ходят на бригади това вече е ненужно няма файда набутах се с 1500лв заради тази бригада после отидох сам в англия работех в пицария за 5 месеца и се върнах в бг с около 15000лв а от фермата се върнах в бг с 100 паунда (заработката ми за 6 месеца е 4500 паунда) затова ви казвам не ходете няма да спечелите много пари в еврото сме пробвайте без да давате пари на фирми успех на всички
Публикувано на 17-02-2010 09:46 | RE: home farm
ka4il sam klipove za tazi ferma vav v box7 tai 4e gledaite i vaob6te ne hodete tam.........
Публикувано на 17-02-2010 10:17 | RE: home farm
Аз пък не видях нищо в тези клипове, което да показва колко са лоши фермите...
Я покажи за кое клипче става въпрос.
Я покажи за кое клипче става въпрос.
Публикувано на 21-02-2010 03:45 | RE: home farm
"kals" ти си бил във ялдинг новото поле кадето беше засято лято 2008 само 1 бусче с хора за 3 дни го направихме (идеще ми да пребия роберт и томас ) това поле е доста голямо а и кухнята ви не е толкова мизерна и караваните ви нямат едномертови дупки. познавам колеги които и тази година ще ходят там за незнам кой пореден път чудя им се на акъла
Публикувано на 14-05-2010 14:56 | RE: home farm
Фермата е с лоши условия за живот,но като заплащане си е много добре на този който работи сериозно и усърдно.Хора който са били ще ме опрпвергаят но аз бях там за 5 месеца през 2008 година и съм много доволен.Свиква се хубавото е ,че Лондон е наблизо има места за разходка,има езеро на 5 мин пат от фермата и кампа,има замък до SALMANS.Наблизо са 2 градчета,на мен лично ми хареса честно казано за 5-6 месеца е супер.Поздрави на всички и успех.
Публикувано на 14-05-2010 19:26 | RE: home farm
някой ще каже ли адреса на фермата,че получих оферта за там?
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
www.auto-pz.com
www.auto-pz.com
Публикувано на 21-05-2010 10:40 | RE: home farm
получихме оферта за хоме фарм,наистина ли е толкова зле пологението там , в смисъл поне пари изкарват ли се ,
Публикувано на 01-06-2010 19:28 | RE: home farm
хубава или лоша това е положението...... така или иначе летим на 9-ти юни
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
www.auto-pz.com
www.auto-pz.com
Публикувано на 08-06-2010 10:33 | RE: home farm
lele male nosete mnogo pozdravi na robert ..........ebati gadnoto polsko kopele..........
Публикувано на 16-07-2010 19:47 | RE: home farm
Зсравейте! Имам нужда от малко информация. Днес ми се обадиха приятели (двойка), които са в момента в Home Farm, преместиха ги от друга ферма, за която заминаха на 1.04. с Island за 3 месеца. Не се сещам как се казваше предишната им ферма, но условията са били много по-добри от тази - Home Farm..и са в Bidborough, доколкото разбрах. Те ме помолиха, тъй като няма добър интернет...да проверя как могат да си тръгнат от там..някой им казал , че само с лична карта могат да се върнат с автобус през Румъния! И по принцип си е така, нали и те са в Европейски съюз, но как да си намерят транспорт?А има и друг начин - ако намерят някой, който си пътува с кола към БГ, нали ?..И дали ще е трудност да си тръгнат като цяло, без да стоят до края, санкции има ли (не знам за колко време им е новата оферта). Много ще съм благодарна ако ми отговори някой...защото явно условията наистина са ужасни там и не им плащат..за да им помогнем да се приберат))
Редактирано от Gerypet на 16-07-2010 21:24
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители