Форум >
Публикувано на 16-07-2010 22:11 | RE: home farm
lele male nosete mnogo pozdravi na robert ..........ebati gadnoto polsko kopele..........
ок, само кажи от кой са поздравите тия дни имам много срещи с него
Gerypet
а към твоя въпрос условията найстина са зле,но бачкаш ли серозно се вадят пари.Като искат да си ходат в бг...... пътища много
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
www.auto-pz.com
www.auto-pz.com
Публикувано на 16-07-2010 23:08 | RE: home farm
така си е..мерси все пак stoqn
Публикувано на 05-08-2010 10:54 | RE: home farm
ne me li vidq na snimkata...........
Публикувано на 29-08-2010 02:01 | RE: home farm
vsi4ko e viarno ako moje ne idvaite tyk
Публикувано на 29-08-2010 09:41 | RE: home farm
Тоя hondilaka само като му чета бисерите и ми е ясен.От 10 000 лв щом се е прибрал със 250 лв спестени...изкарал си зад пицарията.Така като ги говориш тия съчинения ,мислиш ли ,че някой ти се връзва на глупостите.
Публикувано на 14-09-2010 16:43 | RE: home farm
Прибрах се от хоме фарм скоро! Помиярска работа ,ще бъдете разочаровани ако отидете там в момента няма никаква работа а за зимата просто не виждам какво може да се работи Ако някой се интересува да ми пише на лични за да му разкажа
Публикувано на 16-11-2010 13:28 | RE: home farm
с една дума- МИЗЕРИЯ
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
www.auto-pz.com
www.auto-pz.com
Публикувано на 19-04-2011 12:31 | RE: home farm
А някой скоро върнал ли се е от там? Пратиха ни оферта ... на която трябва да отговоря до утре.
Благодаря превдарително!
Благодаря превдарително!
Публикувано на 28-04-2011 16:50 | RE: home farm
Като гледам така всички коментари са от преди 2-3 години...Аз заминавам сега на 8.05..Има и хубави има и гадни коментари,направо не ми се ходи сега натам като ги прочетох,нооо лошите коментари са повече..Така ли е наистина?
Публикувано на 29-04-2011 12:17 | RE: home farm
ми найстина мизерийка си е,но погледни реално на нещата все пак ще изкараш некой лев, а в бг нищо!
Другото което е че ако не си бърз берач,ще имаш предупреждени и изгонване.Миналата година изгониха около 50 човека,други пък не издържаха и си отидоха сами.......а при мен беше по различен случая
Другото което е че ако не си бърз берач,ще имаш предупреждени и изгонване.Миналата година изгониха около 50 човека,други пък не издържаха и си отидоха сами.......а при мен беше по различен случая
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
www.auto-pz.com
www.auto-pz.com
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители