Форум >
Публикувано на 24-04-2013 16:06 | RE: home farm
Здравейте, искам съвет. Имам оферта за Home Farm, прочетох коментарите и съм изключително раздвоена, дали да я приема. Може ли някой да ми даде някакъв съвет. А и е за дълго време -от 5 юни до 25 октомври.
Публикувано на 30-06-2013 23:04 | RE: home farm
Така сега да се изкжем по въпроса и аз, значи фермата си има добрите и лошите страни,повечето от нещата който ги казват са истина . С идването наистина на 1-2 ден ти дават лорнинг после ти дават пистмен на 3-4 дена макс , но релано е една от малкото ферми които ти плащат часовка за бране може да береш примерно със 2 паунда във час,но фермата ти плаща 6.21 на час което е минималното за англия и просто от теб искат до 1-2 седмици да качиш нормата до 4.5 - 5.00 паунда в час,защото все пак те ти плащат реално пари който ти не си заработил и ако не успееш да се подобриш те гонят . Аз бях тук и миналата година и тази се върнах поради една причина ,че просто чух доста по-лоши отзиви за други ферми от колкото добри , има и наистина много по лоши места повярваите ми . И пак казвам наистина стреса отначало си е доста голям защото наистина очакват от теб да почнеш бързо да влизаш в норма . Ако има хора който ще патуват скоро насам и имат оферти да си помислят пак,защото в момента на повечето нови им е доста трудно и ако смятате че можете да се преборите със стреса :Д :П успех на всички :Д :П
Публикувано на 11-12-2013 18:45 | RE: home farm
ферма е фалирала,дишайте спокойно ,иначе мизерията беше неописуема ,плъхове,червей,нямаш вода и от време на време ток в караваните.за пари взимаш средно 200 паунда на седмица.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители