Форум >
Публикувано на 11-06-2009 20:16 | Wellbrook farm, Faversham,Kent
Az bqh tam minalata godina ! fermata se sastoi ot 5 karavani, tam otivat predimno dvoiki, bg i rumanci ..., vav fermata nqma rabota,6te imate rabota za po 2-4h na den i to za 2-3 du6i, ostanalite 6te rabotqt v druga ferma, 6te gi vzimat s bus vseki den... usloviqta na jivot sa dobri, fermata e v samoto grad4e, na 40 min ot Tesco(pe6sa). banite i toaletnite sa ob6ti.6te ste ne pove4e ot 15 4oveka. klimata e strahoten,avgust 6te imate holiday,moje da si organizirate ekskurziq do france ili kadeto pojelaete.
!!! Kogato pristignete vav Faversham i si hvanete taxi mu kajete da vi zakara do Macknade, do kriket igri6teto, sled benzinostanciq Shell, za6toto vie 6te jiveete tam, samata wellbrook farm e na drugo mqsto i ne q znaqt.
Nastoqvaite li4no na fermera da vi pla6ta vsqka sedmica, za6toto se pravi na lud.
v profila mi ima snimki.
!!! Kogato pristignete vav Faversham i si hvanete taxi mu kajete da vi zakara do Macknade, do kriket igri6teto, sled benzinostanciq Shell, za6toto vie 6te jiveete tam, samata wellbrook farm e na drugo mqsto i ne q znaqt.
Nastoqvaite li4no na fermera da vi pla6ta vsqka sedmica, za6toto se pravi na lud.
v profila mi ima snimki.
Публикувано на 21-04-2010 22:46 | RE: Wellbrook farm, Faversham,Kent
a kak e plastaneto?
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители